Tomáš píše:...nebo použijeme tu naší z Matiz clubu , ale já budu muset na 100% jet Nubirou , do Matize se už moc nevejdem , jak si zvykneš na kufr .... , leda ho vezmu na střechu :lol:
Myslím, že je to v podstate jedno, len aby sme sa vedele ľahko identifikovať.
Vojta píše:Tak jestli jsem dobře počítal, tak zatím je nahlášených 20 aut. A to se zatím neohlásila spousta skalních (např. AKRI).
Ano ja jsem se nenahlasil a ani nenahlasim, na me je to moc dopredu, proto se radeji nehlasim, abych to na posledni chvili nerusil, tak proto
(Ale s tim blazincem meli pravdu )
AKRI - (byl) Muž z Ria ! AVEOtici všech zemí, spojte se
Ja myslel, ze jsme lidi a kdo se mezi sebou zatim jeste nezna, predstavi se, ne? Nebo to chcete chodit s visackou na prsou? To je trosku uchylny, alespon z meho pohledu, a to jsem pro jakoukoliv prd*l
AKRI - (byl) Muž z Ria ! AVEOtici všech zemí, spojte se
Akri píše:Ja myslel, ze jsme lidi a kdo se mezi sebou zatim jeste nezna, predstavi se, ne? Nebo to chcete chodit s visackou na prsou? To je trosku uchylny, alespon z meho pohledu, a to jsem pro jakoukoliv prd*l
V tomto ma akri pravdu menovky su uchylne ale nejake oznacenie aut by sme mohli vymysliet aspon ked sa uz po ceste stretneme budeme vediet ze sa mame nasledovat teda aspon mi slovaci aby sme nasledovali ceskov:) aby sme tam vobec trafili . Lebo by sa mohlo lahko stat ze zbadam nejaku nexiu a budem ju sledovat s tym ze ide hadam aj ona na zraz a zrazu sa ocitnem v prahe
pribo mas pravdu stalo sa ked som bol na volne relly OTP v pezinku a kolega mi vola kam idem ja ze do komarna a pyta sa preco potom ides opacnim smerom do pezinka ja mu vravim nevies citat itinerar a on povedal a preto sa mi zdalo ze vsetci idu opacnim smerom.