Zdravim vsetkych clenov!
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
- SkylineGTR
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj, chip za 5000Sk??? Tak to je dost dobré!! Jen by mě zajímalo, jestli se dá dát i do mého Lanosu??
Daewoo Lanos 1,6 16v - Remus + Denso + KD + OMP + KYB + H&R + O.Z ;o)
http://s10.gladiatus.cz/game/c.php?uid=111067
- Reklama
- Radoslav Hološka
- Kontaktovat uživatele:
Chiptuning.
Zdravim kolegovia!
Trosku ste ma sklamali s tym pitim,hulenim a droghami... Ja som myslel,ze len auta nas naplnaju a nie kofein a kokain .
Ale podme k veci. Ivan,chiptuning je kusok od Bratislavy (ten moj upravca). Je potrebne to najprv s nim telefonicky dohodnut a je to cena samozrejme bez papiera ale so zarukou a zalohou povodnych dat. Ak nebudete spokojni,osadi Vam naspat povodny cip. Kua,dufam ze mi AUTOSABY zaplati za taku reklamu a taky zaujem z Vasej strany...
Skyline GTR,na Lanosa NO PROBLEM,motor je tam podobny ako v Nexii (myslim tym skoro objem,pocet ventilov atd.,akurat ze Nexia ma este rozdelovac). Vtedy mi ten tuner rozpraval,ze robil aj Lanosy,Nubiry,Leganzy atd. Z tych oslovenych vyhral u mna prave preto,ze mal najviac skusenosti vseobecne s chipmi aj Daewami. A o to ide nie?
Ak by som ja sam nebol spokojny,neodporucal by som Vam to,kolegovia. Ale je to spicka!
Trosku ste ma sklamali s tym pitim,hulenim a droghami... Ja som myslel,ze len auta nas naplnaju a nie kofein a kokain .
Ale podme k veci. Ivan,chiptuning je kusok od Bratislavy (ten moj upravca). Je potrebne to najprv s nim telefonicky dohodnut a je to cena samozrejme bez papiera ale so zarukou a zalohou povodnych dat. Ak nebudete spokojni,osadi Vam naspat povodny cip. Kua,dufam ze mi AUTOSABY zaplati za taku reklamu a taky zaujem z Vasej strany...
Skyline GTR,na Lanosa NO PROBLEM,motor je tam podobny ako v Nexii (myslim tym skoro objem,pocet ventilov atd.,akurat ze Nexia ma este rozdelovac). Vtedy mi ten tuner rozpraval,ze robil aj Lanosy,Nubiry,Leganzy atd. Z tych oslovenych vyhral u mna prave preto,ze mal najviac skusenosti vseobecne s chipmi aj Daewami. A o to ide nie?
Ak by som ja sam nebol spokojny,neodporucal by som Vam to,kolegovia. Ale je to spicka!
Re: Chiptuning.
mozna by nebylo od veci domluvit vic aut, pokud meli clenove zaujem a treba by byla naka slevickaRadoslav Hološka píše:Zdravim kolegovia!
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Radoslav Hološka
- Kontaktovat uživatele:
Zlava na chiptuning
Ano,Milosh ma urcite pravdu,dohodli by ste s nim nejaky termin,napr. sobota (ja som tam bol tiez v sobotu) a urcite by prihliadol na to,ze ma v jeden den istych viacej ludi. Moje auto tunoval cca 6 hodin,ale samotny chiptuning trval cca 35 min. Takze ak by ste tam isli dajme tomu piati,ma za 3 hodiny zarobenych cca 25 litrov (po zlave teda menej) a Vy ste vsetci spokojni. Chce to viacej na tom popracovat a vsetko je o komunikacii a dohode. Drzim palce. A kedy sa stretneme Nexiaci.haaaaaa?
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
Ono jde ještě o to, jestli máme stejného výrobce řídící jednotky jako máš ty, Radoslave...
Daewoo [deu] = velký přítel
Nexia² project
- Tomas T.
- Kontaktovat uživatele:
No ja som tam volal. A uz to asi zdrazelo hovoril ze okolo 7000Sk ale ak pojdeme viacerí bude zlava. Ja na 100percent pojdem ale az ked dam vyfuck, filter, podvozok a kotuce!!!! Takze to nejaky ten mesiac potrva zalezi od toho aku banku vykradnem a kolko $$$$ tam preve vtedy bude.
Tomy
Daewoo Nexia GLX 2000 - 2006
Mazda 6 2006 - 2009
Chevrolet Corvette 2009 - ?
Daewoo Nexia GLX 2000 - 2006
Mazda 6 2006 - 2009
Chevrolet Corvette 2009 - ?
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
Hmm, to jsou ale věci takhle zdražit. Já bych tam asi taky jel... ale nejspíš až někdy po prázdninách, tj. v září-říjnu ... však se takhle můžeme předběžně domluvit...
Daewoo [deu] = velký přítel
Nexia² project
- SkylineGTR
- Kontaktovat uživatele:
Taky bych tam jel, ale až tak na konci prázdnin. Navíc si myslím, že by to u mě chtělo prvně hodit sport KAT a teprve pak ten chip. I 7000Sk se dá.
Daewoo Lanos 1,6 16v - Remus + Denso + KD + OMP + KYB + H&R + O.Z ;o)
Tak az si pujdes "vyzvednout" ty penize z banky, tak dej vedet...ja se pridamTomas T. píše:No ja som tam volal. A uz to asi zdrazelo hovoril ze okolo 7000Sk ale ak pojdeme viacerí bude zlava. Ja na 100percent pojdem ale az ked dam vyfuck, filter, podvozok a kotuce!!!! Takze to nejaky ten mesiac potrva zalezi od toho aku banku vykradnem a kolko $$$$ tam preve vtedy bude.
PECA
Daewoo Nubira II Kombi r.v. 2001 CDX 2,0 16V troška tuningu a hudby
Fiat Punto 1,7TD 3dver. r.v. 1994 žádný tuning a hóóóódně hudby
Honda VFR 800 r.v.1999 miláček, troska tuningu, výfuk pod sedlem atd...
Daewoo Nubira II Kombi r.v. 2001 CDX 2,0 16V troška tuningu a hudby
Fiat Punto 1,7TD 3dver. r.v. 1994 žádný tuning a hóóóódně hudby
Honda VFR 800 r.v.1999 miláček, troska tuningu, výfuk pod sedlem atd...
- Radoslav Hološka
- Kontaktovat uživatele:
Chituning.
Nazdar kolegovia!
Tak to ma mrzi,ze to zdrazelo oproti minulemu rocku. Keby som o tomto fore vedel skor,odporucal by som Vam to uz minuleho roku. Nic nenarobime. Ja som najprv nasetril na hlinikace,kolesa robia auto.Potom som pol roka tlacil peniazky,nepil ,nefajcil ,nedroghoval a prisiel na rad aj chip + ostatne veci. Takze drzim palce a naplanujme uz konecne stretko,kde dohodneme podrobnosti ohladom clenstva,zaplatime Miloshovi,on nam rozda nalepky a klubove tricka . Pokecame a povymniename skusenosti,auta,frajerky .
Tak to ma mrzi,ze to zdrazelo oproti minulemu rocku. Keby som o tomto fore vedel skor,odporucal by som Vam to uz minuleho roku. Nic nenarobime. Ja som najprv nasetril na hlinikace,kolesa robia auto.Potom som pol roka tlacil peniazky,nepil ,nefajcil ,nedroghoval a prisiel na rad aj chip + ostatne veci. Takze drzim palce a naplanujme uz konecne stretko,kde dohodneme podrobnosti ohladom clenstva,zaplatime Miloshovi,on nam rozda nalepky a klubove tricka . Pokecame a povymniename skusenosti,auta,frajerky .
- Blue Lanos
No toto nie moc dobra sprava pre DaewakovIvan píše:Jasně, počítám s tím. Ale až po prázdninách...
Teda vlastně: možná se mi naskytne možnost koupit Octavii 1.8T 20V 150 HP. Pokud by to vyšlo, tak bych asi dal s těžkým, opravdu s těžkým, srdcem Nexii pryč...
http://www.cardomain.com/id/27101976
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01
ja taky planuju jiny auto, ale letos to asi jeste nebude
Nemuzeme prece jezdit svyma milackama az do smrti
I kdyz moji nexijku mam rad..
Nemuzeme prece jezdit svyma milackama az do smrti
I kdyz moji nexijku mam rad..
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet