::DOPLNKY::

Diskusní forum Daewoo Lanos Clubu.

Moderátor: Blue Lanos

Blue Lanos

Příspěvek od Blue Lanos »

Aj ja by som chcel ten novsi mozem sa popytat v daewe co by to stalo :)
http://www.cardomain.com/id/27101976
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01
Obrázek
Reklama

BoB
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BoB »

Jojo to je pohoda, kdyz to ma nekdo do servisu kousek 8) Ja tam jezdim velmi nerad protoze je to kapku z ruky :cry:
Lanos HB 3dv. 1,6 16V 106+k, sportovní filtr, laděný výfuk, kola Allesio 16", muzika SONY + MAGNAT, zrcátka v barvě, výplet přední masky...
Kbeltuning
Blue Lanos

Příspěvek od Blue Lanos »

Nemam to zrovna za rohom ale je to tak 25km 8) Myslis ze to bude pasovat? Dufam, ze ta oska je rovnaka :oops:
http://www.cardomain.com/id/27101976
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
Obrázek
eMKa Slovensko
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od eMKa Slovensko »

VSETKY MOZNE DOPLNKY INTERIER AJ EXTERIER

http://www.andysautosport.com/models.ph ... &id=D99Lan
LANOS eMKa Slovensko, http://www.lanosclub.com
Obrázek
petrm
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od petrm »

Škoda že to tam není nikde focené na opravdovým autě teda myslím na Lanosu :lol:
mazesk
Kontaktovat uživatele:

q

Příspěvek od mazesk »

no tak teraz sa asi budete smiat, ale ja som sa cca pred 2 rokmi pokusal urobit si taketo nalepky doma. presne take ake su tie s imitaciou dreva, lenze ja som ich chcel len okolo vyduchov. trtkal som sa s tym niekolko hodin, vymeriavat to jak... a nakoniec ked som si ich chcel ist nalepit, zistil som, ze su moc tenke (tie okraje vyduchov) nato aby sa tam prilepili tak som to nechal tak... :?: :?:
Obrázek

lanos 1,5; hatchback 5D; bez výbavy :-)

(stale som tu s vami, aj ked uz velim francuzovi :) )
Návštěvník

Příspěvek od Návštěvník »

Nevíte někdo (např. Akri) o nějakém obchodě s doplňky na Lanose v Polsku poblíž Náchoda? Jedu tím směrem na dovolenou (Broumovské stěny) a chtělo by to mít také nějaký konkrétní cíl. Díky.
pekrtek

Příspěvek od pekrtek »

Zapomněl jsem se přihlásit. Sorry.
Akri
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Akri »

Oficial obchod na Lanose vim jen Klodzko, ale maji to ve vsech mototechnach, nebo jak to u nich nazvat, ale v tech malych jen na objednani z katalogu, progooglujte odkaz na prodejce daewoo pobliz nejakeho mesta kde jedete a tam u salonu maji i obchod :D Jen si myslim, ze taky nemaji vse, mne vetsinu objednavaji, poslou mi pak mail a ja si tam jedu, ale nejaky doplnky tam jsou skladem, tak uvidite :)
ObrázekAKRI - (byl) Muž z Ria !
:!: AVEOtici všech zemí, spojte se :)
pekrtek

Příspěvek od pekrtek »

Akri píše:Oficial obchod na Lanose vim jen Klodzko, ale maji to ve vsech mototechnach, nebo jak to u nich nazvat, ale v tech malych jen na objednani z katalogu, progooglujte odkaz na prodejce daewoo pobliz nejakeho mesta kde jedete a tam u salonu maji i obchod :D Jen si myslim, ze taky nemaji vse, mne vetsinu objednavaji, poslou mi pak mail a ja si tam jedu, ale nejaky doplnky tam jsou skladem, tak uvidite :)
Díky, já to zkusím.
Akri
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Akri »

jo a abych nezapomnel, ja jsem se dival na ty polepy prahu v Polsku a tam stoji asi 1100kc na sedana, u nas stoji asi 2500kc :roll:
pekrtek

Příspěvek od pekrtek »

Díval jsem se, že něco je v Jelení Hoře, to zase tak daleko není a potom až v Katowicích. Ty "prahy" bych bral, ale nevím, jestli je budou mít na 3HB.
Akri
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Akri »

Doplnku maji dost skladem, taky takovy drobnosti jako zahradka a mlhovky, svetla a podobne, ale mluvim jen o Klodzku, nevim jak jinde, v tom Klodzku je to desne malinkatej obchudek, ten salon uz ted okupuje Fiat a oni tam maji na lanose jen jedno misto, prece jen fiati jsou v polsku asi jednickou:-)
pekrtek

Příspěvek od pekrtek »

Myslím, že ta zahrádka by na něm vypadala špičkově :lol:
Odpovědět

Zpět na „LANOS“