"Pištící" Lanovka při -20-ti stupních mrazu
Moderátor: Blue Lanos
"Pištící" Lanovka při -20-ti stupních mrazu
Mimo těch problémků při těchto krutých mrazech, který jsem tu nebo v sekci Nexia četl jako je přilepená spojka nebo zamrzlá rychlost, mě spíš točí že když nastartuju, tak mi to z motoru asi minutu jakoby piští. Nevím jestli je to zmrzlej řemen bo co, a taky nevím jestli se třeba nemůže přethnout......jestli je to teda řemen Ten zvuk pištění je vcelku intenzivní. Dělá to někomu taky?
Kia Carens 2013 - 1,6 GDi Exclusive
- Reklama
Re: "Pištící" Lanovka při -20-ti stupních mrazu
Neboj, mne to dnes rano pri -23 C tiez hadzalo vseliake zvuky, aj to pistalo, nieco ako remen. Zhruba po minute to stichne.
Daewoo Lanos 1,5 SX 12/97
- Akri
- Kontaktovat uživatele:
tak to vypada, ze to budou asi na mraz alergicky hlavne vase 1,4
Ja kdyz parkuju venku a otocim, jsou slyset taky desivy zvuky, ale spis tupy a je to od toho jak je vsechno ztuhly, ale pisteni ne
No kdyz vim, ze mi odchazi klinak, tak spis dela takovej znamej zvuk po nastartovani cccccccccccccccccccccccccccccccc, auto tak divne syci, a potvrdil to i Blue, presnej zvuk i u neho
Ja kdyz parkuju venku a otocim, jsou slyset taky desivy zvuky, ale spis tupy a je to od toho jak je vsechno ztuhly, ale pisteni ne
No kdyz vim, ze mi odchazi klinak, tak spis dela takovej znamej zvuk po nastartovani cccccccccccccccccccccccccccccccc, auto tak divne syci, a potvrdil to i Blue, presnej zvuk i u neho
AKRI - (byl) Muž z Ria !
AVEOtici všech zemí, spojte se
AVEOtici všech zemí, spojte se
- vado
- Kontaktovat uživatele:
No, mne to praveze pri zime nepisti. Idu z toho vsetky mozne "kombajnove" zvuky, vratane takeho, ako keby bol na klinovom remeni nejaky vystupok, ale pistanie nie. Popiskavat to zacne, az ked sa nahreje. Alebo v lete. V servise povedali, ze je to spojka na kompresor klimatizacie a ze je to uplne normalne. Toto info mi dali vo viacerych servisoch, tak asi na tom nieco bude.
V.
S100, rok vyroby asi 1972. Nech je jej magnet na srotovisku lahky.
Lanos SX sedan, r.v. 1998, 1.6/16V, modra metaliza - ma noveho majitela
Hyundai Elantra 1.6I 6M/T STYLE, cierna metaliza Phantom Black
Audi A4 limuzina, automat, Briliant Black
S100, rok vyroby asi 1972. Nech je jej magnet na srotovisku lahky.
Lanos SX sedan, r.v. 1998, 1.6/16V, modra metaliza - ma noveho majitela
Hyundai Elantra 1.6I 6M/T STYLE, cierna metaliza Phantom Black
Audi A4 limuzina, automat, Briliant Black
- eMKa Slovensko
- Kontaktovat uživatele:
Dneska se mi tak zamlžilo sklo že jsem to málem napálil do protijedoucího autobusu.........nestalo se ti to taky?eMKa Slovensko píše:Kedze som vcera vecer tvrdil Maremanovi ze mne to nepisti, musim sem napisat ze dnes rano uz pistalo, a tymto Vas prosim, ak mate nejaky problem z autom alebo sa Vam nieco nezda NEPYTAJTE SA MA, lebo na druhy den to mam aj ja
Ty si hlavně dávej bacha, páč až ti jednou auto po nastartování začne tikat tak to není mrazem, ale tím žes někoho opravdu hodně nasral a dal ti tam bombuAkri píše:tak to vypada, ze to budou asi na mraz alergicky hlavne vase 1,4
Taky me to pistelo.Navic kdyz sem chtel pustit po nastartovani spojku tak se auto zacalo rozjizdet a kupodivu tam nebyla ani rychost.Nevim cim to mohlo byt protoze posledni zarazena rychlost co tam byla pred neutralem byla zpatecka ale auto se rozjizdelo dopredu
Takze sem musel stat na spojce do te doby nez se to trosku zahralo a pak az jsem mohl jit oskrabat sklo
Vidim,ze si s Lanosem uzije jeste hodne legrace
Takze sem musel stat na spojce do te doby nez se to trosku zahralo a pak az jsem mohl jit oskrabat sklo
Škoda Felicia 1.3,40 kW,1995
Ex Daewoo Lanos 1.5 S, r.v.2000,barva 56U - "kemr" :-)
Jo, to už jsem zjistil taky. Asi tam zůstane napůl viset rychlost, takže když nastartuju a rovnou pustím spojku, tak to chcípne Musím ji pouštět pomalu, připadně ještě prošlápnout plyn.....pak to jdeSmells píše:Taky me to pistelo.Navic kdyz sem chtel pustit po nastartovani spojku tak se auto zacalo rozjizdet a kupodivu tam nebyla ani rychost.Nevim cim to mohlo byt protoze posledni zarazena rychlost co tam byla pred neutralem byla zpatecka ale auto se rozjizdelo dopredu
Moje startovacie navyky bez problemov zabrania tomu aby sa auto pohlo. Mykne nim, ale nepopodide, pretoze ma zatiahnutu rucku, ktoru tam davam vzdy pred startovanim. tak ma to naucili a ma to aj vyznam, proste pred startvanim, vzdy vyradim alebo sa aspon uistim, ze nemam zaradene, zatiahnem rucku a zosliapnem spojku. takto som 3krat isteny, ze sa nikam nerozbehnem . Keby som to robil ako volakto, ze len zosliapne spojku, tak sa moze raz stat ze v zmatku zabudnem aj to a bolo by potom kopu srandy .
To pistanie by som tipoval na klinovy remen. Vlasten tam ani nic ine nema co pistat.
To pistanie by som tipoval na klinovy remen. Vlasten tam ani nic ine nema co pistat.