zlomeny pedal
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
zlomeny pedal
To ja som dnes rano pri -17 nastartoval uplne v pohode a este v robote som sa tesil ako kazdy nadava, ze nenastartoval 2-3 rocne auto a ja moju 10 rocnu nexijku uplne v pohode. Prekvapenie ale nastalo, ked som isiel vecer z roboty a ked som nastartoval a chcel zosliapnut plynovy pedal, tak som zistil, ze zamrzol a jak bol stuhnuty, tak sa cely ten mechanizmus ulomil a plyn mi zabera dole tak na 3 centimetroch, takze zajtra budem cely den zhanat plynovy pedal no super...Inac spotrebu mam 7,1 l/100 km aj teraz v zime po meste po BA, takze neviem preco vam to niektorym tak vela zerie, asi moc rychlo jazdite, ja chodim tak do tych 90.
- Reklama
Re: zlomeny pedal
prave naopak, jazdime pomaly, Blava je velke mesto, urcite nejdes niekam 1-2km. ja napriklad ani nemam moznost auto rozbehnut na 90km/h (kratke vzdialenosti medzi krizovatkami a po meste idem max.60) a to viem ze za 10sekund musim zase niekde zastavit a cakat.Runner200 píše:To ja som dnes rano pri -17 nastartoval uplne v pohode a este v robote som sa tesil ako kazdy nadava, ze nenastartoval 2-3 rocne auto a ja moju 10 rocnu nexijku uplne v pohode. Prekvapenie ale nastalo, ked som isiel vecer z roboty a ked som nastartoval a chcel zosliapnut plynovy pedal, tak som zistil, ze zamrzol a jak bol stuhnuty, tak sa cely ten mechanizmus ulomil a plyn mi zabera dole tak na 3 centimetroch, takze zajtra budem cely den zhanat plynovy pedal no super...Inac spotrebu mam 7,1 l/100 km aj teraz v zime po meste po BA, takze neviem preco vam to niektorym tak vela zerie, asi moc rychlo jazdite, ja chodim tak do tych 90.
Daewoo Lanos 1.5
Škoda Octavia 1.6
Škoda Octavia 1.6
Re: zlomeny pedal
Tak nejak. V ZA sa to po obchvatoch síce dá, ale v centre je to hrôza...mrk píše:prave naopak, jazdime pomaly, Blava je velke mesto, urcite nejdes niekam 1-2km. ja napriklad ani nemam moznost auto rozbehnut na 90km/h (kratke vzdialenosti medzi krizovatkami a po meste idem max.60) a to viem ze za 10sekund musim zase niekde zastavit a cakat.