mráz-prúser
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
mráz-prúser
Vcera vecer -20 a ja som chcel ist vecer do prace: Sadnem do nessie, prekvapený ze sa mi podarilo odomknut dvere.
Sadnem, dam si pas a spinaciu skrinku do polohy jeden. POckam cca 5sec a startujem : ehm ehm hmmmmmmmmmmmmm a po 2-3 seckundach volnobehu praaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaask a uz len VRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
RRRRRRRRRRRRRRM s nejakym pisklavym zvukom a tak som radsej vypol motor.
Do prace som siel maminou Octaviou
Rozvody menene pred 20tis km aj s kladkami, oleja bolo dost aj chladiacej kvapaliny no je pravda ze mi slzi tesnenie pod hlavou .
Som antitechnicka LAMA, neviete co to moze byt??
Sadnem, dam si pas a spinaciu skrinku do polohy jeden. POckam cca 5sec a startujem : ehm ehm hmmmmmmmmmmmmm a po 2-3 seckundach volnobehu praaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaask a uz len VRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
RRRRRRRRRRRRRRM s nejakym pisklavym zvukom a tak som radsej vypol motor.
Do prace som siel maminou Octaviou
Rozvody menene pred 20tis km aj s kladkami, oleja bolo dost aj chladiacej kvapaliny no je pravda ze mi slzi tesnenie pod hlavou .
Som antitechnicka LAMA, neviete co to moze byt??
DAEWOO NEXIA DOHC 1996- moje 1. osobné motorové vozidlo
CITROEN C4 Seduction 2010
Hyundai SANTA FE -T 2,4 16V 2006
- Reklama
- congo
- Kontaktovat uživatele:
no mne nejdu odomknut ziadne dvere okrem soferovych a ked som rano sadol do auta a vyradil spiatocku tak pri startovani mi zacalo auto samo cuvat a to som mal aj vyslapnutu spojku a este jeden postrech z tejto ukrutnej zimy - nefunguje mi central a alarm
Nexia 1.5 16v, SONY CDX-GT 500, Jensen XS1693, Magnat Basstec 225
prekrocil som magicku hranicu 200.000 km
prekrocil som magicku hranicu 200.000 km
Nooo, to mi je povedomé, keď som ešte voľakedy dávno učil v autoškole, tak mi jedna žiačka (ináč sympoška) naštartovala škodovienku tak, že stále držala kľúčik v polohe II. a pridala do toho plyn...
A to bola teda rana...
Štartér, aj keď má voľnobeh, to nezvládol, bol dokrútený a dolámaný tak, ako som si to dovtedy nevedel predstaviť...
Či Ti nezostal vysieť štartér v tej zime a nelúčil sa tým PRÁÁSK s Tebou...
Predpokladám, že takú chybu pri štartovaní, ako tu popisujem si nespravil...
A to bola teda rana...
Štartér, aj keď má voľnobeh, to nezvládol, bol dokrútený a dolámaný tak, ako som si to dovtedy nevedel predstaviť...
Či Ti nezostal vysieť štartér v tej zime a nelúčil sa tým PRÁÁSK s Tebou...
Predpokladám, že takú chybu pri štartovaní, ako tu popisujem si nespravil...
Dnes som rano tiez sadol do auta (-15C)a nastartovalo na prvy krat, ale taky cudny hluk pri starte nastal ze som sa az bal co sa stalo... po chvili to nastastie prestalo... Lenze presiel som asi 2km a zastal asi na 30minut... Az potom bola sranda ked som ani na treti krat nenatocil... Potom nastastie uz naskocil
R.I.P
aktuálne: Renault Megane III. 1.6 16V 100k
aktuálne: Renault Megane III. 1.6 16V 100k
Mráz mi také zkomplikoval život s mojí Nessií. Přední dveře ráno nejdou odemknout, tak otvírám zadní přes kufr . Trocha tělocviku po ránu nikoho nezabije, ale nejhorší je problém se stěrači. Nějak v tom mrazu nestírají. Jen se tak převalují přes ostříknuté okno. V 80ti km/h opravdu oslepující zážitek. Prásknutí při nastartování jsem ještě nezažil a doufám, že nezažiju. Rozvoďák chci měnit až po zimě (snad vydrží). Jinak je strašně tuhá převodovka, než se to ohřeje. Dát tam 2ku je úkol pro kulturistu.
Mějte se fajn.
Mrazu ZMAR.
Mějte se fajn.
Mrazu ZMAR.
- Blue Lanos
Ja som startoval rano pri +10°C takze no problem ale poobede z prace som dvere otvoril a mal som pocit ze idu ako keby boli betonove aj taky divny zvuk mali studeny start v poho asi 2sek a bezal ale otacky a zvuk mal ako ZIL ked ma zapnuty bufik Vsetko slo stuha spojka,radenie volanta ako keby to bolo natrete medom
http://www.cardomain.com/id/27101976
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01
- Krtek
- Kontaktovat uživatele:
tak já bych do sedana asi přez kufr nenastoupil Mně akorát nejde kufr zvenku klíčem otevřít. Zastrčit tam jde ale nejde s nim otočit. Ještě že má Soptík otvírání od pilota
Jezdim:
Modrá Suzuki Vitara 2017 alias Vitoušek alias Mastodontek
ex
Zelenej Soptík - Daewoo Nubira 3 alias Lacetti sedan LPG
Manželky:
Modrej Žužlík - Chevrolet Matiz alias Spark 1.0 SE Elite.
http://www.krtkovo.estranky.cz
Bydlim - skoro Píbram
Modrá Suzuki Vitara 2017 alias Vitoušek alias Mastodontek
ex
Zelenej Soptík - Daewoo Nubira 3 alias Lacetti sedan LPG
Manželky:
Modrej Žužlík - Chevrolet Matiz alias Spark 1.0 SE Elite.
http://www.krtkovo.estranky.cz
Bydlim - skoro Píbram
. hehe no tak na sedane neviem neviem akoy som sa stveral do auta cez ten otvor na lyzebudilm píše: Přední dveře ráno nejdou odemknout, tak otvírám zadní přes kufr
Ja som si kupil silikonové stieracie listy ktore su v lete SUPER ale v zime su veľmi tuhe a len tak skacu po okne . Staci ak ich das rano na chvilku do auta zohriat napr. ked skrabes okna a potom je to Okbudilm píše:ale nejhorší je problém se stěrači. Nějak v tom mrazu nestírají. Jen se tak převalují přes ostříknuté okno. V 80ti km/h opravdu oslepující zážitek.
Rano idem zvacsa jednotka kr kr (dvojka nic) trojka kr kr kr (stvorka tiez nic ) a ked uz idem rychlo tak patka )budilm píše:Jinak je strašně tuhá převodovka, než se to ohřeje. Dát tam 2ku je úkol pro kulturistu.
DAEWOO NEXIA DOHC 1996- moje 1. osobné motorové vozidlo
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
Já jsem mrazu vděčný, protože mi brutálně teče chladič a nemá cenu do něj nic lít, protože do 15 minut to zase vyteče...
Takže jezdím bez vody v chladiči, minusové teploty to uchladí, jen je trochu nepříjemné, že auto netopí, takže teďka jsem jel 40 km k přítelkyni a v autě jsem měl minus 5 stupňů.
Takže jezdím bez vody v chladiči, minusové teploty to uchladí, jen je trochu nepříjemné, že auto netopí, takže teďka jsem jel 40 km k přítelkyni a v autě jsem měl minus 5 stupňů.
Daewoo [deu] = velký přítel
Nexia² project