motor tuning
Moderátor: Blue Lanos
- Reklama
-
- Kontaktovat uživatele:
Toť otázka. Rezonátor je prostě tlumič. Ten úplně otevřený konec, navíc třeba bez silenceru může dělat děsný bugr bez rezonátoru.Robert píše:Rezonátor je k ničemu. Pokud půjdeš Ondro do sport. katu, tak bych za něj dal už jen rouru a nakonec ten sport. konec
|\/| /\ '|' | '/.
byl to - ročník 1998 / 0.8i / přes 136.000 km / přímé sání, 15" alukola, snížení o 30mm, palubní počítač, otáčkoměr, sportovní interiér, folie, svody, laďáček a další capiny
byl to - ročník 1998 / 0.8i / přes 136.000 km / přímé sání, 15" alukola, snížení o 30mm, palubní počítač, otáčkoměr, sportovní interiér, folie, svody, laďáček a další capiny
Ondras píše:Toť otázka. Rezonátor je prostě tlumič. Ten úplně otevřený konec, navíc třeba bez silenceru může dělat děsný bugr bez rezonátoru.Robert píše:Rezonátor je k ničemu. Pokud půjdeš Ondro do sport. katu, tak bych za něj dal už jen rouru a nakonec ten sport. konec
No z hladiska vykonu je rezonator nanic, ale ak s tym chces bezne jazdit tak by som ho tam urcite dal. Plyny to nebrzdi a zas az take drahe to nieje a nebude ti to tak robit ten desnej bugr jak pise ondras
Matiz SE 99 zelena metla - stale sa na nom pracuje
-
- Kontaktovat uživatele:
Asi v tom bude zmatení pojmů. Já mám na mysli toto. A to tlumič je.Robert píše:Rezonátor není tlumič, je to jen trubka, co má uvnitř takový směrový zoubky..
|\/| /\ '|' | '/.
No ja mam pocit ze rezonator je tlmic ktory moze mat ale aj nemusi smerove vedenie vyfukovych plynov.
Ak je to cisto iba s tymi zubkami na usmernenie tak to neni rezonator, ale nejaky sportovy stredny diel vyfukoveho potrubia.
Ale ten nazov rezonator sa asi uz zauzil aj na toto.
Opravte ma ak sa mylim.
Ak je to cisto iba s tymi zubkami na usmernenie tak to neni rezonator, ale nejaky sportovy stredny diel vyfukoveho potrubia.
Ale ten nazov rezonator sa asi uz zauzil aj na toto.
Opravte ma ak sa mylim.
-
- Kontaktovat uživatele:
Tak to je drnčátor. Má to užitek asi jako kelímek od jogurta, co jsem narval do špic svého zeleného Spurtu Extra, když mi bylo 6 let.Robert píše:...když to má rezonovat a pořádně řvát, je to rezonátor
|\/| /\ '|' | '/.
Drnčátor mám já , už druhý rok , nevím čím se to stalo , ale ten rezonátor mi chrastí jak kdyby tam bylo něco urezlýho , ale z venku je pořád bez díry ..... Už s tím takhle jezdím asi 20 tisíc km a postupně jsem si na to zvykl , ale je mi to záhadou...........
MATIZ SE 0.8 r.v. 2000 modrá metla a NUBIRA Wagon SX 1.6 , 16V r.v. 1998 červená, příležitostně s bílým bydlíkem N126e
Nasiel som celkom zaujimavu vecicku, ktora moze pridat tiez na vykone nejaky ten konik.
http://www.tuningshop.sk/?id=1101809002
Az na tu cenu je to celkom fajn. Zaujimave je na tom hlavne to ze si to mozte stelovat samy a hrat sa stym.
No mozno raz....
http://www.tuningshop.sk/?id=1101809002
Az na tu cenu je to celkom fajn. Zaujimave je na tom hlavne to ze si to mozte stelovat samy a hrat sa stym.
No mozno raz....
Tohle bych do auta nedal ani náhodou. Pokud je motor konstruován max. na 3,0 bar, jak píší, tak těch 5,0 bar může s motorem pěkně zamávat.
I kdyby to bylo dobrý, tak ne na seriovej motor bez úprav.
Co se týče zvedání výkonu, tak než dát 7000,- za tenhle bazmek, tak radši nechám přiostřit vačku, kde ten výkon bude opravdu znát zřetelně. Nějaké pumpičce nevěřím..
I kdyby to bylo dobrý, tak ne na seriovej motor bez úprav.
Co se týče zvedání výkonu, tak než dát 7000,- za tenhle bazmek, tak radši nechám přiostřit vačku, kde ten výkon bude opravdu znát zřetelně. Nějaké pumpičce nevěřím..