Vydrz zapalovacich kabelu
Moderátor: Blue Lanos
- Reklama
JasněKessler píše:Startovací kabely vřele doporučuju...jsou skladný a jednou už mi zachránily život...no...život možná ne ale spoustu starostí mi ušetřily určitě...
Startovací kabely jsou jistota pro ty z nás co nechávají svítit a ono to pak nejak nechce starovat či co že.....
Bez kabelu ani ranu
Matiz r.v.99,ujeto 85k km,s průměrem 5,35 l/100km
my o voze a ty o kozeAlbert_Hein píše:JasněKessler píše:Startovací kabely vřele doporučuju...jsou skladný a jednou už mi zachránily život...no...život možná ne ale spoustu starostí mi ušetřily určitě...
Startovací kabely jsou jistota pro ty z nás co nechávají svítit a ono to pak nejak nechce starovat či co že.....
Bez kabelu ani ranu
Daewoo Matíz - Průměr.spotř. r.1999 - 2010 = 5,49/100 km
Hyundai i10 Style průměrná spotř. 01/2012 - 31.12.2012 = 6,34/100 km- ujeto celkem 17 500 km
Hyundai i10 Style průměrná spotř. 01/2012 - 31.12.2012 = 6,34/100 km- ujeto celkem 17 500 km
Ja jsem takhle jednou odjizdel z prace a pri rozjezdu mi to chciplo. To same se opakovalo asi trikrat. Behem jizdy to bylo "celkem" v pohode. Pred domem jsem otevrel kapotu a treti kabel vypadal, jako kdyby ho neco nakouslo. Stacilo ho vzit do ruky a pretrhl se. Podobne na tom byl i druhy kabel. Kdyz jsem se pak v praci ptal, co tam beha za zvirata, tak mi rekli, ze tam jsou k videni kuny... Koupil jsem origo a zaval jsem parkovat jinde
Lanos 1.5i, r.v.99
potvory Kunysonny píše:Ja jsem takhle jednou odjizdel z prace a pri rozjezdu mi to chciplo. To same se opakovalo asi trikrat. Behem jizdy to bylo "celkem" v pohode. Pred domem jsem otevrel kapotu a treti kabel vypadal, jako kdyby ho neco nakouslo. Stacilo ho vzit do ruky a pretrhl se. Podobne na tom byl i druhy kabel. Kdyz jsem se pak v praci ptal, co tam beha za zvirata, tak mi rekli, ze tam jsou k videni kuny... Koupil jsem origo a zaval jsem parkovat jinde
no posledni dobou se nam tyhle mali hlodavci nejak rozsirili a ne jen na zapal.kabely.u nasich off roadu nam ty svine kousou podtlakove hadicky a auta pak nejedou nebo nejdou vypnout.takze existuje nejaka vec na odpuzovani zvirat.jen nevim kde se to da koupit ale videl sem v motoru i mydlo(teda aspon to tak vypadalo a vonelo to)
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
- Akri
- Kontaktovat uživatele:
ja vim kde to maji, ale mame to v praci, tak jestli to pocka do zitra napisu to sem potom je to opravdu spolehlivy, u nas to je taky sama kunapalikx píše:no posledni dobou se nam tyhle mali hlodavci nejak rozsirili a ne jen na zapal.kabely.u nasich off roadu nam ty svine kousou podtlakove hadicky a auta pak nejedou nebo nejdou vypnout.takze existuje nejaka vec na odpuzovani zvirat.jen nevim kde se to da koupit ale videl sem v motoru i mydlo(teda aspon to tak vypadalo a vonelo to)
AKRI - (byl) Muž z Ria !
AVEOtici všech zemí, spojte se
AVEOtici všech zemí, spojte se
Viděl jsem teď v papírovém katalogu Conradu (www.conrad.cz) plašič kun. Já teda s kunama problémy nemám, ale třeba by ti to pomohlo. I když to je spíš do garáže. Ale třeba to odpuzuje i sousedy.palikx píše:no posledni dobou se nam tyhle mali hlodavci nejak rozsirili a ne jen na zapal.kabely.u nasich off roadu nam ty svine kousou podtlakove hadicky a auta pak nejedou nebo nejdou vypnout.takze existuje nejaka vec na odpuzovani zvirat.jen nevim kde se to da koupit ale videl sem v motoru i mydlo(teda aspon to tak vypadalo a vonelo to)
Kalos sedan 1,4 16V r. v. 2005
Akri jsem zvědav,již se směji to bude od tebe asi nějaká ptákovina,co? a nebo budu čumětAkri píše:ja vim kde to maji, ale mame to v praci, tak jestli to pocka do zitra napisu to sem potom je to opravdu spolehlivy, u nas to je taky sama kunapalikx píše:no posledni dobou se nam tyhle mali hlodavci nejak rozsirili a ne jen na zapal.kabely.u nasich off roadu nam ty svine kousou podtlakove hadicky a auta pak nejedou nebo nejdou vypnout.takze existuje nejaka vec na odpuzovani zvirat.jen nevim kde se to da koupit ale videl sem v motoru i mydlo(teda aspon to tak vypadalo a vonelo to)