Z. stěrač Lacetti SW
Moderátor: Blue Lanos
-
- Kontaktovat uživatele:
Z. stěrač Lacetti SW
Koupil jsem si na zkoušku zadní stěrač z Lacetti SW (combi), protože se mi jednak líbil jeho tvar a pak taky materiál, který nezrezne.
Takto to dopadlo:
+ pěkný
+ plastový
+ levný (cca 260 bez stírátka, stírátka pasují i univerzální)
- nemá trysku ostřikovače, musela by se dobastlit (mi nevadí, hadička rupla už dávno)
- průměr otvoru pro osku je větší - vyřešil jsem duší z kola. zadím to drží
Takto to dopadlo:
+ pěkný
+ plastový
+ levný (cca 260 bez stírátka, stírátka pasují i univerzální)
- nemá trysku ostřikovače, musela by se dobastlit (mi nevadí, hadička rupla už dávno)
- průměr otvoru pro osku je větší - vyřešil jsem duší z kola. zadím to drží
|\/| /\ '|' | '/.
byl to - ročník 1998 / 0.8i / přes 136.000 km / přímé sání, 15" alukola, snížení o 30mm, palubní počítač, otáčkoměr, sportovní interiér, folie, svody, laďáček a další capiny
byl to - ročník 1998 / 0.8i / přes 136.000 km / přímé sání, 15" alukola, snížení o 30mm, palubní počítač, otáčkoměr, sportovní interiér, folie, svody, laďáček a další capiny
- Reklama
Re: Z. stěrač Lacetti SW
neni kratsi - resp ster mi prijde nizsi - mysleno tak, ze nedosahne tak vysoko na okne jako puvodni - ptam se, nevim - pokud ano, jde to resit?Ondras píše:Koupil jsem si na zkoušku zadní stěrač z Lacetti SW (combi), protože se mi jednak líbil jeho tvar a pak taky materiál, který nezrezne.
-
- Kontaktovat uživatele:
Nevím, já měl teď v původním ramínku hodně krátké stírátko, které ovšem fungovalo naprosto fantasticky. Pokud je stěr krátký, dá se řešit delším stírátkem.jakub píše:neni kratsi - resp ster mi prijde nizsi - mysleno tak, ze nedosahne tak vysoko na okne jako puvodni - ptam se, nevim - pokud ano, jde to resit?
|\/| /\ '|' | '/.
ok, ptal jsem se, mmchdm vypada moc pekne ...Ondras píše:Nevím, já měl teď v původním ramínku hodně krátké stírátko, které ovšem fungovalo naprosto fantasticky. Pokud je stěr krátký, dá se řešit delším stírátkem.
-
- Kontaktovat uživatele:
Já dřu na sucho (zadní okno!) už delší dobu, resp. stírám jen za mokra a ostřikovač mi moc nechybí. Myslím, že Tomáš tu popisoval před časem fígl jak opravit hadičku ostřikovače, tak se na to až bude teplo vrhnu.V.Brousek píše:Ondro vypadá to skvěle,ale chtělo by to vyřešit ostřikování.Přece jenom dřít to na sucho není dobré(mezi námi nikde)
|\/| /\ '|' | '/.
Ondro mě také praskla,zjistil jsem to na podzim.Oprava byla jednoduchá(teda jsem si to myslel),protože hadička která prochází zadními dveřma po straně je spojena izolační páskou s elektrikou stěrače a byl problém na světě.Nevím jak to řešil kolega,ale já jsem raději protáhl hadičku novou a udělal jsem větší oblouk,tj že jsem jí už nedával do gumové průchodky,ale protáhl zaslepeným otvorem kousek od původní průchodky a spojil s původní hadicí.
Hadička byla prasklá v gumové průchodce zadních dveří.
Hadička byla prasklá v gumové průchodce zadních dveří.
Daewoo Matíz - Průměr.spotř. r.1999 - 2010 = 5,49/100 km
Hyundai i10 Style průměrná spotř. 01/2012 - 31.12.2012 = 6,34/100 km- ujeto celkem 17 500 km
Hyundai i10 Style průměrná spotř. 01/2012 - 31.12.2012 = 6,34/100 km- ujeto celkem 17 500 km
-
- Kontaktovat uživatele:
Ano, přesně jako u mě, praskla v husím krku mezi karosérií a dveřma a vím, že je součástí kabelového svazku. Tomáš to řešil takhle: https://www.chevroletclub.cz/viewtopic.php ... c&start=15
|\/| /\ '|' | '/.
ono to napsané vypadá dobře,ale když máš tlapy jako já a máš je strkat do těch prolisů,tak jsem raději zvolil natažení nové hadičky.Nemusel jsem nic rozebírat a ani odpojovat( teda mimo zadního deklu)
Daewoo Matíz - Průměr.spotř. r.1999 - 2010 = 5,49/100 km
- Krtek
- Kontaktovat uživatele:
dobastlil by to někdo na sedana ? Lidi co řikaj že nějaký auto nepotřebuje zadní stěrač bych postavil před válečněj soud. Takový auto neexistuje !
Jezdim:
Modrá Suzuki Vitara 2017 alias Vitoušek alias Mastodontek
ex
Zelenej Soptík - Daewoo Nubira 3 alias Lacetti sedan LPG
Manželky:
Modrej Žužlík - Chevrolet Matiz alias Spark 1.0 SE Elite.
http://www.krtkovo.estranky.cz
Bydlim - skoro Píbram
Modrá Suzuki Vitara 2017 alias Vitoušek alias Mastodontek
ex
Zelenej Soptík - Daewoo Nubira 3 alias Lacetti sedan LPG
Manželky:
Modrej Žužlík - Chevrolet Matiz alias Spark 1.0 SE Elite.
http://www.krtkovo.estranky.cz
Bydlim - skoro Píbram