Já vim...ale mě teď vyrazili ve škole od tří zkoušek a opravný termíny se blíží ...takže jsem rád že stihnu skouknout co je nového na fóru a jinak mám vyplněnej program do konce ledna opravdu důkladně...Habron píše:Tak zjistit, co ti to užírá, není zas až tak na dlouho.
Svinstvo na baterce
Moderátoři: Blue Lanos, pejee, lomngi
- Kessler
- Kontaktovat uživatele:
'89 Daewoo Racer 1.5 -> '98 Škoda Felicia 1.3 -> '77 Mercedes-Benz W123 240D - Das Auto
- Reklama
Tak ked si ju skusal nabijat a nejde tak chod ju reklamovat ako ty uz radili a to svinstvo je normalne na kontaktoch potiera sa to vazelinov alebo cim
Na reklamaciu baterie budu mat mesiac ak to bude prebiehat ako u mna tak si zozen neaku inu inak neviem ako budes jazdit pretoze tuto si nechaju ale novu ty nedaju.
Na reklamaciu baterie budu mat mesiac ak to bude prebiehat ako u mna tak si zozen neaku inu inak neviem ako budes jazdit pretoze tuto si nechaju ale novu ty nedaju.
Daewoo Nexia 1.5i DOHC 16V, 67kW, GLX šedo zelená metalíza
- Kessler
- Kontaktovat uživatele:
Takže oživuju tohle téma, protože mám konečně čas řešit auto. Baterka po dvou týdnech doma dávala 12V a byla schopná chvíli pomalu točit motorem. Po devíti hodinách na nabíječce tam bylo 13,3V a přes noc doma to kleslo na 13V. Myslíte že bude ještě něčeho schopná, nebo už mám vybírat novou???
Jo a při nabíjení to bublá ve všech článcích, tak snad není ani jeden poškozenej...
A druhá věc...když jsem ji zapojil do auta, tak dávala 12,98V a když jsem vyndal pojistku od antény tak to okamžitě stouplo na 13,02V...myslíte že to znamená, že byl falešnej odběr v té anténě???
Jo a při nabíjení to bublá ve všech článcích, tak snad není ani jeden poškozenej...
A druhá věc...když jsem ji zapojil do auta, tak dávala 12,98V a když jsem vyndal pojistku od antény tak to okamžitě stouplo na 13,02V...myslíte že to znamená, že byl falešnej odběr v té anténě???
'89 Daewoo Racer 1.5 -> '98 Škoda Felicia 1.3 -> '77 Mercedes-Benz W123 240D - Das Auto