Svinstvo na baterce

Vše co se týká techniky, zapojení, ND

Moderátoři: Blue Lanos, pejee, lomngi

Kessler
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kessler »

Habron píše:Tak zjistit, co ti to užírá, není zas až tak na dlouho.
Já vim...ale mě teď vyrazili ve škole od tří zkoušek a opravný termíny se blíží :( ...takže jsem rád že stihnu skouknout co je nového na fóru a jinak mám vyplněnej program do konce ledna opravdu důkladně... :roll:
'89 Daewoo Racer 1.5 -> '98 Škoda Felicia 1.3 -> '77 Mercedes-Benz W123 240D - Das Auto
Reklama

Habron

Příspěvek od Habron »

Kessler píše:Já vim...ale mě teď vyrazili ve škole od tří zkoušek a opravný termíny se blíží :(
A neměl bys raději místo klofání do fóra studovat? :roll: Já vím, je to tvoje věc, ale ........... ;)
]Rebro[

Příspěvek od ]Rebro[ »

A co ho viac bavi? Skola alebo forum? :D
Je: Volvo V50
Bola: Nexia GL
Spotreba - 2 motory
POWERED by JRD McLAREN
SCORPION

Příspěvek od SCORPION »

Tak ked si ju skusal nabijat a nejde tak chod ju reklamovat ako ty uz radili a to svinstvo je normalne na kontaktoch potiera sa to vazelinov alebo cim
Na reklamaciu baterie budu mat mesiac ak to bude prebiehat ako u mna tak si zozen neaku inu inak neviem ako budes jazdit pretoze tuto si nechaju ale novu ty nedaju.
Daewoo Nexia 1.5i DOHC 16V, 67kW, GLX šedo zelená metalíza
Kessler
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kessler »

Takže oživuju tohle téma, protože mám konečně čas řešit auto. :) Baterka po dvou týdnech doma dávala 12V a byla schopná chvíli pomalu točit motorem. Po devíti hodinách na nabíječce tam bylo 13,3V a přes noc doma to kleslo na 13V. Myslíte že bude ještě něčeho schopná, nebo už mám vybírat novou???
Jo a při nabíjení to bublá ve všech článcích, tak snad není ani jeden poškozenej...

A druhá věc...když jsem ji zapojil do auta, tak dávala 12,98V a když jsem vyndal pojistku od antény tak to okamžitě stouplo na 13,02V...myslíte že to znamená, že byl falešnej odběr v té anténě???
'89 Daewoo Racer 1.5 -> '98 Škoda Felicia 1.3 -> '77 Mercedes-Benz W123 240D - Das Auto
peter NR

Příspěvek od peter NR »

takto dost tazko zmeras falosny odber... to skor treba ampermeter a merat a odpajat a merat... ;)
ex: Chevrolet AVEO SE pearl black
ex: Espero 1.5 16V
Odpovědět

Zpět na „Technická Sekce“