TAK A JE TO TU
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
-
- Kontaktovat uživatele:
- Reklama
hmm, ja to mel pred 2 roky podobny, to zamrzi...
ale havarijni pojisteni se vyplati
ale havarijni pojisteni se vyplati
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Tady je taky moje prace No pred 2 roky nebo uz asi 3, to to leti
je tam adresaa prvniho nexia webu, historie
Jinak na posledni fotce je videt ze jsem mel jeste pod vikem ventilu gumovy tesneni a olej chcal o 106
je tam adresaa prvniho nexia webu, historie
Jinak na posledni fotce je videt ze jsem mel jeste pod vikem ventilu gumovy tesneni a olej chcal o 106
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
Mě to nejde vůbec,sem to zkoušel i odpáčit,ale nic,nejspíš mam v prdeli to zamykaní,je to tam asi šprajclí,dost mi to sere,nemůžu nic zkontrolovat...Pribo píše:mne to tiez nejde najlahsie ale ked na to pouzijem trochu sily tak to ide otvoritS.v.o.b.i.k píše:Pribo,ale já tu kapotu neotevřu,ty jo???mě se tam nějak zasek zámek a nejde to otevřít???čekam až bude teplejš a pustim se do toho
ja ked som to otvaral tak som urval aj lanko na otvaranie kapotyS.v.o.b.i.k píše:Mě to nejde vůbec,sem to zkoušel i odpáčit,ale nic,nejspíš mam v prdeli to zamykaní,je to tam asi šprajclí,dost mi to sere,nemůžu nic zkontrolovat...Pribo píše:mne to tiez nejde najlahsie ale ked na to pouzijem trochu sily tak to ide otvoritS.v.o.b.i.k píše:Pribo,ale já tu kapotu neotevřu,ty jo???mě se tam nějak zasek zámek a nejde to otevřít???čekam až bude teplejš a pustim se do toho
-
- Kontaktovat uživatele:
A jak si to teda otevřel???postup pls...Pribo píše:ja ked som to otvaral tak som urval aj lanko na otvaranie kapotyS.v.o.b.i.k píše:Mě to nejde vůbec,sem to zkoušel i odpáčit,ale nic,nejspíš mam v prdeli to zamykaní,je to tam asi šprajclí,dost mi to sere,nemůžu nic zkontrolovat...Pribo píše: mne to tiez nejde najlahsie ale ked na to pouzijem trochu sily tak to ide otvorit
S.v.o.b.i.k píše:A jak si to teda otevřel???postup pls...Pribo píše:ja ked som to otvaral tak som urval aj lanko na otvaranie kapotyS.v.o.b.i.k píše: Mě to nejde vůbec,sem to zkoušel i odpáčit,ale nic,nejspíš mam v prdeli to zamykaní,je to tam asi šprajclí,dost mi to sere,nemůžu nic zkontrolovat...
su potrebny dvaja ludia postup jeden otvara kapotu z auta (tou packou )
a druhy clovek je von pri kapote a pritlaci aaaa trhne a pritlaci aaa trhne az kym nevytrhne celu kapotu viac ti pomoct neviem ale treba robit aj s tou packou zaroven
2 Pribo, jojo, vzpominam si, taky jsme to otvirali podobne