Fabia - Kalos
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
Fabia - Kalos
da sa porovnavat Fabia s Kalosom? kamoši hovoria ze nie lebo Fabia je 100x lepsia
- Reklama
- Kessler
- Kontaktovat uživatele:
Jistě že se dá porovnat...moji rodiče takhle porovnávali, chtěli sedan a nakonec zjistili, že Fabia byla ve stejné výbavě skoro o 100 tisíc dražší...záleží co od toho auta člověk očekává...Fabia nabízí oproti Kalosovi sportovní svezení, možnost dieselu, možnost mít kombíka...Kalos je zase pohodlnější, levnější, větší výbava a člověk může koupit 3-dveř...prostě se chce s obojím projet a vybrat si co bude víc vyhovovat...argument, že Fabia je 100x lepší, protože je 100x lepší, je docela nanic...
'89 Daewoo Racer 1.5 -> '98 Škoda Felicia 1.3 -> '77 Mercedes-Benz W123 240D - Das Auto
Nekteri lide si stale bohuztel mysli, ze ceska auta jsou valitnejsi, levnejsi, maji levnejsi dily nez konkurence a ze korejci sou peknej smejd. Mozna to platilo v letech 90-tych, kdy se tady prodaval korodujici racer atd.. ale ne dnes
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Re: Fabia - Kalos
pomylil si si rubriku - VTIPY su v POKECIAnonymous píše:da sa porovnavat Fabia s Kalosom? kamoši hovoria ze nie lebo Fabia je 100x lepsia
a ak nie, tak preco sa to pytas tu na fore, porovnaj si to predsa sam - nevieme co konkretne chces na tych autach porovnavat, a kamosov sa nabuduce nepytaj - taraju.
- eMKa Slovensko
- Kontaktovat uživatele:
Re: Fabia - Kalos
no tak potom by mala hadam byt aj 100x drahsia asi, a nie iba o nejakyxg 100.000Anonymous píše:da sa porovnavat Fabia s Kalosom? kamoši hovoria ze nie lebo Fabia je 100x lepsia
boze aj ja chcem takych kamaratov
ale teraz vazne!
ako to napisal Kessler s tym uplne suhlasim, mame demokraciu a aj keby mi 1000 kamaratov povedalo ze je Fabia lepsia a mne sa jednoducho nepacia jej jazdne vlastnosti, cena, vybava, a samozrejme aj celkovy vzhlad + nemalu ulohu hraju technicke parametre + to co od auta ocakavam tak nema sancu, ak by toto splnal Trabant tak si kupim Trabant. a kazdeho moze byt po tom akurat tak prd.
Kazdy ma svoje priority, svoj vlastny nazor a svoju hlavu. Nehovorim ze Fabia je zle auto, ale mne sa jednoducho nepaci. Mam tu cest (ak to tak mozem nazvat) sa vozit s kombickom 1,4 a nieje to az take zle. ale mne ucaroval jednoducho Lanos druhej generacie, a aj tu ma seru tak isto menej kvalitne pouzite plasty ako su vo fabii ale co uz. holt nemal som na auto vyssej triedy aby som mal este aj plasty ako oktavia/nubira/leganza (ked uz to porovaname zo skodovkami) auto splna to co som od neho ocakaval
- Blue Lanos
bodaj by si sa aj stazoval ked ti to zere malo jak dieselak nezabudaj nato kto hovoril kup to kup to
http://www.cardomain.com/id/27101976
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
- eMKa Slovensko
- Kontaktovat uživatele:
- Blue Lanos
Keby si ich mal poistene stahovacou paskou tak ich mas 7 a 1/2 roka ako jaeMKa Slovensko píše:ten isty co mi poradil aj super puklice s ktorych jedna uz uletela neviem kde a stal a500 Sk kusBlue Lanos píše:bodaj by si sa aj stazoval ked ti to zere malo jak dieselak nezabudaj nato kto hovoril kup to kup to
http://www.cardomain.com/id/27101976
V jakej den? kupuju !!!!!Petr Krtička píše:Příští týden je ve SM test Kalos - Getz - Fabia tak můžeš porovnat.
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet