TAK A JE TO TU

Diskusní forum Daewoo Nexia clubu.

Moderátoři: Blue Lanos, Admins

Pribo
Kontaktovat uživatele:

TAK A JE TO TU

Příspěvek od Pribo »

prislo to coho som sa dost obaval dneska som nabural moju milovanu nexiu :cry: :cry: :cry: nie je to sice nic tragicke iba ohnuta kapota odtrhnute svetlo a poskriabany naraznik ale oprava ma vyjde okolo 7000 :(
Reklama

milosh

Příspěvek od milosh »

Kazdy si tim musi projit :lol:
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
]Rebro[

Příspěvek od ]Rebro[ »

Uh, si sa nejak poponahlal :( Az ti daju z poistovne novy naraznik, tak vies co zo starym, jo? ;)
Je: Volvo V50
Bola: Nexia GL
Spotreba - 2 motory
POWERED by JRD McLAREN
Pribo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pribo »

]Rebro[ píše:Uh, si sa nejak poponahlal :( Az ti daju z poistovne novy naraznik, tak vies co zo starym, jo? ;)

mne y poistovne nedaju ani korunu lebo nemam havarijnu poistku
JRD Mc

Re: TAK A JE TO TU

Příspěvek od JRD Mc »

Pribo píše:prislo to coho som sa dost obaval dneska som nabural moju milovanu nexiu :cry: :cry: :cry: nie je to sice nic tragicke iba ohnuta kapota odtrhnute svetlo a poskriabany naraznik ale oprava ma vyjde okolo 7000 :(
..Ty pocuj nexesh jedno "starsie" svetlo..??
//je tuknute od kamena...// ZADARMO ... :)
Pribo
Kontaktovat uživatele:

Re: TAK A JE TO TU

Příspěvek od Pribo »

JRD Mc píše:
Pribo píše:prislo to coho som sa dost obaval dneska som nabural moju milovanu nexiu :cry: :cry: :cry: nie je to sice nic tragicke iba ohnuta kapota odtrhnute svetlo a poskriabany naraznik ale oprava ma vyjde okolo 7000 :(
..Ty pocuj nexesh jedno "starsie" svetlo..??
//je tuknute od kamena...// ZADARMO ... :)

ja mam svetlo cele len tie plasty na ktorych drzi su oblamane ale ak by sa dali pouzit tie s tvojich tak to by som chcel len fakt neviem ci sa to da vymenit
eMKa Slovensko
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od eMKa Slovensko »

a coze sa stalo??
LANOS eMKa Slovensko, http://www.lanosclub.com
Obrázek
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01
S.v.o.b.i.k
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od S.v.o.b.i.k »

Koukam že někomu se stalo to samý co mě...
]Rebro[

Příspěvek od ]Rebro[ »

S.v.o.b.i.k píše:Koukam že někomu se stalo to samý co mě...
Tebe sa to asi nestalo na ľade. :arrow:
Je: Volvo V50
Bola: Nexia GL
Spotreba - 2 motory
POWERED by JRD McLAREN
Pribo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pribo »

eMKa Slovensko píše:a coze sa stalo??
cisty vysmykany lad na takom malom parkovisku a tak som zastal az v zadku jedneho formana este ze to bolo parkovisko tak som isiel len nejakych 20km\h ale aj tak potom sa uz nic nedalo robit inak trafil som sa mu kapotou presne medzi blatnik a zadne svetlo taka malicka medzierka a ja sa mu tam trafim mozno keby som trafil cisto do narazniku tak by sa mi neohla kapota ale schytal by to iba naraznik a to by ma tak nesr... lebo tern je aj tak uz doskriabany (od predchadzajuceho majitela )
Pribo
Kontaktovat uživatele:

SVETLO

Příspěvek od Pribo »

Ludia nema nahodou jedno zbytocne predne lave svetlo alebo aspon ten plast lebo ten moj uz nedam do kopy ani ked sa pose...... dakujem
Franta P.

Příspěvek od Franta P. »

Já sem se včera taky točil jak hodiny.
Do naší vesnice se nesolí. takže uježděnej sních a teď na to posvítilo sluníčko takze se udělal krásnej ledík.
No a tam je taková táhlá pravotočivá zatáčka. no jel sem 70 a takhle se pásám a brnk sem rukou o volant a už to šlo. Smyk, čumákem na vyhrnutej sníh od pluhu, zpátky a bokem zase do muldy. jen sem slyšel jak to praská.
no vylezu a nic, jen sem měl urvanou spz a vyrvanou mřížku z tahokovu mezi mlhovkama.a za nárazníkem byl napresovanej sních. jinak ani škrábanec. tak pod spz sem dal novej plastík a mřížku udělám až na jaře.
Pribo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pribo »

Franta P. píše:Já sem se včera taky točil jak hodiny.
Do naší vesnice se nesolí. takže uježděnej sních a teď na to posvítilo sluníčko takze se udělal krásnej ledík.
No a tam je taková táhlá pravotočivá zatáčka. no jel sem 70 a takhle se pásám a brnk sem rukou o volant a už to šlo. Smyk, čumákem na vyhrnutej sníh od pluhu, zpátky a bokem zase do muldy. jen sem slyšel jak to praská.
no vylezu a nic, jen sem měl urvanou spz a vyrvanou mřížku z tahokovu mezi mlhovkama.a za nárazníkem byl napresovanej sních. jinak ani škrábanec. tak pod spz sem dal novej plastík a mřížku udělám až na jaře.
no lenze ty si mal okolo seba len sneh a predo mnou sa vynimal krasny zadok formana tak som to tam napasoval
simone
Kontaktovat uživatele:

ponuka

Příspěvek od simone »

Rebro vo februari niekedy začiatkom idem do Blavy a mám prednu kapotu bez hrdze, predne čelo aj svetla maš zauyjem? alebo a niečo ine z predku auta okrem naraznika. moje tč 0903617210
milosh

Re: ponuka

Příspěvek od milosh »

simone píše:Rebro vo februari niekedy začiatkom idem do Blavy a mám prednu kapotu bez hrdze, predne čelo aj svetla maš zauyjem? alebo a niečo ine z predku auta okrem naraznika. moje tč 0903617210
co to moje predni svetlo v elektrice? LP
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Odpovědět

Zpět na „NEXIA“