Nexia po 100 000km - co vse zkontrolovat
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
- Reklama
- Blue Lanos
Mne vymenili v lete len jednu lavu zadnu a naklonene to nemam hadamKolopo píše:A kdybych vyměnil jen jednu tak by to bylo asi nahnutý co??milosh píše:Kup si radsi novy, mas jistotu ze vydrzi, ja mam radsi taky po 90000 vsechny 4 novy
http://www.cardomain.com/id/27101976
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01
-
- Kontaktovat uživatele:
V pátek jsem byl na bezplatné prohlídce. Výsledek:
Netěsnost motoru - klasika - víko ventilu, vačková skříňka, vana
Tlumiče - původní - OK
Brzdy - přední OK asi 4% nesouměrnost, zadní - špatné, asi 43% nesouměrnost
Další vady - spodní čepy na obou stranách jsou na výměnu a zadní ložiska. Jinak vše v pořádku.
A to mám 171000 najeto
Tlumiče - původní - OK
Další vady - spodní čepy na obou stranách jsou na výměnu a zadní ložiska. Jinak vše v pořádku.
A to mám 171000 najeto
dřív: NEXIA 1.5 8V, GLE, LPG-BRC
dnes Citroen Xsara Picasso 2.0 HDi
Nexia = srdeční záležitost
dnes Citroen Xsara Picasso 2.0 HDi
Nexia = srdeční záležitost
sefiku, kup si to korkovy tesneni misto gumovyho, ja uz ho mam asi 10000km a nikde ani kapka voleje Jinak kde delaj bezplatny prohlidky?cubafire píše:V pátek jsem byl na bezplatné prohlídce. Výsledek:
Tlumiče - původní - OK
A to mám 171000 najeto
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Ja tam silikon nedaval a je to v pohode.
Zeptam se u nas v Chevroletu
Zeptam se u nas v Chevroletu
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Já sem si toho všimnul když sem měnil sponu na vejfuku (zvenku to vypadalo že je sedlej celej zadek) a když sem změřil vzdálenost od spodní hrany zástěrky k zemi tak 19cm na levo a 14.5cm na pravo- nezatížený auto s téměř prázdnou nádrží. Tak by mi zajímalo kolik to má mít normálně?? Ale o víkendu dávám obě nový tak už to neřešim. Ale někde sem zaslech, že když je takle jedna pružina v háji že se KROUTÍ kastle!!! (samonosná) což je náš případ, je to možný?????Blue Lanos píše:Mne vymenili v lete len jednu lavu zadnu a naklonene to nemam hadamKolopo píše:A kdybych vyměnil jen jednu tak by to bylo asi nahnutý co??milosh píše:Kup si radsi novy, mas jistotu ze vydrzi, ja mam radsi taky po 90000 vsechny 4 novy
Kolopo
Jasne, ja to nafotim nebo aspon udelam navod, neni to nic tezkyho...Franta P. píše:já bych taky potřeboval nové těsnění pod víkem hlavy. myslíte že to zvládnu sám???
Franto, ja na to mrknu a dam vedet, ja ho kupoval tusim za kilo pade.
Jinak staci sundat to viko, nakreslim jak povolovat a jak presne utahovat srouby, no ty dosedaci plochy ocistis nejlepe technickym benzinem , nasadis tesneni a prisroubujes zpet, ale ne moc, casem to utahnes vic.
Jinak staci sundat to viko, nakreslim jak povolovat a jak presne utahovat srouby, no ty dosedaci plochy ocistis nejlepe technickym benzinem , nasadis tesneni a prisroubujes zpet, ale ne moc, casem to utahnes vic.
- JRD McLAREN
- Kontaktovat uživatele:
jj, jasne, co jeste?JRD McLAREN píše:...este stale sa bavime co vseko skntrolovat ?? ..