Mám Lanose sedan 1500, rok výroby 2000 a vyskatl se mi takový problém. Nemohu nastartovat. Imobilizér naběhne v pořádku, ale nenastartuje. Tato závada se mi objevila již před 2 roky. V servisu překódovali imobilizér, neidentifikovatelnou chybu vymazali, vyčistili jej a pak bylo vše v pořádku. Před měsícem jsem opět nenastartoval. S druhým klíčem naskočil, odvezl jsem jej do servisu, kde imobilizér opět vyčistili a 14 dní jezdil Lanos bez problémů. Po 2 týdnech opět stejný problém, nemohl jsem nastartovat. Sice se mi podařilo po několika hodinách odjet, ale po vánocích zase ne a ne nastartovat.
Takže opět do servisu. Po týdnu mi jej předali, odjel jsem, ale druhý den už opět nenaskočil. Čím to může být? Podle sdělení v servisu vyměnili čidlo u klikové skříně, odzkoušeli čidlo u vstřikovacího čerpadla, imobilizér vyčistili a 2 dny zkoušeli zda nastartuje. Mělo být vše v pořádku.
Už jsem se rozhodl jej prodat, protože auto potřebuji k dojíždění do práce. Takhle už s hrůzou čekám, kdy mně nechá na holičkách. Už i kolegové mají připomínky, co to mám za "korejský křáp". Může někdo poradit, co s tím, když v servisu si s tím očividně neví rady?
Lanos-nestartuje
Moderátor: Blue Lanos
Lanos-nestartuje
Tonda B.
- Reklama
- Blue Lanos
Podobny problem sa tu tusim uz riesil uz si hladal Ale najskor ti asi bude vediet poradit Petrm alebo Palikx. Mne sa od r.98 nestalo ze by som nenastartoval na prvy sup a ked nie tak to len vtedy, ked som si nechal 1-2 dni sviet v kufri
http://www.cardomain.com/id/27101976
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01
Re: Lanos-nestartuje
Tak mně to nakonec opravili v servisu. Prošel to autoelektrikář, vyměnil sondy u klikovky a u čerpadla. Pak ještě zlobila sonda pro snímání vnějšího tlaku. Nejsem zase takový odborník, ale takhle mi to vysvětlovali. Takže teď jen čekám, co dál.
Zatím je to bez problémů.
Tonda B.
Zatím je to bez problémů.
Tonda B.
no to ti teda povidali nejake polobludy.cidlo klikovky budiz.ale cerpadlo je v nadrzi a nic u nej nema vliv na startovani.pak je jen vstrikovaci lista a tam neni zadne cidlo.snimac vnejsiho tlaku nemam tuseni co je(asi barometr ten je ale v jednotce myslim)jen maximalne map senzor a ten meri tlak v sani motoru.tak mozna ten.nejak se mi to nezda.
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
Re: Lanos-nestartuje
??????? to si mam ako predstavit...?antonb píše:...imobilizér vyčistili...
ex: Chevrolet AVEO SE pearl black
ex: Espero 1.5 16V
ex: Espero 1.5 16V