Vyhřívání čelního skla!!!
Moderátoři: Blue Lanos, koniQ
-
Vyhřívání čelního skla!!!
Ahoj, to bude téma!!
Našel někdo způsob (montáž, servis, návod...), jak na Nubiru dostat čelní vyhřívané okno? Fordi to mají v nabídce, subaru a ja nevím kdo ještě, neříkejte mi, že se nenajde nikdo, kdo by to uměl, měl kontakt, postup....
Nebo : Nedá se to tam dodatečně nějakou technologií dodat?
Zlí jazykové tvrdí, že odporový drát (velmi tenký) je veden uvnitř skla..to by pro mě znamenal konec druhé možnosti, ale kdyby se to tam třeba napařovalo nebo prostě jen dávalo na vrchní stranu skla. Help!!!
Jinak smutně a zmrzle vzpomínám na mýho méďu, jak byl starej, tak jsem v zimě minutu počkal a jel......
Našel někdo způsob (montáž, servis, návod...), jak na Nubiru dostat čelní vyhřívané okno? Fordi to mají v nabídce, subaru a ja nevím kdo ještě, neříkejte mi, že se nenajde nikdo, kdo by to uměl, měl kontakt, postup....
Nebo : Nedá se to tam dodatečně nějakou technologií dodat?
Zlí jazykové tvrdí, že odporový drát (velmi tenký) je veden uvnitř skla..to by pro mě znamenal konec druhé možnosti, ale kdyby se to tam třeba napařovalo nebo prostě jen dávalo na vrchní stranu skla. Help!!!
Jinak smutně a zmrzle vzpomínám na mýho méďu, jak byl starej, tak jsem v zimě minutu počkal a jel......
Černá met. Nubira Wagon SX 1998, 2 airbagy, ABS, Klima, komplet v el.
- Reklama
- Mr.Problem
- Kontaktovat uživatele:
Hm ?
Pokud budete mít cokoliv, tak to pošlete i na muj účet. Jinak nešlo by nestačilo by umístit ten drátek jen na spodek řekněmě dvakrát dokola aby to moc řidiče neomezovalo... a tím by se aspon začátek urychlil odmrazování ?
Daewoo Nubira I 1,6/16V CDX, černá sedan plná výbava.
Můj webík se vším :-) http://servisvm.cz a http://firmyzregionu.cz
Můj webík se vším :-) http://servisvm.cz a http://firmyzregionu.cz
-
Oni třeba laguny mají jen vyhřívání steračů (jen toho místa, kde jsou uloženy, ale k čemu ti to je, když máš centimetrovej škraloup na okně, stěrače volný a pak si s nima na okně uděláš Hirošimu?
Ba ne pánové, na to se musí jinak..k dokonalému odmražení je zapotřebí:
izolační pásku (2m), nůž, a pořádnej AUTOGEN!!! Přidělat na stěrače----
Už jsem přemýšlel na tý sadě na popravu zadního vyhřívání, jenže to nic neřeší (udělá to jen vodivý spoj - mezi přerušeným odporovým drátem co hřeje, takže prdlajz.)
Ale určitě musí existovat něco jako folie, na které je celá plocha okna rozmražování, nalepí se to na okno, strhne.... já vím, moc jednoduché...
hledám... za každý nápad co půjde realizovat budu fakt vděčný a pak dám celý výrobní proces na NET
Ba ne pánové, na to se musí jinak..k dokonalému odmražení je zapotřebí:
izolační pásku (2m), nůž, a pořádnej AUTOGEN!!! Přidělat na stěrače----
Už jsem přemýšlel na tý sadě na popravu zadního vyhřívání, jenže to nic neřeší (udělá to jen vodivý spoj - mezi přerušeným odporovým drátem co hřeje, takže prdlajz.)
Ale určitě musí existovat něco jako folie, na které je celá plocha okna rozmražování, nalepí se to na okno, strhne.... já vím, moc jednoduché...
hledám... za každý nápad co půjde realizovat budu fakt vděčný a pak dám celý výrobní proces na NET
Pavle, patřím taky mezi škarohlídy v tomto problému. Ty velmi tenké drátky jsou u forda přímo ve skle, kdysi jsem se na to koukal u mondea. Tak bohužel dodělat to asi nejde. možná koupit vyhřívaný přední sklo na Nubiru, ale nevím kde A taky to bude asi dost drahý, obyč. sklo stojí tak 7tis. a s vyhříváním ????? 2x tolik ????
Hyundai IX55, V6 3,0 CRDI, automat, 4x4, Yamaha Majesty 125
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
- Brainman
- Kontaktovat uživatele:
i ja budu jako skarohlid ale nevim proc to resit, predni okno se mi vevnitr nepoti a ta trocha toho snehu a namrazy , lepe poslouzi skrabka. Vyhrivani zrcatek je vec jina protoze pri otirani nebo skrabani sem si s nima vzdycky hnul a takhle je pokoj.
Dalsi dulezita vec, po absolvovani ocistne kury meho topeni v servisu vsem vrele doporucuji toto absolvovat. Po vycisteni zlepseni o 100%
Dalsi dulezita vec, po absolvovani ocistne kury meho topeni v servisu vsem vrele doporucuji toto absolvovat. Po vycisteni zlepseni o 100%
Renault Scenic RXi 2.0 IDE 16V 104kW Daewoo Matiz I CD LPG
-
INFORMACE PRO VŠECHNY:
Přední sklo Nubira I J100 s pruhem zelené 3800 + práce s lepením (asi 1000).
Na fiestu stojí 3700 a s vyhříváním 8700, takže na nubu počítám +- stejně
Dál odpovídám na toho se škrabkou v ruce.
Asi jsi neviděl nikdy sklo, jak vypadá po 100 tis., když ho máš vyhřívané a když ho škrábeš, protože jinak bys byl mezi těma, co hledají...
Okno jsem měl úplně nové, když jsem to kupoval (jediný škrábanec na něm nebyl) a když jsem jel proti slunci třeba v zimě (sníh...) tak pohoda.
Nejsem z těch co nalítají milióny v osobáku, ale po 1 zimě a 10 tisíci kilometrech, když jedu za tý samý situace, mikroškrábance na okně (od škrabky) způsobují to, že vidím velký Matlajz a nic víc. S bezpečností to nemá nic společnýho...
Jelikož bydlím v horským klimatu (běžně -20...hafo sněhu atd), auto stojí venku před barákem a opravdu ho nemám kam schovat, tak raději obětuji 8 tisíc a budu se zase cítit na tankovce bezpečněji.
Asi jsi neviděl nikdy sklo, jak vypadá po 100 tis., když ho máš vyhřívané a když ho škrábeš, protože jinak bys byl mezi těma, co hledají...
Okno jsem měl úplně nové, když jsem to kupoval (jediný škrábanec na něm nebyl) a když jsem jel proti slunci třeba v zimě (sníh...) tak pohoda.
Nejsem z těch co nalítají milióny v osobáku, ale po 1 zimě a 10 tisíci kilometrech, když jedu za tý samý situace, mikroškrábance na okně (od škrabky) způsobují to, že vidím velký Matlajz a nic víc. S bezpečností to nemá nic společnýho...
Jelikož bydlím v horským klimatu (běžně -20...hafo sněhu atd), auto stojí venku před barákem a opravdu ho nemám kam schovat, tak raději obětuji 8 tisíc a budu se zase cítit na tankovce bezpečněji.
-
Ta adresa na autosklo na nubu za 3800 je
http://www.autosklo-perfekt.cz/cenik
jo a výrobce Pilkington prý dělá vyhřívání normál, tak jsem tam psal Mejdlo a nikdo neodpověděl... jako obvykle..
http://www.autosklo-perfekt.cz/cenik
jo a výrobce Pilkington prý dělá vyhřívání normál, tak jsem tam psal Mejdlo a nikdo neodpověděl... jako obvykle..
-
Už jsem dostal odpověď od pindíků :
Toto sklo nemame v nabidce.Nejsme schopni vyrobit.
S pozdravem
Jitka Ottova
tel.241001280
fax241001289
Pilkington AGR Czech
obchod@pilkington.cz
Toto sklo nemame v nabidce.Nejsme schopni vyrobit.
S pozdravem
Jitka Ottova
tel.241001280
fax241001289
Pilkington AGR Czech
obchod@pilkington.cz
- Akri
- Kontaktovat uživatele:
Ohledne toho poskrabaneho okna, stci si shnat diamantovou pastu a lesticku a to okno se da vylestit, kdo si netroufa, muze si to nechat udelat nekde v servisu. Ja to zkousel, sice ne na svem zatim, ale na toyote a vysledek predcil ocekavani.Pavel Beneš píše:INFORMACE PRO VŠECHNY:
AKRI - (byl) Muž z Ria !
AVEOtici všech zemí, spojte se
AVEOtici všech zemí, spojte se