cenzura

Pokec o všem, co se jinam nehodí.

Moderátoři: Blue Lanos, pejee

Ivan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivan »

Dovolím si vás usměrnit, jinak bude cenzura jako řemen :lol:

Daewoo [deu] = velký přítel
Nexia² project

Reklama

Krtek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Krtek »

tak forum forďáků je tady:

http://forum.fordclubs.org/viewtopic.php?t=571

nevim jestli tam maji ještě black list, ten stál za to :lol:
Jezdim:
Modrá Suzuki Vitara 2017 alias Vitoušek alias Mastodontek
ex
Zelenej Soptík - Daewoo Nubira 3 alias Lacetti sedan LPG

Manželky:
Modrej Žužlík - Chevrolet Matiz alias Spark 1.0 SE Elite.
http://www.krtkovo.estranky.cz
Bydlim - skoro Píbram
Kessler
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kessler »

Tak forum mají pěkný...ale ty podmínky chování jsou docela drsný...člověk aby se tam bál napsat...forda ale stejně nikdy mít nebudu, takže je to jedno :D
'89 Daewoo Racer 1.5 -> '98 Škoda Felicia 1.3 -> '77 Mercedes-Benz W123 240D - Das Auto
Akri
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Akri »

:lol: asi se zaregistruju, uvidime jak me prijmou :lol:
Krtku, to neni Tvoje oko :lol: :lol:
ObrázekAKRI - (byl) Muž z Ria !
:!: AVEOtici všech zemí, spojte se :)
Pepe
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pepe »

Teď budu ten z druhý strany. Dříve Daewoo (Nexia), dneska od Fordů (Mondeo). :!:
Krtku, plácáš blbosti. Já jsem u fordů víc než rok a musím říct to fórum má větší užitnou hodnotu než tohle, právě proto, že je tak sešněrovaný pravidlama. Když hledáš problém o určité věci, najdeš ho na jednom vlákně, na jako tady, kde každej kdo má problém se nepodívá, že se to řešilo 2 řádky před tím a založí novej topic. Tady něco najít je docela porod. I když ta volnost není k zahození, že... To se člověk u brzd dozví, že to někdo třeba naboural a 20 lidí se mu buď smějou nebo kondolujou a o brzdách jen ta otázka.
Pamatuju tohle forum když začínalo .... Mělo velmi dobrou úroveň, ale to je i o lidech co sem chodili, našli se mechanici (petrm), lidi co se v tom hrabali (Peca, Granko) - ty uměli poradit .... pak se vyměnila garnitura. Většina starých prodala Nexie, jako já a chodí sem jen z nostalgie nebo vůbec. Vlastně zůstal jen Ivan a Milosh (mluvím výhradně o Nexia fóru). Moderátoři by museli na fóru sedět několik hodin denně, aby ho udrželi na vysoké informační hodnotě a na to má dnes málokdo čas a musel by se věnovat jen tomu a ne mít na krku 5 dalších projektů.
V jednom je tohle fórum slušné - JE SLUŠNÉ, pár jich z netu znám, hrajou si na fóra o autech (viz třeba Garáž), ale jen hrajou, informační hodnota a o tu jde především, jde do kytek.
Zkuste si uvědomit jednu věc než začnete kritizovat, kdo si jaký auta kupuje. Mondeo je minimálně 2,5x dražší než Nexie a proto si je kupují převážně lidi o min 20 let starší než lidi co si kupují Nexie a proto je tu i trochu rozdíl v myšlení. Prostě jsou o něco "rozumější" a mají jiný pohled na věc.
Každý kdo se registruje na nějaké fórum, musí souhlasit s pravidly. Tady jsou taková, jinde maková. Když s nimi nesouhlasíš, tak tam nelez a nekritizuj.
BTW: asi stovku lidí z CMC (Czech Mondeo Clubu) znám osobně avím jak přemýšlejí a jak se chovají. Byl jsem na srazu Nexií a Fordů. Každý klub je jinak zaměřený a proto i jiné názory na věc, ale jedno vím určitě. Udělat takovej sraz, jakej dělají CMC (2x v roce- kolem 50 aut) nedohoní je Nexia klub ani kdyby jim fordi vyrazili naproti.

A teď mě můžete kamenovat. 8)
V aktivní službě:
Hyundai i30 - r.v.2012 1,4 LPG - český sen z Nošovic :)
Ford Mondeo 2.0 TDCi Titanium S - r.v.2010
Chevrolet Spark 0.8 STAR - r.v.2006 od 5.2012 v LPG - na prodej
Ford Mondeo 1.8 TCDi Turnier Trend - r.v.2000 - prodán
Akri
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Akri »

Pepe píše:Teď budu ten z druhý strany. Dříve Daewoo (Nexia), dneska od Fordů (Mondeo). :!:
Krtku, plácáš blbosti. Já jsem u fordů víc než rok a musím říct to fórum má větší užitnou hodnotu než tohle, právě proto, že je tak sešněrovaný pravidlama. Když hledáš problém o určité věci, najdeš ho na jednom vlákně, na jako tady, kde každej kdo má problém se nepodívá, že se to řešilo 2 řádky před tím a založí novej topic. Tady něco najít je docela porod. I když ta volnost není k zahození, že... To se člověk u brzd dozví, že to někdo třeba naboural a 20 lidí se mu buď smějou nebo kondolujou a o brzdách jen ta otázka.
Pamatuju tohle forum když začínalo .... Mělo velmi dobrou úroveň, ale to je i o lidech co sem chodili, našli se mechanici (petrm), lidi co se v tom hrabali (Peca, Granko) - ty uměli poradit .... pak se vyměnila garnitura. Většina starých prodala Nexie, jako já a chodí sem jen z nostalgie nebo vůbec. Vlastně zůstal jen Ivan a Milosh (mluvím výhradně o Nexia fóru). Moderátoři by museli na fóru sedět několik hodin denně, aby ho udrželi na vysoké informační hodnotě a na to má dnes málokdo čas a musel by se věnovat jen tomu a ne mít na krku 5 dalších projektů.
V jednom je tohle fórum slušné - JE SLUŠNÉ, pár jich z netu znám, hrajou si na fóra o autech (viz třeba Garáž), ale jen hrajou, informační hodnota a o tu jde především, jde do kytek.
Zkuste si uvědomit jednu věc než začnete kritizovat, kdo si jaký auta kupuje. Mondeo je minimálně 2,5x dražší než Nexie a proto si je kupují převážně lidi o min 20 let starší než lidi co si kupují Nexie a proto je tu i trochu rozdíl v myšlení. Prostě jsou o něco "rozumější" a mají jiný pohled na věc.
Každý kdo se registruje na nějaké fórum, musí souhlasit s pravidly. Tady jsou taková, jinde maková. Když s nimi nesouhlasíš, tak tam nelez a nekritizuj.
BTW: asi stovku lidí z CMC (Czech Mondeo Clubu) znám osobně avím jak přemýšlejí a jak se chovají. Byl jsem na srazu Nexií a Fordů. Každý klub je jinak zaměřený a proto i jiné názory na věc, ale jedno vím určitě. Udělat takovej sraz, jakej dělají CMC (2x v roce- kolem 50 aut) nedohoní je Nexia klub ani kdyby jim fordi vyrazili naproti.

A teď mě můžete kamenovat. 8)
Tys nam tam nejak zparchantel :lol: :lol:
ObrázekAKRI - (byl) Muž z Ria !
:!: AVEOtici všech zemí, spojte se :)
cubafire
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od cubafire »

Houby sparchantěl!
Myslím, že je na tom i kus pravdy. Ale i tak zaplať pánbuh za to jaké toto fórum je a jací jsou zde lidi. 8)
dřív: NEXIA 1.5 8V, GLE, LPG-BRC
dnes Citroen Xsara Picasso 2.0 HDi :twisted:
Nexia = srdeční záležitost
eMKa Slovensko
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od eMKa Slovensko »

no aj mna niekedy nasere ked (nebudem menovat elitu tohoto fora, ale budem: Akri, Rebro, Kaso, Fireman) ak som na niekoho zabudol nech sa pripise :lol: .

Ale na druhej strane ked riesi niekto nejaky problem a niekto tam pride a doslova ODLAHCI temu tak to nieje na skodu, horsie by bolo keby sa tak aj odlahcil ze ano :lol:

CO sa tyka fordackeho fora, pozrel som si iba pravidla a maju to tam fakt prisne, ale ide o to ze to nieje forum ako nase, ako som u nich cital je to forum iba TECHNICKE, a my tu mame pokec skoro v kazdej sekcii, a teraz si mozete vybrat ci to je dobre alebo zle.

Vsetci pozante to stare dobre porekadlo ktore si ja dovolim troska poupravit:
100 ludi 200 nazorov :lol:

takze prajem prijemny den a nabuduce do pocutia :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
LANOS eMKa Slovensko, http://www.lanosclub.com
Obrázek
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01
kaso

Příspěvek od kaso »

Emka precitaj si niektore tvoje prispevky a mozes sa rovno zaradit medzi ELITU.A ked sa ti nepacia moje prispevky kludne ich mozes mazat.
ex: Daewoo Nexia
now: BMW 7
eMKa Slovensko
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od eMKa Slovensko »

seba som tzam schvalne nepisal aby som nevyzeral ze sa chcem medzi vas natlacit :lol: :lol: :lol: :lol:

do kelu a pisem sa takto: eMKa :lol: :lol: :lol: :lol:

kua to si to nikto nezapamata lebo co :lol: :lol:
LANOS eMKa Slovensko, http://www.lanosclub.com
Obrázek
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01
cubafire
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od cubafire »

Ale tak když to tam nejde po dobrém, klidně to tam natlač!!! :-) ODLEHČENÍ - klidně to smažte :-))) :lol:
Ivan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivan »

Možná bych při této příležitosti chtěl na některé (ví kteří) apelovat, aby se čas od času zdrželi komentáře na cokoli, co se na foru objeví. Někdy méně je více... ;)

Nexia² project

cubafire
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od cubafire »

Myslíš mě, že jo :roll:
Ivan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivan »

Kolego, Ty jsi jeden z mála, který většinou píše z věci. Ale já tady nebudu nikoho jmenovat, to byl jen takový apel. Každý si to přebere.

Nexia² project

cubafire
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od cubafire »

Jééééžiš :oops: abych si to nepřebral jako chválu, to bych se styděl... :oops: :P
Odpovědět

Zpět na „POKEC“