Daewoo / Chevrolet ZRAZ NA MORAVE
Moderátoři: Blue Lanos, pejee, Poky Ul, Scorpion.11
Nejpozdeji pocatkem cervna, pozdeji uz nemuzu a kdyz tam nebudu, tak to nebude pravej sraz
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Reklama
-
- Kontaktovat uživatele:
Já jsem pro víkend 29.-30.4. nebo 6.-7.5. Po obou víkendech následuje volné pondělí
|\/| /\ '|' | '/.
byl to - ročník 1998 / 0.8i / přes 136.000 km / přímé sání, 15" alukola, snížení o 30mm, palubní počítač, otáčkoměr, sportovní interiér, folie, svody, laďáček a další capiny
byl to - ročník 1998 / 0.8i / přes 136.000 km / přímé sání, 15" alukola, snížení o 30mm, palubní počítač, otáčkoměr, sportovní interiér, folie, svody, laďáček a další capiny
Pěkný večer Klid-2 jinak to jdekaso píše:Kdo si vezme zraz na starost
Jsem ochoten pomoc ve smyslu:Dones,podrž,podej ap. a to je myslím většina z nás !! Ale musí být velitel a to určitě z Moravy!!
Aby z toho nebyla povidla tak musí byt přesná pravidla!! /Pro kamarády ze Slovenska tak to je u nás reklama na slivovici!!/
A pro nás heslo na sraz!!
Ať nám jezdí a nezlobí
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
Na srazu na Slovensku jsme se bavili o tom, že by bylo fajn spojit Daewoo sraz ještě s nějakou větší událostí, aby Ti, kterří přijeli z větší dálky neměli pocit, že jedou na Moravu "jen" kvli srazu. ... Tou větší událostí myslím třeba veletrh, závody na Masarykově okruhu nebo tak něco, ale popravdě já zatím nevím o ničem, co by se mělo konat.... Víte někdo? Potom by to mohlo trochu napomoci při výběru termínu....
Daewoo [deu] = velký přítel
Nexia² project
Třeba:Ivan píše:Na srazu na Slovensku jsme se bavili o tom, že by bylo fajn spojit Daewoo sraz ještě s nějakou větší událostí, aby Ti, kterří přijeli z větší dálky neměli pocit, že jedou na Moravu "jen" kvli srazu. ... Tou větší událostí myslím třeba veletrh, závody na Masarykově okruhu nebo tak něco, ale popravdě já zatím nevím o ničem, co by se mělo konat.... Víte někdo? Potom by to mohlo trochu napomoci při výběru termínu....
14. - 15. 4. Rally Agropa Hustopeče (kousek od Brna)
12. - 13. 5. Autonova Rally Tišnov (taky kousek od Brna)
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
No vida, pokud víte ještě o něčem, tak šup sem s tím...!!
Daewoo [deu] = velký přítel
Nexia² project