stastny zacatek noveho roku
Moderátor: Blue Lanos
stastny zacatek noveho roku
Tak nam zacal novy rok 2006. Nas soused hned zkraje nezklamal, na "jeho mistech" na parkovisti jsem stal ja a jeste nejaky nestastnik a tudiz nas spravedlive zablokoval. Sem si rekl, ze na to hodim bobek, rano stejne odjizdi drive jak ja. Pri vecernim venceni pejska uz stala sousedovic auta semknuta kolem naseho a na nasem aute na strane spolujezdce jsem nasel dva "rychle pruhy" skrz lak az na plech vyryte.
Nebudu vysvetlovat jak vim, ze to byl on, ono to ten den melo jeste predehru s tim druhym chudakem na parkovisti a soused je navic jediny, ktery "vlastni" mista na parkovisti resi. Existuje navic pravdepodobnost, ze to byla jeho povedena dcera, ktera se az (bohuzel) neuveritelne potatila.
Problem techto "vlastnich" mist je ten, ze mi prijde, ze jsou kazdy mesic jinde, podstata je ta, ze na nich vzdy nekdo stoji ...
Soused me takto jiz jednou upozornil, ale rypanec 10cm me nemuze nakrknout. Ted to bral asi jako varovani s vystrahou.
Policie prijela, zaevidovala fakt, ze k tomu doslo - ono objektivne nutno priznat, ze vic udelat nemohli, pac vyzpovidat pulku sidliste, jestli neco nevideli, ... notabene, kdyz se ho tady fakt vsichni bojej ... policajti navic v pohode (aspon ze tak)
Sousedovi sem sel jeste ted v jednu rano sel rict, ze to posral a ze todle uz je fakt pres. Cestou do ctvrteho patra jsem (bohuzel/bohudik) vydychal plan mu pripravit pudu na umelou celist ...
K cemu se chci dostat - vzhledem k tomu, ze nemam fotku jeho, jak se krci u dveri auta, nemam dukaz. Delsi dobu zvazuji IP kameru (i z jinych duvodu), ale pochybuji o citlivosti zarizeni v noci - beru-li v potaz obecne dostupna zarizeni +/- 10-15tkc ...
Existuje nejake nenasilne reseni, jak sousedovi zpusobit ukrutnou bolest a smrt?
Moje blbost, ze uz sem tentokrat souseda nevyfotil (z unavy, navic v archivu uz toho mam dost), jak opet stoji jak jantar napric pred ostatnimi auty, toho chudaka, jak se snazi vyjet (a nepovedlo se). ...
No, tim vam chci vsem rict, ze kokoti jsou vsude.
Nebudu vysvetlovat jak vim, ze to byl on, ono to ten den melo jeste predehru s tim druhym chudakem na parkovisti a soused je navic jediny, ktery "vlastni" mista na parkovisti resi. Existuje navic pravdepodobnost, ze to byla jeho povedena dcera, ktera se az (bohuzel) neuveritelne potatila.
Problem techto "vlastnich" mist je ten, ze mi prijde, ze jsou kazdy mesic jinde, podstata je ta, ze na nich vzdy nekdo stoji ...
Soused me takto jiz jednou upozornil, ale rypanec 10cm me nemuze nakrknout. Ted to bral asi jako varovani s vystrahou.
Policie prijela, zaevidovala fakt, ze k tomu doslo - ono objektivne nutno priznat, ze vic udelat nemohli, pac vyzpovidat pulku sidliste, jestli neco nevideli, ... notabene, kdyz se ho tady fakt vsichni bojej ... policajti navic v pohode (aspon ze tak)
Sousedovi sem sel jeste ted v jednu rano sel rict, ze to posral a ze todle uz je fakt pres. Cestou do ctvrteho patra jsem (bohuzel/bohudik) vydychal plan mu pripravit pudu na umelou celist ...
K cemu se chci dostat - vzhledem k tomu, ze nemam fotku jeho, jak se krci u dveri auta, nemam dukaz. Delsi dobu zvazuji IP kameru (i z jinych duvodu), ale pochybuji o citlivosti zarizeni v noci - beru-li v potaz obecne dostupna zarizeni +/- 10-15tkc ...
Existuje nejake nenasilne reseni, jak sousedovi zpusobit ukrutnou bolest a smrt?
Moje blbost, ze uz sem tentokrat souseda nevyfotil (z unavy, navic v archivu uz toho mam dost), jak opet stoji jak jantar napric pred ostatnimi auty, toho chudaka, jak se snazi vyjet (a nepovedlo se). ...
No, tim vam chci vsem rict, ze kokoti jsou vsude.
- Reklama
To máš těžký - blbci se najdou vždycky. U nás na sídlišti je pohoda v létě - místa dost. Ale teď, když je přes půl metru sněhu, je to horší. Každý má zhruba svůj flek, ale netrvá se na tom, když je vedle místo. Něco uklidily TS, něco si chlapi odhazují sami. A tady byl zádrhel. Soused si ručos udělal plac pro své auto. Všude jinde kvantum sněhu. Pak odjel. Když se vrátil, už tam parkoval nějakej polák - lyžař. Jinde odhrnuté nebylo. Řidič pryč, rodinka v autě. Tak soused čekal, poláka odchytil a požádal ho aby odjel. Ten ho poslal někam, popadl lyže a odešel i s rodinkou. Soused nelenil, odběhl, během deseti minut se vrátil s Bobkem (UNC) a milýho poláka obložil sněhem (za autem hromada tak 1m). A zase odjel. Svoje auto nechal 200m od baráku.
Polák se vrátil až za tmy. Stál tam ještě tři hodiny. Nejdřív sháněl lopatu a pak fedroval. Dobře se na to z okna koukalo.
Polák se vrátil až za tmy. Stál tam ještě tři hodiny. Nejdřív sháněl lopatu a pak fedroval. Dobře se na to z okna koukalo.
- eMKa Slovensko
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
No to je peklo. V takových situacích vždy pěním a mám chuť vraždit, mrzačit, ubližovat, či mstivě ničit cizí majetky. Relativně rychle však chladnu, protože jsem srab a bojím se roztočení spirály mstivého jednání a může to skončit třeba ohořelým skeletem auta. Ono se lehce poradí "vyrej mu tam taky proužek a nejlíp až po tapecák", ale to není řešení.
Řešení musí být sofistikované a pomsta nejlíp chutná, když je podávána za studena. Takže až soused najde někdy na přelomu jara a léta auto na špalkách a kola v kufru (ovšem bez matic nebo šroubů, nebo ještě lépe se strženými závity), tak to bude to pravé. Hmotná škoda minimální a nasranost maximální . Úplná paráda bude, když ta kola najde až po příjezdu přivolané policie...
Řešení musí být sofistikované a pomsta nejlíp chutná, když je podávána za studena. Takže až soused najde někdy na přelomu jara a léta auto na špalkách a kola v kufru (ovšem bez matic nebo šroubů, nebo ještě lépe se strženými závity), tak to bude to pravé. Hmotná škoda minimální a nasranost maximální . Úplná paráda bude, když ta kola najde až po příjezdu přivolané policie...
|\/| /\ '|' | '/.
byl to - ročník 1998 / 0.8i / přes 136.000 km / přímé sání, 15" alukola, snížení o 30mm, palubní počítač, otáčkoměr, sportovní interiér, folie, svody, laďáček a další capiny
byl to - ročník 1998 / 0.8i / přes 136.000 km / přímé sání, 15" alukola, snížení o 30mm, palubní počítač, otáčkoměr, sportovní interiér, folie, svody, laďáček a další capiny
Na tech sidlistich je to mazec. Kazdou chvilku odreny auto, jak nekdo nesetrne otevre dvere, pripadne neumi parkovat, ale samozrejme tohle se stava nejenom na sidlistich, ale pred kazdym obchodakem, kdekoliv.
Ovsem schvalnosti typu odirani laku, to uz je sila. Kdyz chce mit svoje parkovaci misto, ma si ho radne zaplatit.
Jinak bych se priklanel k tomu odtahu.
Ovsem schvalnosti typu odirani laku, to uz je sila. Kdyz chce mit svoje parkovaci misto, ma si ho radne zaplatit.
Jinak bych se priklanel k tomu odtahu.
Daewoo Nubira Wagon, 2,0
- Kessler
- Kontaktovat uživatele:
Ale tohleto není jen na sídlišti...u nás je běžná řadová zástavba a jsou s tím problémy furt, protože každý si myslí, že místo před svým domem má předplacené (samozřejmě nemá). Naštěstí dávaj akorát výhružný dopisy za stěrač...
Ty kola to je bezva nápad...ještě mě napadlo natřít na černo espézetky včetně známek z STK a ME...soused bude mít radost...nebo tužkou na sklo namalovat na čelní sklo nějakou prasárnu
Ty kola to je bezva nápad...ještě mě napadlo natřít na černo espézetky včetně známek z STK a ME...soused bude mít radost...nebo tužkou na sklo namalovat na čelní sklo nějakou prasárnu
'89 Daewoo Racer 1.5 -> '98 Škoda Felicia 1.3 -> '77 Mercedes-Benz W123 240D - Das Auto
Pred rodinnymi domky muze byt jedna vyjimka (prinejmensim u tech starsich). Obcas je "chodnik" pred domem jen chodnikem v uvozovkach a jedna se o soukromy pozemek patrici dle katastralnich map k domu. Majitel ho pouze shodou okolonosti dava k dispozici pro stejny ucel, jako bezne slouzi chodnik. To ma nekolik dusledku, napr. ten, ze opravy dlazby na takovem "chodniku" provadi majitel domu za sve (o tom mesto vetsinou vi). Muze na nem parkovat, i kdyz neni zvlastni znackou povoleno parkovani na chodniku, protoze se o chodnik nejedna (o tom uz se mestska policie snazi dohadovat). A to misto na parkovani je skutecne jeho.Kessler píše:Ale tohleto není jen na sídlišti...u nás je běžná řadová zástavba a jsou s tím problémy furt, protože každý si myslí, že místo před svým domem má předplacené (samozřejmě nemá). Naštěstí dávaj akorát výhružný dopisy za stěrač...
- Kessler
- Kontaktovat uživatele:
Ano, chodník skutečně patří k domu...ale auta nestojí na chodníku, ale na silnici podélně za sebou...pravým bokem u chodníku, ale stojí na silnici...tudíž nikdo nemá žádné nároky na parkovací místo...protože silnice je obecní...PavelZ píše: Pred rodinnymi domky muze byt jedna vyjimka (prinejmensim u tech starsich). Obcas je "chodnik" pred domem jen chodnikem v uvozovkach a jedna se o soukromy pozemek patrici dle katastralnich map k domu. Majitel ho pouze shodou okolonosti dava k dispozici pro stejny ucel, jako bezne slouzi chodnik. To ma nekolik dusledku, napr. ten, ze opravy dlazby na takovem "chodniku" provadi majitel domu za sve (o tom mesto vetsinou vi). Muze na nem parkovat, i kdyz neni zvlastni znackou povoleno parkovani na chodniku, protoze se o chodnik nejedna (o tom uz se mestska policie snazi dohadovat). A to misto na parkovani je skutecne jeho.
'89 Daewoo Racer 1.5 -> '98 Škoda Felicia 1.3 -> '77 Mercedes-Benz W123 240D - Das Auto
Na silnici to je jasny. Nastesti tam, kde musim parkovat u rodinnych domku, nemam problemy. Je tam v ulici tak malo lidi, ze se vzdycky nejak dohodnem, pripadne popojedem, kdyz soused potrebuje a funguje to.Kessler píše: Ano, chodník skutečně patří k domu...ale auta nestojí na chodníku, ale na silnici podélně za sebou...pravým bokem u chodníku, ale stojí na silnici...tudíž nikdo nemá žádné nároky na parkovací místo...protože silnice je obecní...
- Kessler
- Kontaktovat uživatele:
Tady je právě problém v tom že při stavbě (konec 70. let) nikoho nenapadlo, že by někde mohlo být v rodině více než jedno auto...takže se parkuje kde se dá včetně blízké stezky pro chodce...já mám jediný štěstí, že sousedka nemá auto, takže sem se s ní domluvil, že jí můžu parkovat před domem...PavelZ píše:Na silnici to je jasny. Nastesti tam, kde musim parkovat u rodinnych domku, nemam problemy. Je tam v ulici tak malo lidi, ze se vzdycky nejak dohodnem, pripadne popojedem, kdyz soused potrebuje a funguje to.Kessler píše: Ano, chodník skutečně patří k domu...ale auta nestojí na chodníku, ale na silnici podélně za sebou...pravým bokem u chodníku, ale stojí na silnici...tudíž nikdo nemá žádné nároky na parkovací místo...protože silnice je obecní...