LPG v zime

Diskusní forum Daewoo Lanos Clubu.

Moderátor: Blue Lanos

petrm
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od petrm »

To je u většiny plynovejch aut když ho vypneš po jízdě na plyn a v zápětí chceš hned startovat tak se mu nechce protože svíčky a spalovací prostor jsou od plynu a ty tam pustíš benzín tak chvíli trvá než se vyčistí spalovací prostor a motor chytne na benzín ;)
Reklama

MilanPX

LPG v zime

Příspěvek od MilanPX »

Závada zimnej záhady "LPG" odstránená :D :o Banálna porucha v "elektronike" - vadný ukostrovací kábel bol vymenený. Zrejme úlohu zohrali teplotné dilatačné javy materiálu. LOVATO od vtedy funguje na výbornú aj v zime. Mám ho dva roky, som s ním veľmi spokojný a investíciu neľutujem aj napriek tomuto problému s vadným káblom. Všetkým, ktorí váhajú s prestavbou, LPG vrelo doporučujem.
:P
Akri
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Akri »

No tak vidis, ani to nebolelo:-)
ObrázekAKRI - (byl) Muž z Ria !
:!: AVEOtici všech zemí, spojte se :)
igor.ma

Příspěvek od igor.ma »

No asi som to s tou chvalou na Lovato trochu prehnal :oops: , lebo dne sa mi udialo nieco taketo: Ked sa mi pri smyku aktivovalo ABS a dlhsie cvakalo, samovolne sa mi prepol plyn na benzin, ale do stavu, ked nastartujem, to znamena, ze po dosiahnuti otacok 2000 ot/min sa to zase samo preplo na plyn. Mam taky pocit, ako by to suviselo bud s velkym odberom prudu pri aktivovanom ABS alebo nejakom ruseni.
Daewoo Lanos 1,5 SX 12/97
Odpovědět

Zpět na „LANOS“