Test na krev...
Moderátor: Blue Lanos
-
- Kontaktovat uživatele:
Test na krev...
|\/| /\ '|' | '/.
byl to - ročník 1998 / 0.8i / přes 136.000 km / přímé sání, 15" alukola, snížení o 30mm, palubní počítač, otáčkoměr, sportovní interiér, folie, svody, laďáček a další capiny
byl to - ročník 1998 / 0.8i / přes 136.000 km / přímé sání, 15" alukola, snížení o 30mm, palubní počítač, otáčkoměr, sportovní interiér, folie, svody, laďáček a další capiny
- Reklama
-
- Kontaktovat uživatele:
Nijak, takže počítám, že to sovět ustál...
|\/| /\ '|' | '/.
-
- Kontaktovat uživatele:
mají špatně nastaveno kódování. Stačí manuálně změnit na azbuku CP-1251
|\/| /\ '|' | '/.
hmm, getz se mi libi vic nez kalos, ma hezci prdelkuLIFELIKE píše:ked sme sa rozhodovali, aké auto kúpime, tak jednou z možností bol aj Hyunday Getz. Ja osobne ho beriem skôr ako "konkurenta" Kalosa.
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
jednak diky ondrasovi za odkaz a ted k veci: hlavne je to konecne test, kde se srovnavaji srovnatelna auta, ne jako tady v cechach, kdy tam v 90% pripadu nafarej i fabii a pak chrochtaj, jak vychazi dobre ...
kdyz koukam na budiky, vedou ty matesovi, skoda toho otackomeru, ostatni mi prijde stale jako veci subjektivniho dojmu - technicky mi z toho nejlepe vyleza getz, mit tenkrat penize, tak jsme ho doma meli misto mateze
btw: jo a konecne test, kde to fakt testnou az k hrane
btw2: kdyz s tim neumi, at s tim nejezdi
btw3: uz tam mela prijit rucka
btw4: jooo a proto pouzivam sirsi gumy
kdyz koukam na budiky, vedou ty matesovi, skoda toho otackomeru, ostatni mi prijde stale jako veci subjektivniho dojmu - technicky mi z toho nejlepe vyleza getz, mit tenkrat penize, tak jsme ho doma meli misto mateze
btw: jo a konecne test, kde to fakt testnou az k hrane
btw2: kdyz s tim neumi, at s tim nejezdi
btw3: uz tam mela prijit rucka
btw4: jooo a proto pouzivam sirsi gumy