Prosba na vsechny nexiaky
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
Prosba na vsechny nexiaky
Pratele, pripravuji kompletni info o vsech modelech nexia , jaky mely interiery a tak, a proto bych vas rad poprosil, zda muzete vyfotit napr. motor, interier, palubku, kufr a tak, v nejhorsim bych to udelal na nejblizsim sraze, ale takto by to podle me bylo nejlepsi. Sice nejake materialy mam, ale ne v takovem rozliseni jake bych si predstavoval.
Pokud by to slo vyfotit, bylo by to super. diky moc, foto posilejte sem - MILOSH@CENTRUM.CZ
Pokud by to slo vyfotit, bylo by to super. diky moc, foto posilejte sem - MILOSH@CENTRUM.CZ
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Reklama
No katalogy sem, nebo je aspon zkus nekde oskenovat, to plati na vas ostatni, pokud taky mate nejaky nexia materialy, bude super kdyz to bude vse na jednom miste
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Tak prosim oskenuj a posli na MILOSH(ZAV)CENTRUM(TECKA)CZ dekuji mnohokratemrk píše:aj ja mam nejake prospekty na Nexiu, Espero aj Tico.
Tak to je krasa