Privesok
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
- Reklama
U nas to maj v kazdym druhy auto-krame
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Ja som svoj chevroletacky dostala s kľučmi a autom, ale synovi som taký istý kupovala na jarmoku od takeho predavača v stanku a mal aj daewoo.
Predávajú ich aj v predajniach s ND na auta.... a videla som vo velkom predavat privesky aj v inych obchodoch. Treba trocha posnorit a určite nájdeš.
Predávajú ich aj v predajniach s ND na auta.... a videla som vo velkom predavat privesky aj v inych obchodoch. Treba trocha posnorit a určite nájdeš.
CHEVROLET KALOS HB 1.2 SE+A/C 5D PLUS - červená SUPER RED
CITROEN C4 - 1,4; 16V; Seduction - rouge LUCIFER
CITROEN C4 - 1,4; 16V; Seduction - rouge LUCIFER
Ja si koupim kdyz uz tak chevy
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- eMKa Slovensko
- Kontaktovat uživatele:
- richiprofi
- Kontaktovat uživatele:
Re: Privesok
Juuu, ten mám taky a koupil jsem ho na benzinceNoxx píše:ehe neviete kde na slovensku by sa dal zohnat daweoo privesok napr tento
s cr to objednavat moc nechcem
Červený Matiz 0.8 CD (dual airbag, ABS, posilovač, stylový interiér, zadní kšilt, atd. )
- Akri
- Kontaktovat uživatele:
ja tenhle presne mam a mam ho od pumpy, u nas to maji opravdu vsudeNoxx píše:ehe neviete kde na slovensku by sa dal zohnat daweoo privesok napr tento
AKRI - (byl) Muž z Ria !
AVEOtici všech zemí, spojte se
AVEOtici všech zemí, spojte se
- eMKa Slovensko
- Kontaktovat uživatele:
Ja taky, koupil jsem ho v autodilech ACM, protoze to byl obchudek nejbliz mymu kanclu (a mohl jsem si tam celkem vybrat z asi 5 Daewoo typu).Akri píše:ja tenhle presne mam a mam ho od pumpy, u nas to maji opravdu vsudeNoxx píše:ehe neviete kde na slovensku by sa dal zohnat daweoo privesok napr tento
• EX: Daewoo Leganza 2.0 CDX (12/2002) • černá metalíza • 16V 93kW (T20SED)
• Renault Clio III Grandtour 1.2 (07/2010) • červená • 16V 55kW (D4FD7)
• Renault Megane III Grandtour 1.6 (08/2015) • hnědá metalíza • 16V 81kW (K4MR8)
• Renault Clio III Grandtour 1.2 (07/2010) • červená • 16V 55kW (D4FD7)
• Renault Megane III Grandtour 1.6 (08/2015) • hnědá metalíza • 16V 81kW (K4MR8)