Co nadelil Jezisek?
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
Co nadelil Jezisek?
Tak co? Jak to u vas dopadlo? Neco na auto? Ja jen dostal "obsah" autosedacky
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Reklama
- eMKa Slovensko
- Kontaktovat uživatele:
Ja som si nadelil samotného Kalosa už v máji:-)
Teraz som obdržal DVD napaľovačku Lite-On 16H5S s podporou technológie Light Scribe, ale prekvapujúco som pod konárom nenašiel žiadne ponožky...
Teraz som obdržal DVD napaľovačku Lite-On 16H5S s podporou technológie Light Scribe, ale prekvapujúco som pod konárom nenašiel žiadne ponožky...
- eMKa Slovensko
- Kontaktovat uživatele:
ja dostal spis veci na mobil...
- dalsi 1GB kartu,ale s usb redukci .. paradicka co jsem si pral /skoda,ze se tu jeste neprodava 2GB/
- wirelles keyboard pro moje MDAc
- nabijecku do auta
- 20´´ LCD HP 2035 (1600x1200 rullz)
- asi nej holici strojek PANASONIC
- hadry z new yorkeru /jeans,teplakovka,sako s kapuci...)+ neco od puma
secteno: jsem totalne spokojen
- dalsi 1GB kartu,ale s usb redukci .. paradicka co jsem si pral /skoda,ze se tu jeste neprodava 2GB/
- wirelles keyboard pro moje MDAc
- nabijecku do auta
- 20´´ LCD HP 2035 (1600x1200 rullz)
- asi nej holici strojek PANASONIC
- hadry z new yorkeru /jeans,teplakovka,sako s kapuci...)+ neco od puma
secteno: jsem totalne spokojen
NUBIRA COMBI I 99:106k, lpg v rezerve(40l),fólie,ladak
e-shopy a weby za 999,- na DREAMMEDIA.CZ
DAEWOO/NUBIRA/LACETTI PORTÁL DAEWOO.ZDE.CZ
e-shopy a weby za 999,- na DREAMMEDIA.CZ
DAEWOO/NUBIRA/LACETTI PORTÁL DAEWOO.ZDE.CZ
To este zabudol na napajacie kable ked som s nim hovoril povedal ze mi pridu na zaciatku januara Uz nech su tu az to mozem zapojit]Rebro[ píše:Wow, takze jezisko ma na sklade veci i na Nexiu? To je uzasne, idem mu napisat, ci nieco neostalo na skladekaso píše:Jezisko mi priniesol tuby kapacitor stroboskopy doorboardy a podsvietenie Ved som posluchal
ex: Daewoo Nexia
now: BMW 7
now: BMW 7
Re: darček
tak to potesi, to bych taky byl radsimone píše:No tak mne zobral nexiu a priniesol mi Nubiru Kombi aj so splátkovým kalendárom ale ajtak potešil!!! predám náhradné diely na Nexiu 8V
Jinak jakou mas nexii, rv? dovoz? snahim vyplne prednich dveri, resp. dveri na 3D
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet