chvála na Nubiru + svítivost?

DaewooForum pro Nubiry 1 a 2 generace

Moderátoři: Blue Lanos, koniQ

Odpovědět
Pavel Beneš

chvála na Nubiru + svítivost?

Příspěvek od Pavel Beneš »

Jen jsem čekal, až bude pořádně sněhu a ledovka a tak, abych se ujistil, že to není jen subjektivní pocit, ale to auto jede fakt jak po kolejích. Perfektně kopíruje stopu a táhne kopce jak kamzík. Fakt jsem spokojenej, co se vlastností v horských oblastech týče. V tomhle páni korejci u mě zabodovali.

Co se mi však zdá trošku divný, že ať jedu před kýmkoliv, dělám před sebou stín (jako že mě přesvítí) a já myslel ( :roll: ) že čirá optika udělá svý. Co tam máte za žárovky (já obyč H4). Přemýšlým o +60 procent od Elty normál 60/55W. Dáte mi někdo tip?
Černá met. Nubira Wagon SX 1998, 2 airbagy, ABS, Klima, komplet v el.
Reklama

Richard

Příspěvek od Richard »

Já používám Tungsram +60 je to vidět, ale bohužel Fobie svítí líp :roll: :cry:
Hyundai IX55, V6 3,0 CRDI, automat, 4x4, Yamaha Majesty 125
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
Návštěvník

Re: chvála na Nubiru + svítivost?

Příspěvek od Návštěvník »

Pavel Beneš píše:Jen jsem čekal, až bude pořádně sněhu a ledovka a tak, abych se ujistil, že to není jen subjektivní pocit, ale to auto jede fakt jak po kolejích. Perfektně kopíruje stopu a táhne kopce jak kamzík. Fakt jsem spokojenej, co se vlastností v horských oblastech týče. V tomhle páni korejci u mě zabodovali.

Co se mi však zdá trošku divný, že ať jedu před kýmkoliv, dělám před sebou stín (jako že mě přesvítí) a já myslel ( :roll: ) že čirá optika udělá svý. Co tam máte za žárovky (já obyč H4). Přemýšlým o +60 procent od Elty normál 60/55W. Dáte mi někdo tip?
sigi

Re: chvála na Nubiru + svítivost?

Příspěvek od sigi »

Nějak mi to uteklo :shock:
Mě se to ze začátku zdálo také, ale je to pouze dojem. Problém je v tom, že Nubira osvítí podstatně širší prostor než např. Felicie, Fabie a pod. a pak není vidět tak ostré rozhraní mezi světlem a tmou. A to je celý problém. :D
Tomáš

Příspěvek od Tomáš »

No nevím nevím , ale přijde mi , že Matiz svítí líp ...... Už jsem tam dal Osram cool blue + 30% a je to znát .
MATIZ SE 0.8 r.v. 2000 modrá metla a NUBIRA Wagon SX 1.6 , 16V r.v. 1998 červená, příležitostně s bílým bydlíkem N126e
simone
Kontaktovat uživatele:

svetlo

Příspěvek od simone »

Ja mám Osram Silverstar a som spokojný
Brainman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Brainman »

ja ted po dlouhem laborovani ( a neni nejlacinejsi) koupil a nainstaloval Philips 4000K nic lepsiho jsem zatim v normalni watazi nemel. Jen stoji sada litr ale vcetne parkovacek :)
Renault Scenic RXi 2.0 IDE 16V 104kW Obrázek Daewoo Matiz I CD LPG
Krtek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Krtek »

Mně připadá že Soptík svítí na potkávačky max. 2 metry před sebe aŤ mam jakýkoliv žárovky. Teď v zimě chuťovka..
Jezdim:
Modrá Suzuki Vitara 2017 alias Vitoušek alias Mastodontek
ex
Zelenej Soptík - Daewoo Nubira 3 alias Lacetti sedan LPG

Manželky:
Modrej Žužlík - Chevrolet Matiz alias Spark 1.0 SE Elite.
http://www.krtkovo.estranky.cz
Bydlim - skoro Píbram
Jenda

Příspěvek od Jenda »

To já si tlumený na Nubiře 2.0 ("projektory") chválím; a co teprve když se do silnice a okolní krajiny opřou dálkové - tedy 4xH1
Daewoo Nubira kombi, 2.0 CDX, 2000, plná výbava
Kitt

a

Příspěvek od Kitt »

Uz sem de tady na to taky ptal, ale nic kloudnyho mi nic nikdo nenapsal. Ja kdyz jedu v noci a riti se proti me auto, tak najednou jakoby moje svetla prestavam videt a to je nekdy dost blby. Zkusil sem koupit nejaky H4 Xenon + 50%, , trosku je to znat, ale jestli to neni jen moji psychikou, ze sem tam koupil nejaky lepsi zarovky.

Jeste sem premejslel, ze tam koupim 100% navic, ale ty nejsou homologovany. Bracha je ma na astre a sviti to jako bejk.:)
petrm
Kontaktovat uživatele:

Re: a

Příspěvek od petrm »

Kitt píše:Uz sem de tady na to taky ptal, ale nic kloudnyho mi nic nikdo nenapsal. Ja kdyz jedu v noci a riti se proti me auto, tak najednou jakoby moje svetla prestavam videt a to je nekdy dost blby. Zkusil sem koupit nejaky H4 Xenon + 50%, , trosku je to znat, ale jestli to neni jen moji psychikou, ze sem tam koupil nejaky lepsi zarovky.

Jeste sem premejslel, ze tam koupim 100% navic, ale ty nejsou homologovany. Bracha je ma na astre a sviti to jako bejk.:)
Nebyly balený v průhledným blistru je na ně pět let záruka a patice je "zlatá " ??? Takový sem koupil taky sada stála 650 Kč a venku bez pouličního osvětlení svítěj dobře ve městě je to prakticky stejný ale taky dělám stín autům za mnou a když prší je to uplná tragedie a prakticky nevidím že svítím při prvním dešti sem zastavil a dával sem tam normální žárovky ale už sem si zvyknul a mám je rok ;)
Odpovědět

Zpět na „NUBIRA“