Když mám ALU kola, tak asi nebudu zajíždět až těsně k obrubníku, ne? To dá rozum...Ondras píše:Během 5000km nějaký obrubník potkat můžeš Já jsem sice super řidič (podobně jako ty), ale 13" plechy i alu už mám taky odrbané. Na 15" si dávám větší pozor - jsou zatím pannyRobert píše:Nechápu, proč jedno kolo má vojebanej rantl, když to sou skoro fungl nový kola Že by někdo neuměl jezdit?
litá kola
Moderátor: Blue Lanos
- Reklama
-
- Kontaktovat uživatele:
Na 13" alu jsem treba ojebl rantl, když jsem vletěl do díry. Nejsou to je obrubníky...Robert píše:Když mám ALU kola, tak asi nebudu zajíždět až těsně k obrubníku, ne? To dá rozum...
|\/| /\ '|' | '/.
byl to - ročník 1998 / 0.8i / přes 136.000 km / přímé sání, 15" alukola, snížení o 30mm, palubní počítač, otáčkoměr, sportovní interiér, folie, svody, laďáček a další capiny
byl to - ročník 1998 / 0.8i / přes 136.000 km / přímé sání, 15" alukola, snížení o 30mm, palubní počítač, otáčkoměr, sportovní interiér, folie, svody, laďáček a další capiny
Pokud auto pouzivate normalne a kazdy den, tak odrbete kola litaky nelitaky. Auto je od toho aby se pouzivalo a ne lestilo. Btw cena 6 klacku mi prijde ok za cela kola i s pneumatikami...
Pro ty co mají rádi skútry - www.scootland.cz