Ahoj já vím že to sem moc nepatří ale potřebuju technickou a jsou tu machři co znají:
Audi 90 5V, objem 2309, zapalování je tam Jetronic a normál rozdělovač.
Najednou jelo na poloviční výkon, když to chcípl, nešlo nastartovat. Nehází jiskru a na palci!!!!! je 12V, a to je to, co nechápu.
Dál nejde čerpadlo, ale na přímo jde a relé na čerp. spíná a pojistka OK,
jedni tvrdí, že to má počítač a ten se blokl (podle mě krávovina), druzí že ne.. prosím pomoc
Nejde mi do palice, jak může být na palci napětí, na cívku možná, z ní pak jde vysoké napětí přes palec na jednotlivé válce... A systém výměnkář by se nemusel vyplatit (cívka přes 2000... atd.) Audi....
pomoc s audi 90
Moderátoři: Blue Lanos, pejee, lomngi
-
pomoc s audi 90
Černá met. Nubira Wagon SX 1998, 2 airbagy, ABS, Klima, komplet v el.
- Reklama
-
to jo, ona má řídící jednotku, jen mi je divný, že by se sama od sebe blokla. Vždy snad musí existovat důvod. Třeba špatné čidlo nebo tak. A taky jsem si myslel, že když se závada odstraní, auto funguje dál a ne že kvůli každýmu záseku to budem tahat do servisu. Údaje o možných vadách už jsem stáhnul ale ještě jsem se k tomu nedostal. Tak začne mravenčí práce, ale až trošku opadne sníh.
Černá met. Nubira Wagon SX 1998, 2 airbagy, ABS, Klima, komplet v el.
- eMKa Slovensko
- Kontaktovat uživatele:
poradil bych ti TUNING FORUM, tam ti poradi myslim jeste lepe, audi tam ma par lidi. www.tuning-forum.org
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet