chvála na Nubiru + svítivost?
Moderátoři: Blue Lanos, koniQ
-
chvála na Nubiru + svítivost?
Jen jsem čekal, až bude pořádně sněhu a ledovka a tak, abych se ujistil, že to není jen subjektivní pocit, ale to auto jede fakt jak po kolejích. Perfektně kopíruje stopu a táhne kopce jak kamzík. Fakt jsem spokojenej, co se vlastností v horských oblastech týče. V tomhle páni korejci u mě zabodovali.
Co se mi však zdá trošku divný, že ať jedu před kýmkoliv, dělám před sebou stín (jako že mě přesvítí) a já myslel ( ) že čirá optika udělá svý. Co tam máte za žárovky (já obyč H4). Přemýšlým o +60 procent od Elty normál 60/55W. Dáte mi někdo tip?
Co se mi však zdá trošku divný, že ať jedu před kýmkoliv, dělám před sebou stín (jako že mě přesvítí) a já myslel ( ) že čirá optika udělá svý. Co tam máte za žárovky (já obyč H4). Přemýšlým o +60 procent od Elty normál 60/55W. Dáte mi někdo tip?
Černá met. Nubira Wagon SX 1998, 2 airbagy, ABS, Klima, komplet v el.
- Reklama
Re: chvála na Nubiru + svítivost?
Pavel Beneš píše:Jen jsem čekal, až bude pořádně sněhu a ledovka a tak, abych se ujistil, že to není jen subjektivní pocit, ale to auto jede fakt jak po kolejích. Perfektně kopíruje stopu a táhne kopce jak kamzík. Fakt jsem spokojenej, co se vlastností v horských oblastech týče. V tomhle páni korejci u mě zabodovali.
Re: chvála na Nubiru + svítivost?
Nějak mi to uteklo
Mě se to ze začátku zdálo také, ale je to pouze dojem. Problém je v tom, že Nubira osvítí podstatně širší prostor než např. Felicie, Fabie a pod. a pak není vidět tak ostré rozhraní mezi světlem a tmou. A to je celý problém.
Mě se to ze začátku zdálo také, ale je to pouze dojem. Problém je v tom, že Nubira osvítí podstatně širší prostor než např. Felicie, Fabie a pod. a pak není vidět tak ostré rozhraní mezi světlem a tmou. A to je celý problém.
- Krtek
- Kontaktovat uživatele:
Mně připadá že Soptík svítí na potkávačky max. 2 metry před sebe aŤ mam jakýkoliv žárovky. Teď v zimě chuťovka..
Jezdim:
Modrá Suzuki Vitara 2017 alias Vitoušek alias Mastodontek
ex
Zelenej Soptík - Daewoo Nubira 3 alias Lacetti sedan LPG
Manželky:
Modrej Žužlík - Chevrolet Matiz alias Spark 1.0 SE Elite.
http://www.krtkovo.estranky.cz
Bydlim - skoro Píbram
Modrá Suzuki Vitara 2017 alias Vitoušek alias Mastodontek
ex
Zelenej Soptík - Daewoo Nubira 3 alias Lacetti sedan LPG
Manželky:
Modrej Žužlík - Chevrolet Matiz alias Spark 1.0 SE Elite.
http://www.krtkovo.estranky.cz
Bydlim - skoro Píbram
a
Uz sem de tady na to taky ptal, ale nic kloudnyho mi nic nikdo nenapsal. Ja kdyz jedu v noci a riti se proti me auto, tak najednou jakoby moje svetla prestavam videt a to je nekdy dost blby. Zkusil sem koupit nejaky H4 Xenon + 50%, , trosku je to znat, ale jestli to neni jen moji psychikou, ze sem tam koupil nejaky lepsi zarovky.
Jeste sem premejslel, ze tam koupim 100% navic, ale ty nejsou homologovany. Bracha je ma na astre a sviti to jako bejk.
Jeste sem premejslel, ze tam koupim 100% navic, ale ty nejsou homologovany. Bracha je ma na astre a sviti to jako bejk.
Re: a
Nebyly balený v průhledným blistru je na ně pět let záruka a patice je "zlatá " ??? Takový sem koupil taky sada stála 650 Kč a venku bez pouličního osvětlení svítěj dobře ve městě je to prakticky stejný ale taky dělám stín autům za mnou a když prší je to uplná tragedie a prakticky nevidím že svítím při prvním dešti sem zastavil a dával sem tam normální žárovky ale už sem si zvyknul a mám je rokKitt píše:Uz sem de tady na to taky ptal, ale nic kloudnyho mi nic nikdo nenapsal. Ja kdyz jedu v noci a riti se proti me auto, tak najednou jakoby moje svetla prestavam videt a to je nekdy dost blby. Zkusil sem koupit nejaky H4 Xenon + 50%, , trosku je to znat, ale jestli to neni jen moji psychikou, ze sem tam koupil nejaky lepsi zarovky.