nazdar chlapi.
mam 2´otazky
preco my nefunguje klima teraz v zime ale ráno v garazi ano? Ma to neaky teplotny senzor? Prisiel som na to iba nahodou minule som do vypinaca tukol a nic.
a druha da sa kupit tie sietka do predu na masku chcel by som ju vymenit uz sa mi nepaci ta mriezka.
DIK CAU
otazka - klima a maska
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
- Reklama
-
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj anonymní
1) by ses mohl registrovat a tím se k nám přidat, ale k tvým problémům:
klima by měla fungovat i v zimě, takže nevím proč to nejede. Používal jsem na minulém autě klimu k ofouknutí skel, protože to bylo rychlejší, neboť je vzduch hnaný přes klimu suchý. Takže zkuz zkoumat. Možná že i funguje.
Mřížka se dá lehce vyměnit. Je to i v návodech jak na to, a tahokov (síťku) koupíš v každém obchodě s autodoplňky. Cena 100x25 cm (orientační) cca 250,-Kč.
1) by ses mohl registrovat a tím se k nám přidat, ale k tvým problémům:
klima by měla fungovat i v zimě, takže nevím proč to nejede. Používal jsem na minulém autě klimu k ofouknutí skel, protože to bylo rychlejší, neboť je vzduch hnaný přes klimu suchý. Takže zkuz zkoumat. Možná že i funguje.
Mřížka se dá lehce vyměnit. Je to i v návodech jak na to, a tahokov (síťku) koupíš v každém obchodě s autodoplňky. Cena 100x25 cm (orientační) cca 250,-Kč.
dřív: NEXIA 1.5 8V, GLE, LPG-BRC
dnes Citroen Xsara Picasso 2.0 HDi
Nexia = srdeční záležitost
- vado
- Kontaktovat uživatele:
Klima ma snimac tlaku chladiacej naplne. Ak je nizky tlak, klima sa nezapne. A pri velkej zime tlak v systeme vplyvom teploty poklesne a klima zapne, az ked sa medium ohreje od motora. Mne na lanose klima nefunguje uz asi od -6 stupnov, a to ju dofukli (vraj, aj som za to zaplatil ) asi pred rokom.
V.
S100, rok vyroby asi 1972. Nech je jej magnet na srotovisku lahky.
Lanos SX sedan, r.v. 1998, 1.6/16V, modra metaliza - ma noveho majitela
Hyundai Elantra 1.6I 6M/T STYLE, cierna metaliza Phantom Black
Audi A4 limuzina, automat, Briliant Black
S100, rok vyroby asi 1972. Nech je jej magnet na srotovisku lahky.
Lanos SX sedan, r.v. 1998, 1.6/16V, modra metaliza - ma noveho majitela
Hyundai Elantra 1.6I 6M/T STYLE, cierna metaliza Phantom Black
Audi A4 limuzina, automat, Briliant Black
-
- Kontaktovat uživatele:
Vidíš, čoveče to mňa nenapadlo. A přitom je to logické. Pokles tlaku vlivem snížení teploty. Hmm. Asi máš prvdu.vado píše:Klima ma snimac tlaku chladiacej naplne. Ak je nizky tlak, klima sa nezapne. A pri velkej zime tlak v systeme vplyvom teploty poklesne a klima zapne, az ked sa medium ohreje od motora. Mne na lanose klima nefunguje uz asi od -6 stupnov, a to ju dofukli (vraj, aj som za to zaplatil ) asi pred rokom.
Tu mrizku zvanou tahokov koupis v kazdym lepsim tuning obchode, treba na http://www.tuning-centrum.cz
Navod na vymenu je tady, to byla moje prvni stylingova uprava na do te doby seriovem aute
https://www.nexiaclub.com/jak-vymenit-p ... sportovni/
Navod na vymenu je tady, to byla moje prvni stylingova uprava na do te doby seriovem aute
https://www.nexiaclub.com/jak-vymenit-p ... sportovni/
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- JRD McLAREN
- Kontaktovat uživatele:
..no..vado píše:Klima ma snimac tlaku chladiacej naplne. Ak je nizky tlak, klima sa nezapne. A pri velkej zime tlak v systeme vplyvom teploty poklesne a klima zapne, az ked sa medium ohreje od motora. Mne na lanose klima nefunguje uz asi od -6 stupnov, a to ju dofukli (vraj, aj som za to zaplatil ) asi pred rokom.
Klima ma aj tlakovy aj teplotny senzor..
..
ten teplotny je do 5stC, (alebo do -5stC, uz si mepametam..taqto bez papiera)
-
- Kontaktovat uživatele:
Tak to bude asi do -5 st C, protože sněžilo a jak to na mě pak otávalo, tak jsem bouchl do klimy a okno bylo odrosené za 1/4 času, jako jen ventilátorem.JRD McLAREN píše:..no..vado píše:Klima ma snimac tlaku chladiacej naplne. Ak je nizky tlak, klima sa nezapne. A pri velkej zime tlak v systeme vplyvom teploty poklesne a klima zapne, az ked sa medium ohreje od motora. Mne na lanose klima nefunguje uz asi od -6 stupnov, a to ju dofukli (vraj, aj som za to zaplatil ) asi pred rokom.
Klima ma aj tlakovy aj teplotny senzor..
..
ten teplotny je do 5stC, (alebo do -5stC, uz si mepametam..taqto bez papiera)