problem
Moderátor: Blue Lanos
- Reklama
- Blue Lanos
to je zaujimave ja tam mam taktiez 3 neodoslane ani neviem preco sa to neposlalo???
http://www.cardomain.com/id/27101976
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
- eMKa Slovensko
- Kontaktovat uživatele:
tak takeMKa Slovensko píše:poslalo, len su ju neprecital
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
no veď TO som tým chcel povedať..................stanoc píše:asi to bude tym že dotyčny ju musi prečitatpeter NR píše:A nieje to náhodou tak, že správa zmizne z nedoručených až vtedy, keď ju dotyčný adresát otvorí...? Posielal som jednu pred 2 týždňami a mal som ju tam stále, zmizla až dnes a to mi hneď došla odpoveď...
ex: Chevrolet AVEO SE pearl black
ex: Espero 1.5 16V
ex: Espero 1.5 16V
- vado
- Kontaktovat uživatele:
Hehe, to bude asi tym, ze nepredpoklada, ze mu niekto posle sukromnu spravu. Ja som mal spravu asi dva tyzdne v schranke, pokial som si to vsimol. Jednoducho nepozeram, ci mam novu spravu. Mozno by to chcelo zvyrazneny napis v pripade, ze je v schranke nova sprava,stanoc píše:dakujemmilosh píše:tak takeMKa Slovensko píše:poslalo, len su ju neprecital
a prečo si ju neprečital?ked je na nete?-darebak!
V.
S100, rok vyroby asi 1972. Nech je jej magnet na srotovisku lahky.
Lanos SX sedan, r.v. 1998, 1.6/16V, modra metaliza - ma noveho majitela
Hyundai Elantra 1.6I 6M/T STYLE, cierna metaliza Phantom Black
Audi A4 limuzina, automat, Briliant Black
S100, rok vyroby asi 1972. Nech je jej magnet na srotovisku lahky.
Lanos SX sedan, r.v. 1998, 1.6/16V, modra metaliza - ma noveho majitela
Hyundai Elantra 1.6I 6M/T STYLE, cierna metaliza Phantom Black
Audi A4 limuzina, automat, Briliant Black
Pěkný podzimní den!
Venku teplo+3 pod mrakem.Takhle by mohlo být do vánoc a pak by se mohlo oteplit Nemám rád zimu
Teda já když se přihlásím a mám soukromou zprávu tak mě naskočí upozornění na čtvrt obrazovky to se nedá přehlédnout
I když děvčata mě už nepíšou a když nápíše chlap tak to tam může třeba týden zůstat
Ať nám jezdí a nezlobí
Venku teplo+3 pod mrakem.Takhle by mohlo být do vánoc a pak by se mohlo oteplit Nemám rád zimu
Teda já když se přihlásím a mám soukromou zprávu tak mě naskočí upozornění na čtvrt obrazovky to se nedá přehlédnout
I když děvčata mě už nepíšou a když nápíše chlap tak to tam může třeba týden zůstat
Ať nám jezdí a nezlobí
- Blue Lanos
no ja som tak posielal SS Kacovi a doteraz si ich neracil precitat ale uz je to jedno a tiez som do tearz nevedel preco su v neodoslanychstanoc píše:dakujemmilosh píše:tak takeMKa Slovensko píše:poslalo, len su ju neprecital
a prečo si ju neprečital?ked je na nete?-darebak!
http://www.cardomain.com/id/27101976