Nene, i o stehno krásné spolujezdkyněFranta P. píše:V Nexii si ruku můžeš opřít akorád tak o sedačku spolujezdce
Uz mate darek pro svoji nexii?
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
Daewoo [deu] = velký přítel
Nexia² project
- Reklama
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
Jo, čoveče, jsem z toho vždycky úplně hotovej
to fireman: taky dobrý (akorát nevím, jestli píšeš o Nexii nebo o přítelkyni)
to fireman: taky dobrý (akorát nevím, jestli píšeš o Nexii nebo o přítelkyni)
Daewoo [deu] = velký přítel
Nexia² project
Tak ja se s dovolenim vratim k puvodnimu tematu.
Dnes jsem byl v tuning centru a kuci mi pujcili na vyfoceni tu operku, mno, je to opravdu luxusni, za 599kc nekupte to. Asi do ni sam pujdu. Ma drzak na 2ks plechovek 0.33l a taky docela velky vnitrek, i kdyz cd se tam nevejdou
tady sou fotos
Dnes jsem byl v tuning centru a kuci mi pujcili na vyfoceni tu operku, mno, je to opravdu luxusni, za 599kc nekupte to. Asi do ni sam pujdu. Ma drzak na 2ks plechovek 0.33l a taky docela velky vnitrek, i kdyz cd se tam nevejdou
tady sou fotos
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
nemuzu, bo uz ji nemam, ja ji mel jen pujcenou, porad tam jezdit nebudu, to je pres cely mesto
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
vypada dobre, uchyceni je potreba trosku vymyslet, bo ta operka je uzka ale ten nexiackej panel je trosku sirsi, ale pujde to. Kdybych jezdil vic dalky tak ji vyuziju, ale ja hlavne honim auto po meste, kde neni cas na opirani