Startovani .. naskoci,ale hned padnou otacky..
Moderátoři: Blue Lanos, koniQ
Startovani .. naskoci,ale hned padnou otacky..
Nenenapdlo by Vas cim by to mohlo byt? Startuju ted na plyn a baterka je skoro nova,je videt ze toci jak blazena,ale kazdy rano nebo kdyz je auto studeny startuju tak na po 20ty. Auto vzdycky tak na po 5ty na chvililinku naskoci,ale hned spadnou otacky. Takhle se to stane tak 10x a pak teprvekdyz da buh to naskoci ... na benzin si to ani neskytne..jen to toci..
nenapda vas neco? vim,ze to muze byt cimkoliv ...
btw: jak startujete? nechate auto tech 5sec. pipat(kontrola?) a pak az zkusite nastartovat nebo hned jak prijdete k autu startujete?
nenapda vas neco? vim,ze to muze byt cimkoliv ...
btw: jak startujete? nechate auto tech 5sec. pipat(kontrola?) a pak az zkusite nastartovat nebo hned jak prijdete k autu startujete?
NUBIRA COMBI I 99:106k, lpg v rezerve(40l),fólie,ladak
e-shopy a weby za 999,- na DREAMMEDIA.CZ
DAEWOO/NUBIRA/LACETTI PORTÁL DAEWOO.ZDE.CZ
e-shopy a weby za 999,- na DREAMMEDIA.CZ
DAEWOO/NUBIRA/LACETTI PORTÁL DAEWOO.ZDE.CZ
- Reklama
Dreame, sednu do auta, připoutám se, pak zastrčím klíček, nechám doblikat všechny kontrolky, až zhasnou a startuju, půlotočka starterem a běží. Tento postup je vyzkoušenej a používám ho proto, že nic nebimbá !
Hyundai IX55, V6 3,0 CRDI, automat, 4x4, Yamaha Majesty 125
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
-
Tak to já ještě než se připoutám zavřu dveřeRichard píše:Dreame, sednu do auta, připoutám se, pak zastrčím klíček, nechám doblikat všechny kontrolky, až zhasnou a startuju, půlotočka starterem a běží. Tento postup je vyzkoušenej a používám ho proto, že nic nebimbá !
Černá met. Nubira Wagon SX 1998, 2 airbagy, ABS, Klima, komplet v el.
Brainmane, Brainmane, Brainmane, Já se poutám do doby kdy jsem se nedohodli s tramvají u Letenského tunelu v 98, měl jsem tam tak 30-40 nebyk přivázanej, a byla to taková prda, až jsem čuměl a auto bylo zlomený až ve střeše. No a u auta co má airbag bych bez pásu ani nevyjel z garáže Kombinace airbag bez pásu je snad nebezpečnější, než jet v autě bez pásů a bez airbagu, Kluci je to fakt rána i v cca 30-40
Hyundai IX55, V6 3,0 CRDI, automat, 4x4, Yamaha Majesty 125