Opět spotřeba
Moderátor: Blue Lanos
Jakube já ti to věřím.Také jezdím krátké trasy po městě,ale je fakt že spíše mám delší cesty,tím jsem se nikdy netajil.Přesto se mi zdá 8 litrů po městě moc velká spotřeba.Asi využíváte moc akceleraci Matízka,která je mimochodem perfektní.A nyní to z mé strany uzavřu.Každý má jiný štyl jízdy a každý jezdí za tolik,jaké má jízdní podmínky.
Daewoo Matíz - Průměr.spotř. r.1999 - 2010 = 5,49/100 km
Hyundai i10 Style průměrná spotř. 01/2012 - 31.12.2012 = 6,34/100 km- ujeto celkem 17 500 km
Hyundai i10 Style průměrná spotř. 01/2012 - 31.12.2012 = 6,34/100 km- ujeto celkem 17 500 km
- Reklama
Ja pokud bych mene akceleroval, tak uz couvam - muzes nemusis verit, od ty doby, co mam masinu, jezdim s matizem vylozene na spotrebu, jde to dolu, ale ze bych se nekdy dostal pod 7,5 litru povazuju za nemozny - ja si na spotrebu nestezuji, proste my jsme si mateze poridili uz s vedomim, ze to mikrospotrebu po meste nema, benefity vidim jinde ... tot z me strany taky vse ...V.Brousek píše:Jakube já ti to věřím.Také jezdím krátké trasy po městě,ale je fakt že spíše mám delší cesty,tím jsem se nikdy netajil.Přesto se mi zdá 8 litrů po městě moc velká spotřeba.Asi využíváte moc akceleraci Matízka,která je mimochodem perfektní.A nyní to z mé strany uzavřu.Každý má jiný štyl jízdy a každý jezdí za tolik,jaké má jízdní podmínky.
Taky myslim ze se clovek vyradi vice na motorce, nez v Matizkovi Ja jsem hlavne rad ze to pres zimu topi a spolehlive startuje a doveze me to kam ma a vic od toho ani nechci..
Pro ty co mají rádi skútry - www.scootland.cz
tak můžeš jezdit oklikou, aby jsi nezastavoval dřív než vypne sytičjakub píše: Vaclave, ale ja ted _ROZHODNE_ nejezdim styl brzda plyn. Tady staci, ze jezdis treba 15km trasy misto 7km trasy, cili prvnich sedm to zere tech 7,5 na konci uz 5,5 (v zime), ale ja podle myho driv zastavim, nez se mi vypne sytic
Už bez Matesa
jo, to je supr napad, treba to vzdycky vzit pres turnov (nebo jeste lip - mladou bolesav), to verim, ze pak dam mozna i tech 7zabijec píše:tak můžeš jezdit oklikou, aby jsi nezastavoval dřív než vypne sytičjakub píše: Vaclave, ale ja ted _ROZHODNE_ nejezdim styl brzda plyn. Tady staci, ze jezdis treba 15km trasy misto 7km trasy, cili prvnich sedm to zere tech 7,5 na konci uz 5,5 (v zime), ale ja podle myho driv zastavim, nez se mi vypne sytic
Pěkný dobrý večer Drobně mrholí zatím plus 2.jakub píše:jo, to je supr napad, treba to vzdycky vzit pres turnov (nebo jeste lip - mladou bolesav), to verim, ze pak dam mozna i tech 7zabijec píše:tak můžeš jezdit oklikou, aby jsi nezastavoval dřív než vypne sytičjakub píše: Vaclave, ale ja ted _ROZHODNE_ nejezdim styl brzda plyn. Tady staci, ze jezdis treba 15km trasy misto 7km trasy, cili prvnich sedm to zere tech 7,5 na konci uz 5,5 (v zime), ale ja podle myho driv zastavim, nez se mi vypne sytic
No Jakube nejsou ty kamarádi dobrý? Takovou dobrou radu
Ať nám jezdí a nezlobí
Dostal jsem se pod 5 litrů!! V sobotu jsem jel do Olomouce (těsně po obědě), minimální provoz. Jel jsem vyloženě turisticky - bez vytáčení při předjíždění (bylo jich minimálně), žádné šetření, vyhazovaní rychlostí apod. Jel jsem jen po silnicích 1. a 2. třídy. Cestou tam jsem měl pocit, že mi nefunguje ukazatel paliva - ručička se skoro nehnula. Po 110km se posunula jen nepatrně. Najel jsem celkem 228km a dnes mi to nedalo a jel jsem dotankovat. Dotankováno 11,35 litrů, což je průměr 4,98 litru/100km. Tak to mě potěšilo.
paneboze 8,3 !!! jo, jo, jo ... jen tak dal, a to je zima mozna to dotahnu i na osmickuzabijec píše:To ja si dal par cest do prace po 1,6 km a jeden asi 3km dlouhy test zimnich pneu po zasnezenych polnackach s peknym prevysenim, kde jsem musel Matesa vzit na zpatecku (dopredu to nevyjelo, dozadu na treti pokus) a spotreba hned povyskocila na 7,4
...tak to jsme dva, s prckem jezdime prevazne po Praze kratsi cesty a rozhodne nesetrimeRado píše:No to ja mam taku normalne...7-7,5.spotreba hned povyskocila na 7,4
Joo to byly casy kdyz jsem jezdil o prazninach za 5,5...zlata dovolena
Červený Matiz 0.8 CD (dual airbag, ABS, posilovač, stylový interiér, zadní kšilt, atd. )