sviti kontrolka vypni motor

Diskusní forum Daewoo Nexia clubu.

Moderátoři: Blue Lanos, Admins

Odpovědět
Návštěvník

sviti kontrolka vypni motor

Příspěvek od Návštěvník »

prosím o radu, po koupi nexie jsem nechal vymenit rozvodovy remen, olej, filtry, vyfuk, vodni cerpadlo a jeste nejake drobnosti. pri jizde z opravy po ujeti asi 12 km se z nenadani rozsvitila tato kontrolka, coz samozrejme nemusi souviset s touto opravou. po kazdem nastartovani kontrolka zhasne ale pak po par vterinach vyskoci volnobezne otacky z 1000 asi tak na 1500 a kontrolka se zase rozsviti. prosim napiste mi svuj nazor co by mohlo zlobit.Predem dekuji
Reklama

peter NR

Příspěvek od peter NR »

Keďže rozsvietenie kontrolky môže znamenať veľa rôznych závad - najistejšia bude diagnostika - autoriz.servis

...alebo samodiagnostika - niekde sa to tu písalo...
ex: Chevrolet AVEO SE pearl black
ex: Espero 1.5 16V
Spolujazdec

Příspěvek od Spolujazdec »

Po rovnakej oprave na Espere mi zabudli zapojiť káblik k vzduchovému filtru ( asi meranie podtlaku). S otáčkami to nerobilo nič, ale kontrolka sa po pár metroch rozsvietila. Pozri či je všetko pozapájané.
Na Chevrolete aj na kraj sveta...
peter NR

Příspěvek od peter NR »

Spolujazdec píše:Po rovnakej oprave na Espere mi zabudli zapojiť káblik k vzduchovému filtru ( asi meranie podtlaku). S otáčkami to nerobilo nič, ale kontrolka sa po pár metroch rozsvietila. Pozri či je všetko pozapájané.
Dobrý tip... to je tuším teplota nasávaného vzduchu...
ex: Chevrolet AVEO SE pearl black
ex: Espero 1.5 16V
Ivan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivan »

Až se Ti kontrolka zase rozsvítí, jeď do nejbližšího Daewoo servisu na diagnostiku, ať Ti tam najdou závadu. Takhle Ti těžko poradíme, chyba může být kdekoli...

Daewoo [deu] = velký přítel
Nexia² project

Odpovědět

Zpět na „NEXIA“