Sedačky - dát je tam?
Moderátor: Blue Lanos
-
- Kontaktovat uživatele:
Sedačky - dát je tam?
Dnes jsem si domů přitáhnul na vyzkoušení a přeměření takovéto sedadélko:
Tož sedí se v tom dobře. Do Matese se po mírné úpravě (v místě ručky) na šířku vleze. Žlutá je hnus, ale sedačky budu brát už přečalouněné a opatřené logem dle vlastního návrhu. Výsledek by mohl být třa takový...
Co povíte? Prásknout je tam? Já to vidím jako že jo. Vždycky se mi skořepky líbily a tyhle jsou navíc polohovatelné.
Tož sedí se v tom dobře. Do Matese se po mírné úpravě (v místě ručky) na šířku vleze. Žlutá je hnus, ale sedačky budu brát už přečalouněné a opatřené logem dle vlastního návrhu. Výsledek by mohl být třa takový...
Co povíte? Prásknout je tam? Já to vidím jako že jo. Vždycky se mi skořepky líbily a tyhle jsou navíc polohovatelné.
|\/| /\ '|' | '/.
byl to - ročník 1998 / 0.8i / přes 136.000 km / přímé sání, 15" alukola, snížení o 30mm, palubní počítač, otáčkoměr, sportovní interiér, folie, svody, laďáček a další capiny
byl to - ročník 1998 / 0.8i / přes 136.000 km / přímé sání, 15" alukola, snížení o 30mm, palubní počítač, otáčkoměr, sportovní interiér, folie, svody, laďáček a další capiny
- Reklama
kurnik, jakypak PM, zadny solovaniVojta píše:Tak do toho běž! Jestli to není tajný - na kolik vyjdou? (třeba PM)
ale jinak moc pekny a ja uz jenom zasnu, jak ty to proste peclive a postupne a pritom bych rekl, ze i jako pohodove dal vylepsujes
mmchdm, zvazovals jak na tomdle budes spat na dovce - jakoze je mi jasne, ze je muzes na dovcu zase swapnout, ale tak ptam se ...
-
- Kontaktovat uživatele:
Já definitivní cenu ještě nevím, jakmile budu vědět, tak povím... Na dovču, pokud se ještě bude jezdit Matesem provedu swap. Teď mám totiž sedačky po Radovanovi - ty zůstanou zachovány a z původních sedaček vypreparuju kolejnice. Swap tedy bude otázkou pár minut. Tyhle sedačky se "do ležata" sklopit dají, ale zůstane tam stejně hrb. Navíc brácha teď pořzuje VW BUS T2, který by se měl stát dovolenkovým cruiserem, takže řešením může být i tento krok stranou.jakub píše:kurnik, jakypak PM, zadny solovani
ale jinak moc pekny a ja uz jenom zasnu, jak ty to proste peclive a postupne a pritom bych rekl, ze i jako pohodove dal vylepsujes
mmchdm, zvazovals jak na tomdle budes spat na dovce - jakoze je mi jasne, ze je muzes na dovcu zase swapnout, ale tak ptam se ...
|\/| /\ '|' | '/.
-
- Kontaktovat uživatele:
Je to zlé, přátelé. Dnes jsem byl v garáži a pokusil se tam sedačky zkusmo narvat. Vlezou se tam, ale je to k ničemu, protože by se skoro dotýkali uprostřed, což samo o sobě problém není. Horší je, že se nedá dostat k ruččce, ani nelze řadit. A to, pravda, již jízdu vozem maličko komlplikuje .
Alespoň Vám ukážu jak to mohlo dopadnout...
Takže se vracím k původně zamýšleným sedačkám Bimarco Cobra
http://www.bimarco.pl/formula.html
V černé nebo černošedé kombinaci.
Alespoň Vám ukážu jak to mohlo dopadnout...
Takže se vracím k původně zamýšleným sedačkám Bimarco Cobra
http://www.bimarco.pl/formula.html
V černé nebo černošedé kombinaci.
|\/| /\ '|' | '/.
-
- Kontaktovat uživatele:
Dnes jsem si přivezl z Ojczyzny tyto dvojčátka:
Podle toho, jak se pěkně vešly na zadní sedačky, počítám, že s montáží nebude problém
btw. nějak se mi v obýváku hromadí sportovní sedačky. Ještě, že je přítelkyně tak nekonečně tolerantní.
Podle toho, jak se pěkně vešly na zadní sedačky, počítám, že s montáží nebude problém
btw. nějak se mi v obýváku hromadí sportovní sedačky. Ještě, že je přítelkyně tak nekonečně tolerantní.
|\/| /\ '|' | '/.