MILOSH shani
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
MILOSH shani
Nemate někdo na prodej zadni plato na hatchback 3D a taky vyplne prednich dveri, model 97?
Pokud by vam to nebylo jasny, tak toto a toto
Pokud by vam to nebylo jasny, tak toto a toto
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Reklama
Ja vim, ale jak to vymenit? Asi to nechame na jaro, pokud to nesezenu driv. Ja uz tam ale asi repro davat nebudu, takze bych radsi original bez odlehceni
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Zase samy OT, ale ja to fakt shanim
-
- Kontaktovat uživatele:
No ty si slibil a nicS.v.o.b.i.k píše:Koukam že to asi neseženeš co???
-
- Kontaktovat uživatele:
vim ze to chces za malo penez ale kdybych vedel ja se to jmenuje v katalogu dilu mohl bych zjistit co to stoji nove.(jestli se to vubec jeste da sehnat)a pak se uvidi.
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
Ja uz se na to ptal u nas v Daewoo a reklmi mi cenu skoro 5000 !!!palikx píše:vim ze to chces za malo penez ale kdybych vedel ja se to jmenuje v katalogu dilu mohl bych zjistit co to stoji nove.(jestli se to vubec jeste da sehnat)a pak se uvidi.
Tak na to prdim. To radsi z kadetta, to pasuje taky