Cyklovač predného stierača
Moderátor: Blue Lanos
- Reklama
Počkej, chceš říct, že v Kalouskovi máš paměťový cyklovač? Zkoušel jsem to několikrát a mám dojem, že v poloze "INT" to jede pořád stejnou rychlostí.slaza píše:...Tady je paměťový, ale delší intervaly se mi moc nezdají, tak bych raději uvítal ten otočný, myslím že je to i bezpečnější, neboť neodpoutává tolik pozornosti od řízení, jak sledování intervalu mezi stíráním.
Kalos sedan 1,4 16V r. v. 2005
.Mirek píše:Počkej, chceš říct, že v Kalouskovi máš paměťový cyklovač? Zkoušel jsem to několikrát a mám dojem, že v poloze "INT" to jede pořád stejnou rychlostí.
Ano, v první poloze mám paměťový cyklovač. Co ale mám mít, na to jsem nikde nepřišel, neboť neznám označení modelu. Vyrobeno XI/04. Ale o tom píši jinde.
Zapnu a vypnu, počkám 2 vteřiny, zapnu a vypnu. Pak zapnu a cykluje po 2 vteřinách. Když počkám 5 vteřin, tak cykluje po 5 vteřinách. Na delších intervalech se mi to ale nějak nezdá.Mirek píše:A mohl bys, prosím, popsat, jak nastavuješ jeho interval? Možná dělám něco blbě.slaza píše:Ano, v první poloze mám paměťový cyklovač. Co ale mám mít, na to jsem nikde nepřišel, neboť neznám označení modelu. Vyrobeno XI/04. Ale o tom píši jinde.
Mně se to právě nezdá ani na těch kratších intervalech. Neměřil jsem interval se stopkami v ruce, ale mám pocit, že to cykluje pořád stejně. Postup pro "nastavení" jsem měl správný - tj. jak píšeš.slaza píše:Zapnu a vypnu, počkám 2 vteřiny, zapnu a vypnu. Pak zapnu a cykluje po 2 vteřinách. Když počkám 5 vteřin, tak cykluje po 5 vteřinách. Na delších intervalech se mi to ale nějak nezdá.
Kalos sedan 1,4 16V r. v. 2005