NFS Most Wanted
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
- ]Rebro[
NFS Most Wanted
Uz zas po dlhej dobe ma nejaka hra oslovila. Je to proste pecka. Zoberte si NFS:U2 + NFS:HighStakes a je to. Proste na utekanie pred policiou nic nema. Kraaasa. Ovladanie volantom, jedna basen. Mozno trosku vyssie naroky na HW nez NFS:U2 ale co sa da robit Treba upgradovat priebezne. Koncim, idem hrat
Je: Volvo V50
Bola: Nexia GL
Spotreba - 2 motory
POWERED by JRD McLAREN
Bola: Nexia GL
Spotreba - 2 motory
POWERED by JRD McLAREN
- Reklama
smatzil sem demo, no super !!!! plnou snad taky brzy budu mit
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Svojho času, ked bol syn malý a mali sme doma iba jeden PC, tak som mu pomáhala s inštaláciami hier. Vtedy som si zahrala aj niektorú z verzíí NFS. Zistila som, že absolútne neviem šoférovať. Cesta mi bola úzka a bola som synovi iba na posmech. Tak som to vzdala....
Dnes iba pozerám, ako to mladému dobre ide a ako si tuninguje autá....
Musím iba uznať, že tie hry vyzerajú perfektne. Keď si spomeniem ako sme pred 20 rokmi hrávali na telke akýsi tenis, či čo to bolo, tak mi to celé naozaj pripadá ako už z inej planéty.
Musím iba uznať, že tie hry vyzerajú perfektne. Keď si spomeniem ako sme pred 20 rokmi hrávali na telke akýsi tenis, či čo to bolo, tak mi to celé naozaj pripadá ako už z inej planéty.
CHEVROLET KALOS HB 1.2 SE+A/C 5D PLUS - červená SUPER RED
CITROEN C4 - 1,4; 16V; Seduction - rouge LUCIFER
CITROEN C4 - 1,4; 16V; Seduction - rouge LUCIFER
- eMKa Slovensko
- Kontaktovat uživatele:
- martin
- Kontaktovat uživatele:
sem nemel moc casu to hrat , zatim sem vyradil 3 v blacklistu]Rebro[ píše:Ja jazdim tiez s Punťom. Len teraz ho idem vymenit za Clio V6. A na kolkom mieste v black liste si?
Lanos SE 1.5l 63kw, výfuk Remus,Green kit, posilovač, 2xAirbag,Tlumiče Cobra Rally,Pružiny Enzo -40mm,15" Alutec Zero+195/50 Kumho Ecsta Supra, střešní okno,rozpěrka tlumičů
To nebyl tenis, to byla prvni hra na svete, PONGLIFELIKE píše:Svojho času, ked bol syn malý a mali sme doma iba jeden PC, tak som mu pomáhala s inštaláciami hier. Vtedy som si zahrala aj niektorú z verzíí NFS. Zistila som, že absolútne neviem šoférovať. Cesta mi bola úzka a bola som synovi iba na posmech. Tak som to vzdala....
Mel jsem idoma od stryce ze Svedska tu bedynku s 2 ovladaci, ktera se pripojila na tv a uz to jelo, no to byly casy. Ted sou hry sice pekny, ale hratelnost je pryc. Ja jsem jeste ze stary skoly, takze me super grafika zase tolik neoslni
Ale toto nfs vypada a hraje se celkem cool.
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- eMKa Slovensko
- Kontaktovat uživatele:
- eMKa Slovensko
- Kontaktovat uživatele:
heat kódy:
-----------
Na obrazovke s textom "Click to continue" zadávaj nasledujúce kódy:
castrol - odomkne Castrol Ford GT
burgerking - odomkne Burger King Challenge
givemethegto - uvolní GTO
iammostwanted - odomkne všetky autá
co som zvyraznil je docela nasup nepodarilo sa mi to prejst na prvy krat a ani na druhy a ani na treti
-----------
Na obrazovke s textom "Click to continue" zadávaj nasledujúce kódy:
castrol - odomkne Castrol Ford GT
burgerking - odomkne Burger King Challenge
givemethegto - uvolní GTO
iammostwanted - odomkne všetky autá
co som zvyraznil je docela nasup nepodarilo sa mi to prejst na prvy krat a ani na druhy a ani na treti
to smazim doted, to byl nejlepsi dilKessler píše:Škoda že moje PC sotva utáhne tohle fórum, natož NFS: MW Ale v NFS 5: Porsche jsem byl machr