Novinky od ACH

Pokec o všem, co se jinam nehodí.

Moderátoři: Blue Lanos, pejee

Krtek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Krtek »

Docent píše:Nevýhodný se to nezdá, zdá se dost divný, že se auta pár měsíců nebo dokonce týdnů před koncem leasingu ve zvýšené míře kradou...
Tys viděl někde že by někdo ukrad Daewrolet ? Já o tom ještě ani neslyšel. A pochybuju že by někdo čekal 3-6 let aby ti ukrad auto. Většina ukradenejch aut na leasing jsou podvody jejich majitelů. Kdysi jsem viděl statistiku a snad polovina krádeží aut byly podvody na leasingovky a pojišťovny.
A krom toho i zloději maji svojí hrdost :D
Jezdim:
Modrá Suzuki Vitara 2017 alias Vitoušek alias Mastodontek
ex
Zelenej Soptík - Daewoo Nubira 3 alias Lacetti sedan LPG

Manželky:
Modrej Žužlík - Chevrolet Matiz alias Spark 1.0 SE Elite.
http://www.krtkovo.estranky.cz
Bydlim - skoro Píbram
Reklama

Mirek

Příspěvek od Mirek »

mipo píše:Presne 312 000SK.
Pôvodne som myslel, že ta cena je akciová aj bez využitia lízingu. Keďže nie je, tak mi to už je jedno.
312 000 SK je (přibližně) 238 000 Kč, to není zas takový rozdíl protí té akční nabídce - navíc máš sedan, ten je dražší. Já dal za Kalose 321 120,- Kč :)
Kalos sedan 1,4 16V r. v. 2005
mipo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mipo »

Mirek píše:
mipo píše:Presne 312 000SK.
Pôvodne som myslel, že ta cena je akciová aj bez využitia lízingu. Keďže nie je, tak mi to už je jedno.
312 000 SK je (přibližně) 238 000 Kč, to není zas takový rozdíl protí té akční nabídce - navíc máš sedan, ten je dražší. Já dal za Kalose 321 120,- Kč :)
Hej, ale mám iba jeden airbag, nemám klímu a ani vyhrievané zrkadlá v elektrike;-) V podstate mi trochu chýba iba ten airbag, lebo bežpečnosti nie je nikdy dosť.
RoSta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od RoSta »

Ja považujem za bezpečnostný prvok aj klímu, teda v lete, lebo Ti pomáha udržať (pri správnom používaní) rýchle reakčné časy!!!
Je to aj overené!
http://www.TAXAMETER.sk
Ford Mondeo 1,6 LPG
Ex: Espero 1,5 LPG
Zrušenie ESPERA a dovoz MONDEA...
Kessler
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kessler »

Buďte rádi za to co máte, protože já bych třeba chtěl fungující bezpečnostní pásy a nemám na ně prachy :? ...ty originální jsou už po 16 letech...no...škoda mluvit... :cry:
'89 Daewoo Racer 1.5 -> '98 Škoda Felicia 1.3 -> '77 Mercedes-Benz W123 240D - Das Auto
mipo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mipo »

RoSta píše:Ja považujem za bezpečnostný prvok aj klímu, teda v lete, lebo Ti pomáha udržať (pri správnom používaní) rýchle reakčné časy!!!
Je to aj overené!
Hej, len ako ťažkému alergikovi mi klíma zrovna dvakrát dobre nerobí...
Topol

Příspěvek od Topol »

Pěkný dobrý večer :D Tma -5 jinak docela klid ;)
Mipo včera dávali na Primě Receptář.Bylo tam i o houbách a jeden maník tvrdil,že když budeš jíst sirové houby tak to pomáhá na alergii.
Např. Penízovka sametonohá která roste i v zimě. Je to celkem asi deset druhů které se mohou jíst sirové.Jako opravdu to ten mikolok tvrdil.
Žena má taky alergii tak dopadnu jak Maruška když musela v zimě pro jahody. ;) Mě to ale nevadí na houby chodím rád a i opravdu třeba v zimě. ;) To bylo jen odbočení kvuli alergii.
Ať nám jezdí a nezlobí :P
Mirek

Příspěvek od Mirek »

Topol píše:Pěkný dobrý večer :D Tma -5 jinak docela klid ;)
Mipo včera dávali na Primě Receptář.Bylo tam i o houbách a jeden maník tvrdil,že když budeš jíst sirové houby tak to pomáhá na alergii.
Např. Penízovka sametonohá která roste i v zimě. Je to celkem asi deset druhů které se mohou jíst sirové.Jako opravdu to ten mikolok tvrdil.
Žena má taky alergii tak dopadnu jak Maruška když musela v zimě pro jahody. ;) Mě to ale nevadí na houby chodím rád a i opravdu třeba v zimě. ;) To bylo jen odbočení kvuli alergii.
Ať nám jezdí a nezlobí :P
A po lysohlávkách budeš mít bezvadnej trip :lol:
Kalos sedan 1,4 16V r. v. 2005
Krtek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Krtek »

Co to melete o klimě a alergii ? Co já znam alergiky tak chtěji všichni klimu protže potřebujou suchej vzduch a pylovej filtr kterej bez klimy nebejvá.
Jezdim:
Modrá Suzuki Vitara 2017 alias Vitoušek alias Mastodontek
ex
Zelenej Soptík - Daewoo Nubira 3 alias Lacetti sedan LPG

Manželky:
Modrej Žužlík - Chevrolet Matiz alias Spark 1.0 SE Elite.
http://www.krtkovo.estranky.cz
Bydlim - skoro Píbram
RoSta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od RoSta »

Neviem, či alergici potrebujú suchý vzduch, skôr asi nie, ale čistý, bez alergénov...
Mojej žene tiež vadí klíma, ale preto že jej vysušuje kožu, lebo má zas atopický ekzém, ale rieši to tak, že sa pravidelne krémuje a je to OK.

A Espero na 100% NEMÁ peľový filter!!!
http://www.TAXAMETER.sk
Ford Mondeo 1,6 LPG
Ex: Espero 1,5 LPG
Zrušenie ESPERA a dovoz MONDEA...
Odpovědět

Zpět na „POKEC“