Kalos označený ako Aveo

Moderátor: Blue Lanos

mipo
Kontaktovat uživatele:

Kalos označený ako Aveo

Příspěvek od mipo »

Už v tom začínam mať bordel. Teraz som bol v Tescu a je tam vystavený Kalos hatchback vo verzii MY2006 (modelový rok 2006) a vzadu mal nápis Aveo. Môže mi niekto vysvetliť prečo?

Ak sa nemýlim, tak v Československu sa predáva Kalos a nie Aveo. Prtiom Aveo ako nové auto, bude iba sedan a hatchbacky budú stále Kalos.
Reklama

Topol

Re: Kalos označený ako Aveo

Příspěvek od Topol »

mipo píše:Už v tom začínam mať bordel. Teraz som bol v Tescu a je tam vystavený Kalos hatchback vo verzii MY2006 (modelový rok 2006) a vzadu mal nápis Aveo. Môže mi niekto vysvetliť prečo?

Ak sa nemýlim, tak v Československu sa predáva Kalos a nie Aveo. Prtiom Aveo ako nové auto, bude iba sedan a hatchbacky budú stále Kalos.
Pěkný dobrý večer :D Klid,kolem nuly nic moc :(
MiPo čemu se divíš? Jsme součástí EU a naše předpisy a zákony jsou podřízený zákonům EU a jestliže Teskno je zaregistrováno někde v EU
tak si může prodávat u nás co chce! :D Dál to nebudu rozvádět ;)
Ať nám jezdí a nezlobí :P
LIFELIKE
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LIFELIKE »

Ja mám v autách chaos úplne. Hlavne, že sa kolečká točia, motor prdká a sa vezemie..... :-)
CHEVROLET KALOS HB 1.2 SE+A/C 5D PLUS - červená SUPER RED
CITROEN C4 - 1,4; 16V; Seduction - rouge LUCIFER
mipo
Kontaktovat uživatele:

Re: Kalos označený ako Aveo

Příspěvek od mipo »

Topol píše:Pěkný dobrý večer :D Klid,kolem nuly nic moc :(
MiPo čemu se divíš? Jsme součástí EU a naše předpisy a zákony jsou podřízený zákonům EU a jestliže Teskno je zaregistrováno někde v EU
tak si může prodávat u nás co chce! :D Dál to nebudu rozvádět ;)
Ať nám jezdí a nezlobí :P
Kalos/Aveo tam je iba vystavené predajňou Opel/Chevrolet ako "reklama". Tesco nepredáva nič.
FRED

Příspěvek od FRED »

Se nedivte, pod označením Aveo se tohle auto prodává v USA, možná déle než v Evropě; tam je to nejmenší Chevrolet, ale US verzi byste poznali podle těch žlutých bočních svělélek, které mají v USA povinně všechna auta.
Asi jim dočasně došly nápisy Kalos.
seky
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od seky »

Dnes som bol v chevrolete mám v pláne vymeniť nexiu za kalosa príp. podľa financií za lacetti.Tiež tam mali vystavený kalos 5D s označením AVEO.Vraveli,že je to z dodávky pre Poľsko,poliaci totiž to označenie Kalos nepoužívajú.
TACUMA 1.6/16V LPG Magic3 , strieborna 92U , JVC KD-R801
PavelZ

Příspěvek od PavelZ »

Mozna je to podobny jako u Avea Sedan, co predstavili v lete ve Frankfurtu:
http://news.auto.cz/?article=4476. Inovovanej Kalos uz treba nebude Kalos, ale Aveo.
TIRED

Příspěvek od TIRED »

Nechci kazit natěšenýmu zájemci plán na koupi Kalose, ale - kup si raději jinou značku. Kupoval jsem Kalos vloni a jsem rád že jsem se ho za 1,5 roku zbavil. Za prvé servis je tragický, dlouho se čeká na náhr. díly, mnou požadovaná výbava (abs, elektrony, stř. okno) byl téměř neproveditelný problém, čekal jsem jak debil, nakonec oknem zatékalo a jeden z elektronů byl z výroby šišatý, což mi zjistili v pneuservisu když jsem si nechal převážit kola. Reklamace - opět strašný problém; někde jsem prý najel do díry nebo na patník, bla bla... Měl jsem 1,4, což je starý motor z Opelu Astra - čekal jsem víc; jiné 1,4 jedou úplně jinak. Je to můj názor, když jste rozhodnutý tak hodně štěstí, ale pokud ještě máte prachy na účtě dobře to zvažte. GM jde pomalu stejně do kytek, ale noviny čtete ne. 30.000 lidí na dlažbu do 2 let - dík ale už nechci.
Blue Lanos

Příspěvek od Blue Lanos »

TIRED píše:Nechci kazit natěšenýmu zájemci plán na koupi Kalose, ale - kup si raději jinou značku. Kupoval jsem Kalos vloni a jsem rád že jsem se ho za 1,5 roku zbavil. Za prvé servis je tragický, dlouho se čeká na náhr. díly, mnou požadovaná výbava (abs, elektrony, stř. okno) byl téměř neproveditelný problém, čekal jsem jak debil, nakonec oknem zatékalo a jeden z elektronů byl z výroby šišatý, což mi zjistili v pneuservisu když jsem si nechal převážit kola. Reklamace - opět strašný problém; někde jsem prý najel do díry nebo na patník, bla bla... Měl jsem 1,4, což je starý motor z Opelu Astra - čekal jsem víc; jiné 1,4 jedou úplně jinak. Je to můj názor, když jste rozhodnutý tak hodně štěstí, ale pokud ještě máte prachy na účtě dobře to zvažte. GM jde pomalu stejně do kytek, ale noviny čtete ne. 30.000 lidí na dlažbu do 2 let - dík ale už nechci.
Proboha to ste si dal aj elektrony sak tie ste si mohol kupit hocikde inde krajsie, kvalitnejsie atd.... :roll:
http://www.cardomain.com/id/27101976
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01
Obrázek
Návštěvník

Příspěvek od Návštěvník »

Pěkný dobrý den :D Pod mrakem -3 :cry:
Občas procházím i stránky jiných značek.Ať je to Fiat,Renault,Škoda atd
tak se objevují tyto názory:"ˇUž nikdy tuto značku!" Je to všechno o penězích a o lidech.Neekzistuje jakákoliv lidská činost kde by se nevyskytly chyby :lol: Jsou i lékařské omyly kde vyoperují zdravou ledvinu!! To je horší to bych asi střílel!!! Na linkách to mají i zmapovaný který je to den v týdnu,jestli dopoledne nebo odpoledne.Druhá otázka je jak se zachová značkový serviz! A ty peníze? Pochopitelně čím máš víc peněz tím si můžeš víc poroučet a vybírat ;) V minulosti měla každá značka jakousi SVOJI koncepci.Dnes kdy je konstrukce dělaná počítači tak
se výrazné odlišení snižuje,protože počítač navrhuje optimální řešení.
Jenom dodám,že jsem původně chtěl jinou značku ale koupil jsem si Kalose a jsem spokojen! Jsou jiná i lepší auta ale taky v jiné cenové relaci.Už jsem toho napsal dost abych nebyl jako Palacký!/to mu přišili za to,když psal český dějiny :lol:
Tak ať nám jezdí a nezlobí
:P
Topol

Příspěvek od Topol »

To jsembyl já ;)Nějak mě to odhlásilo :?
Mirek

Příspěvek od Mirek »

Topol píše:To jsembyl já ;)Nějak mě to odhlásilo :?
My (nebo přinejmenším já) jsme tě poznali i bez přihlášení :lol:
Ať ti jezdí a nezlobí. :lol:
Kalos sedan 1,4 16V r. v. 2005
Mirek

Příspěvek od Mirek »

Souhlasím s Topolem, že u jiných značek je to podobné. Mám Kalose z přelomu dubna/května letošního roku, najeto 12.000 km a zatím jsem spokojen. Mám maximální možnou výbavu za rozumnou cenu, stejné auto nikdo ve u nás městě a asi ani v okolí nemá. Kolegové z práce mají vesměs Fabie Combi dnes 2-3 roky staré, kupované v akci za cenu okolo 300.000,- Kč. O klimatizaci, ABS, dálkovém centrálu, elektrických oknech, 4x airbagu apod. se jim může jen zdát. A já tohle všechno mám za dost podobnou cenu. Motor 1,4 16V je, podle mého názoru, srovnatelný s jinými 1,4 (Fabia, Opel Astra Classic II - jinak nemám zkušenosti).
Ne, zatím nelituju a doufám, že ani nebudu. Kdybych se měl dneska znovu rozhodovat, šel bych do Kalose znovu.
Kalos sedan 1,4 16V r. v. 2005
pik

kalos nebo aveo

Příspěvek od pik »

Já mám Kalosa/e/ a ten se jmenuje Aveo.Je prostě z června 2006 a je to Aveo HB5d.Terazky už se tak asi prodávají jako Avea.
Odpovědět

Zpět na „KALOS“