Zdravení
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
-
- Kontaktovat uživatele:
Zdravení
Ahoj kolegové. Při brouzdání po různých webech jsem si všiml jedné věci. Příznivci různých značek aut, nebo tzv. "tuneři" se při potkávání navzájem pozdraví. Ať už bliknutím, nebo mávnutím ruky....
Autobusy to dělají snad od doby kdy začaly jezdit. Majitelé vozů Subaru na sebe taky blikají. Proto se ptám, nestálo by za to, zavést tuto "slušnost" taky mezi Nexie. Jasně chápu, že ze začátku budem asi blikat jen my, ale kdo jiný by s tím měl začít, než členové Nexia klubu????
Autobusy to dělají snad od doby kdy začaly jezdit. Majitelé vozů Subaru na sebe taky blikají. Proto se ptám, nestálo by za to, zavést tuto "slušnost" taky mezi Nexie. Jasně chápu, že ze začátku budem asi blikat jen my, ale kdo jiný by s tím měl začít, než členové Nexia klubu????
dřív: NEXIA 1.5 8V, GLE, LPG-BRC
dnes Citroen Xsara Picasso 2.0 HDi
Nexia = srdeční záležitost
dnes Citroen Xsara Picasso 2.0 HDi
Nexia = srdeční záležitost
- Reklama
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
Přesně jak říkáš, vzhledem k tomu, že 90 % Nexií řídí lidé důchodového věkuOlda píše: Dobrý nápad, sem zvědav jak se bude tvářit nějakej fousatej strejda v klobouku až nan začnu mávat a blikat, dle nálady i troubit na pozdrav
Daewoo [deu] = velký přítel
Nexia² project
Tak tak,každý totiž není mladý a krásný jako členové nexiaclubuIvan píše:Přesně jak říkáš, vzhledem k tomu, že 90 % Nexií řídí lidé důchodového věkuOlda píše: Dobrý nápad, sem zvědav jak se bude tvářit nějakej fousatej strejda v klobouku až nan začnu mávat a blikat, dle nálady i troubit na pozdrav
Od momentu, kdy jsem si koupil Matýska, zdravím všechny Matesy, co potkám. Někteří odpoví, někteří ne. Myslím, že Matíz je tak charakteristické vozidlo, že si hned tak s něčím jiným nelze splést. A zase nás není tolik. Omlouvám se majitelům Nexií, že jsem se jim vloudil do tématu. Já na jejich místě bych zdravil.
Tak já to zkusím, budu mávat na všechny nexie, co potkám, zatím zkušebně po dobu jednoho týdneVojta píše:Od momentu, kdy jsem si koupil Matýska, zdravím všechny Matesy, co potkám. Někteří odpoví, někteří ne. Myslím, že Matíz je tak charakteristické vozidlo, že si hned tak s něčím jiným nelze splést. A zase nás není tolik. Omlouvám se majitelům Nexií, že jsem se jim vloudil do tématu. Já na jejich místě bych zdravil.
Taky zdravím všechny Matesy, z dlouhodobé zkušenosti pozdrav opětuje každej 3-4 ( důchodci koukaj vyjeveně a ženský si nemůžou vzpomenout kde se bliká )Vojta píše:Od momentu, kdy jsem si koupil Matýska, zdravím všechny Matesy, co potkám. Někteří odpoví, někteří ne. Myslím, že Matíz je tak charakteristické vozidlo, že si hned tak s něčím jiným nelze splést. A zase nás není tolik. Omlouvám se majitelům Nexií, že jsem se jim vloudil do tématu. Já na jejich místě bych zdravil.
Červený Matiz 0.8 CD (dual airbag, ABS, posilovač, stylový interiér, zadní kšilt, atd. )