Nejvíc mě vytáčí ten styl prodeje Kalosů, že ano, máme tu modrou co jste chtěl, ale jenom v nejdražší výbavě anebo jako HB. Aha, vy trváte na sedanu, tak to je tu bílá a nebo si zavolejte za měsíc, uvidíme co přivezou...
'89 Daewoo Racer 1.5 -> '98 Škoda Felicia 1.3 -> '77 Mercedes-Benz W123 240D - Das Auto
Kessler píše:Nejvíc mě vytáčí ten styl prodeje Kalosů, že ano, máme tu modrou co jste chtěl, ale jenom v nejdražší výbavě anebo jako HB. Aha, vy trváte na sedanu, tak to je tu bílá a nebo si zavolejte za měsíc, uvidíme co přivezou...
Máš pravdu, dopadli jsme stejně, když jsme byli vybírali (v prosinci) auto, cena a výbava OK, ale barva? Připadala mi spíš tmavší, kvůli bezpečnosti. Manželka miluje stříbrnou. Toto byla taková podělaná, ale ber nebo nic. Známí se nám smáli, nové auto a už je rezavé? V TP máme "oranžová" (SUNSHET). Když ale svítí sluníčko, není zářivější a krásnější barvy, tak v létě jsme se do ní zamilovali a teď tvrdíme, že "barva zapadajícího slunce" je ta nejhezčí (viz vlevo).
CHEVROLET ORLANDO, MY 2012, OLYMPIC WHITE, LTZ 1,8 BENZÍN, 16", BEZ NAVI, OCHRANNÁ SADA, REZERVA
EAGLE SQUADRON