Zvláštne svetlá
Moderátor: Blue Lanos
Zvláštne svetlá
Po Žiline behá Matiz s takýmito svetlami. Celkom zaujímavé.
- Reklama
Asi jsem trochu divnej, ale fakt už nechápu, proč existují různé zákony, vyhlášky, nařízení, normy...
Proč je někde napsáno, že auto značky AB smí mít pneumatiky rozměru XY nebo YZ, když si tam stejně každej nacpe, co uzná za vhodný??? A dále světla, blinkry, výfuky...
Za tohle bych osobně navrhoval pokuty ve výši hodnoty auta.
Proč je někde napsáno, že auto značky AB smí mít pneumatiky rozměru XY nebo YZ, když si tam stejně každej nacpe, co uzná za vhodný??? A dále světla, blinkry, výfuky...
Za tohle bych osobně navrhoval pokuty ve výši hodnoty auta.
-
- Kontaktovat uživatele:
Tohle je jeste pohoda. Bob takhle zacernil svoje lampy uplne...
|\/| /\ '|' | '/.
byl to - ročník 1998 / 0.8i / přes 136.000 km / přímé sání, 15" alukola, snížení o 30mm, palubní počítač, otáčkoměr, sportovní interiér, folie, svody, laďáček a další capiny
byl to - ročník 1998 / 0.8i / přes 136.000 km / přímé sání, 15" alukola, snížení o 30mm, palubní počítač, otáčkoměr, sportovní interiér, folie, svody, laďáček a další capiny
ja to nepochopil - na tom obrazku jsou jako rozsivceny nebo ne?Robert píše:Běžte do háje Svítí to úplně normálně !!!
http://img347.imageshack.us/my.php?image=matiz49ar.jpg
Nechapu proc nekoho pohorsuje zacerneni svetel a podobne veci. Treba v USA zadne takove stupidni vyhlasky nejsou a jezdi se tam mnohem bezpecneji. A jestli si date na auto kola 25 palcu nebo cerna skla tak to je kazdemu jedno. Zalezi jen na emisich ktere se kontroluji kazdy rok. Kez by to tak fungovalo tady..
Pro ty co mají rádi skútry - www.scootland.cz
Sakra, už jsem psal, že jsem dal silnější žárovky a že to svítí dobře ! U nás každej vidí zatmavený lampy akorát tak na Š120, které nesvítí pořádně lampy ani origo a hned dělá závěr, že je to na nic, že to pak nesvítí !!!
Pokud se nepletu, tak dokonce i Hynek (Shaman) viděl, jak mi to svítí a co vím, tak říkal, že to i ve dne je vidět dobře !!!
Pokud se nepletu, tak dokonce i Hynek (Shaman) viděl, jak mi to svítí a co vím, tak říkal, že to i ve dne je vidět dobře !!!
Dobre podľa Teba, ale použil si schválené diely, alebo si to "len" strekol?Robert píše:Sakra, už jsem psal, že jsem dal silnější žárovky a že to svítí dobře ! U nás každej vidí zatmavený lampy akorát tak na Š120, které nesvítí pořádně lampy ani origo a hned dělá závěr, že je to na nic, že to pak nesvítí !!!
Tiež sa mi to páči! Ale na svojom by som to nerobil, ak by to nebol schválený diel!!!
1. Nechcem, aby do mňa niekto capol odzadu
2. Nechcem aby som sa potom naťahoval s poisťovňou
3. Nechcem sa naťahovať s policajtami (nič proti nim, ale ja im bezdvôvodne na prémie neprispejem )