Sviecky DENSO K20PR-U11 3121
Moderátoři: Blue Lanos, koniQ
Sviecky DENSO K20PR-U11 3121
Zdrawim ma niekto s tymito svieckami skusenosti? poradte ze ake su ? vas nazor
- Reklama
-
také se připojím....
Reklama: Na championy to moc nejezdí, na Brisk DOR15LGS ze zkušeností ostatních - super (půjdu do nich také) ale teď jezdím na origošech NGK BKR11E - taky super zatím ani škub... ty tvoje mi nic neříkají, to jsou z fichtla?
Reklama: Na championy to moc nejezdí, na Brisk DOR15LGS ze zkušeností ostatních - super (půjdu do nich také) ale teď jezdím na origošech NGK BKR11E - taky super zatím ani škub... ty tvoje mi nic neříkají, to jsou z fichtla?
Černá met. Nubira Wagon SX 1998, 2 airbagy, ABS, Klima, komplet v el.
Trochu to tu oživím, teda možná. Potřebuji nové svíčky a k nim hned kabely. Už od koupě je tam jeden ofačovanej jak od felčara. Máte nějaký tip na ty svíčky? Brisk u nás asi nemají v lásce, kde se ptám tam nemají. Co ostatní značky, nebo raděj ty originály NGK? Jestli by to bylo možný, tak prosím konkrétní označení.
Dík moc Vlasta
Dík moc Vlasta
Kia Rio 1.25 CVVT COOL
Nubira hatchback 1.6 16v - důvěrně zvaná Cecilka † 29.9.2016
-
-
podle mých zkušeností:
předtím champion - spotřeba 9.8 l/100km, cukalo, delší starty
teď NGK spotřeba 8.5l - absolutně OK
brisk mají snížit až 10%, tzn v reálu kolem 8litrů na 100km.
Brisky mají prý hezčí zvuk a motor se lépe točí (dáno tvarem a velikostí jiskry - lepší účinnost)
Je možné že ostatní svíčky jsou také dobré, ale to je moje zkušenost...
předtím champion - spotřeba 9.8 l/100km, cukalo, delší starty
teď NGK spotřeba 8.5l - absolutně OK
brisk mají snížit až 10%, tzn v reálu kolem 8litrů na 100km.
Brisky mají prý hezčí zvuk a motor se lépe točí (dáno tvarem a velikostí jiskry - lepší účinnost)
Je možné že ostatní svíčky jsou také dobré, ale to je moje zkušenost...
Černá met. Nubira Wagon SX 1998, 2 airbagy, ABS, Klima, komplet v el.
Asi teda zkusim ty Brisky, mě to žere jako tank (přes 13l). Musím se od něčeho odrazit a tak začnu svíčkama a kabelama. Jeden je ofačovanej a kdoví v jakým jsou stavu ty ostatní. Navíc to vypadá na termostat, nedostanu to výš než asi 2mm nad čárku co je poslední před půlkou a to je asi málo.
Kia Rio 1.25 CVVT COOL
- djpsx
- Kontaktovat uživatele:
Existují nějaké speciální svíčky (sportovní apod.) nebo svíčky pro lepší zvuk (kromě těch Brisk), které pasují do Nubiry? Předpokládám, že pokud ano, tak zvedají i spotřebu, že?
Daewoo Nubira Kombi 1.6SX,r.v. 99 střední výbava, stříbrná, tuning výfuk, 205/50 R16 al. kola Zender, RMG Sony
Daewoo Nubira Sedan 2.0, r.v.98 (do provozu 2001), plná výbava, tmavě modrá metalíza, MP3 CD rádio.
Daewoo Nubira Sedan 2.0, r.v.98 (do provozu 2001), plná výbava, tmavě modrá metalíza, MP3 CD rádio.