Jak den "D"
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
Jak den "D"
Dnes rano kdyz jsm prise ke svemu autu tak jem ho chtel otevrit DO a neslo to podivam se pres okno a neni tam radio kdyz jem vide polozene zadni sedacky tak me hned napadlo ze tam nebude ani ten zbytek ukradi vsechnu muziku 2*zesilovace 2*subwofery cele plato s repro magnat a to radio to jsou s***e a 25tis v p****i
- Reklama
- Kessler
- Kontaktovat uživatele:
On totiž ten zloděj byl nějakej divnej. Do auta se dostal nenásilně. To se ale nedivím, stačí se podívat na zámek u Racera No a pak vzal malej imbusák a vypáčil celej středovej panel až k šaltrpáce, ovládání topení v tahu. V autorizovaném servise chtěli za středový panel 2000 že prej se to musí dovézt ze SK. No a na vrakovištích středovej panel nebyl, ten z Kadetta nepasuje a z novějších Racerů taky ne...tak nakonec po měsíci mi můj mechanik sehnal kdovíkde funkční středovej panel za 400. Takže teď už vesele topím
'89 Daewoo Racer 1.5 -> '98 Škoda Felicia 1.3 -> '77 Mercedes-Benz W123 240D - Das Auto
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
Zloději jsou kurvy, sice mně neukradli muziku za 25tis. (mám original radio Daewoo TANK), ale odštoubovali mi všechny 4 ventilky od litých kol, které nebyly černé, ale chromované, aby ladily s kolama. Opravdu bych chtěl vidět toho ubožáka, jak mi montuje ventilky Asi bych se mu musel smát. Koupím zase černé a seru na to. Hlavně, že kola zůstaly
Daewoo [deu] = velký přítel
Nexia² project
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
Jakési fotky mi už došly, dám je na web jen co budu mít chvilku času...
Daewoo [deu] = velký přítel
Nexia² project