Drnčení pod palubovkou
Moderátor: Blue Lanos
Drnčení pod palubovkou
Mám problém, před asi dvěma měsíci mi začalo při rychlosti nad 120 km/h něco drnčet pod palubovkou před spolujezdcem. Postupně se hranice rychlosti snižovala až na 70km/h. Zvuk vychází jakoby z ventilace, ale uzavření přívodu do auta ani jakákoliv manipulace s topením a ventilací na to nemá vliv. Teď se to občas neděje a občas jo. Nemůžu přijít na to kde je problém. Zvuk zní asi jako kdyby skákal šroubek v nějaké plastové rouře
Už bez Matesa
- Reklama
Pri montazi tam nechali jednoho korejce a on se ted snazi dostat ven
Pro ty co mají rádi skútry - www.scootland.cz
- Kessler
- Kontaktovat uživatele:
Podobné drnčení z podobných míst mám taky. Ale dělá to když je motor studený na sytiči na volnoběh přes 1500 otáček. Jednou mě napadlo z auta vystoupit a zjistil jsem, že i když to zní jako z palubovky, tak to jde od pravé strany chladiče...tak nevím...
'89 Daewoo Racer 1.5 -> '98 Škoda Felicia 1.3 -> '77 Mercedes-Benz W123 240D - Das Auto
- Blue Lanos
Semisova izolepa?? Kde sa to da kupit??? Ja uz si toho vsiml, ze Korejci tym riesili vsetky vrzgajuce problemy aj na lanose
Este som to nevidel, kde by sa to dalo kupit nakolko uz sa mi uz ten zazrak na niekolkych miestach odliepa
Este som to nevidel, kde by sa to dalo kupit nakolko uz sa mi uz ten zazrak na niekolkych miestach odliepa
http://www.cardomain.com/id/27101976
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01