Autem nebo radsi MHD do prace?

Pokec o všem, co se jinam nehodí.

Moderátoři: Blue Lanos, pejee

Cim do prace?

Autem
16
67%
MHD
8
33%

Celkem hlasů: 24

peter NR

Příspěvek od peter NR »

ale zasa máte niečo iné čo nepoznám - "šalinkarta" - to je čo preboha :?:
ex: Chevrolet AVEO SE pearl black
ex: Espero 1.5 16V
Reklama

Kessler
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kessler »

To je průkazka na MHD...neznám na to jiné slovo, ale myslím, že milosh tady tomu říkal lítačka...
'89 Daewoo Racer 1.5 -> '98 Škoda Felicia 1.3 -> '77 Mercedes-Benz W123 240D - Das Auto
milosh

Příspěvek od milosh »

litacka, zebracenka, socka no to je snad jasny :lol:
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
peter NR

Příspěvek od peter NR »

Kessler píše:To je průkazka na MHD...neznám na to jiné slovo, ale myslím, že milosh tady tomu říkal lítačka...
Aha - to je to čomu sa v blave hovorí električenka a v nitre volný lístok - tak to je potom vec, ktorá sa v každom meste označuje iným - ale vždy veeelmi zaujímavým spôsobom... :lol:
ex: Chevrolet AVEO SE pearl black
ex: Espero 1.5 16V
Kessler
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kessler »

Pane jo, tady se člověk může naučit opravdu spoustu nových slov... ;)
'89 Daewoo Racer 1.5 -> '98 Škoda Felicia 1.3 -> '77 Mercedes-Benz W123 240D - Das Auto
voyo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od voyo »

v BA sa tomu nadava aj elina ;)

ja jazdim autom denno denne. je to rychlejsie pohodlnejsie a hlavne ked nieco potrebujem cez den, alebo porobote vybavit - idem autom a vsetko stiham.

jedina vec v prospech MHD je cena - elina 600sk na mesiac a auto cca 1200 na mesiac :( plus poistka 370 sk mesacne cize 1500sk vs 600sk
VAZ 2107 - > Daewoo Nexia 1.5 GL -> Opel Astra G 1,4 Comfort -> MALUCH
Cross

Příspěvek od Cross »

Ja to mam do prace 4 km, coz je osm minut autobusem MHD. To se da prezit.
Autem je to pohodlnejsi, ale kvuli ctyrem kilometrum se me to fakt nevyplati.
Daewoo Nubira Wagon, 2,0
Cross

Příspěvek od Cross »

peter NR píše:ale zasa máte niečo iné čo nepoznám - "šalinkarta" - to je čo preboha :?:
Prazaci tomu rikaji snad tramvajenka. ;)
Daewoo Nubira Wagon, 2,0
LIFELIKE
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LIFELIKE »

Ja chodím autom. Keby som chcela ísť MHD, tak by som musela z domu o 30 minút skôr odísť. A doma som skôr viac ako o 30 minút. A po ceste vybavím kopec vecí a nákup nemusím vliecť v ruke. Pre mňa je tá ušetrená minimálne hodina veľmi cenná.
A cena?...... MHD ... 12+12 Sk ráno a 12+12 Sk poobede = 48 SK. Koľko by som ušetrila???????? Do práce a späť to mám spolu cca 8 km.
V lete chodím rada bikom a v chladnejšom období, ked mám chuť a čas, tak idem peši ..... ale zasa nie MHD.
Tiež si myslím, že ked mám auto, treba ním jazdiť. Na to som si ho predsa kúpila. Starne tak či tak, poistky platím tak či tak a záruka plynie tak či tak.....
CHEVROLET KALOS HB 1.2 SE+A/C 5D PLUS - červená SUPER RED
CITROEN C4 - 1,4; 16V; Seduction - rouge LUCIFER
Docent

Příspěvek od Docent »

V Tvým případku bych jezdil spíš MHD... Já to mám do práce něco mezi 31-32 km, takže cca 110,- Kč za benzín, ráno jedu v 7:15, v 17.10 jsem doma (pokud nekecám s Tomášem na parkovišti u firmy :lol: ). Jednou jsem byl nucen jet MHD, náklady 92- Kč, z baráku v 5:40, návrat v 19:15 (a to mně nic neujelo :? ).
Naposledy upravil(a) Docent dne sob lis 12, 2005 10:59, celkem upraveno 1 x.
ppp

Příspěvek od ppp »

Ja jazdim peso :). MHD sa mi to dve zastavky neoplati, a v aute by sa ani lambda neohriala. Ale na tyzdnovky chodim autom. Niezeby to vlakom nebolo lacnejsie a da sa v nom aj spat, ale jednak to trva o hodinu az dve dlhsie, sedacky vo vlaku su niekedy dost nepohodlne, najma po 5tich hodinach a potom co "zreformovali" spojenia z BA do PP mi ani nic insie nez auto neostava. Ide jeden rychlik 15:?? a potom IC 17:10 a slus. Dalsi ide v uplne super hodinu a to polnocnu. Kedze sa casto z prace pred pol piatou nedostanem (inac dovtedy je aj pracovna doba), tak sa na vlak proste nedostanem. Navyse cesta z vlaku s batozinou nie je velmi prijemna, preplnenymi busmi a auto toho odvezie viac nez som schopny odniest sam.
Ked som este chodieval do BB, tak tam sa dalo rozumne jedine busom, lenze boli jednak preplnene, clovek si musel miesto na sedenie vydupkat pol hodiny pred odchodom, takze zase ostalo len auto. No a v BB jednak neboli salinkarty, lenz listok za 10 na kartu no a navyse po sedavej robote som isiel radsej polhodinky rezkym krokom peso. Ak to tam niekto poznate, tak to bola kazdy den trasa od spojarskeho ucilista (teraz pri nom stoji lidl) dolu k mestskemu uradu a spat :).
Akri
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Akri »

Ja uz taky busem :lol: 8kc tam a 8kc zpet :roll:
ObrázekAKRI - (byl) Muž z Ria !
:!: AVEOtici všech zemí, spojte se :)
Odpovědět

Zpět na „POKEC“