Nubira:dálkové ovládání

DaewooForum pro Nubiry 1 a 2 generace

Moderátoři: Blue Lanos, koniQ

Odpovědět
Palo

Nubira:dálkové ovládání

Příspěvek od Palo »

Má někdo zkušenost s dodatečnou instalací DO k centralu Nubira 1,6, myslím cena a eventuelní problémy_
Reklama

palikx
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od palikx »

mam tuto zkusenost ale jen s original dalkou.cena nevim kolik stoji DO ale prace asi 4 hodiny.(400 kc/h)
jednodussi je asi koupit alarm s DO a ten namontovat(plus motorek centralu lp dvere)
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
Návštěvník

Příspěvek od Návštěvník »

Nechal jsem si dodělat DO s jednoduchým alarmem(na otevření dveří)stálo mě to 2.300kč.Zatím bez problému a už nemám strach ze zamrzlých zámku a ošoupaného klíče.
Pavel Beneš

Příspěvek od Pavel Beneš »

Já si stavím dalkový centrál i s alarmem. Je tam normál hlídání všech dveří, odběr z baterie, otřesové čidlo, hlídání kapoty, čidla na šrouby na kolech!!!! (elektrony jsou dneska docela drahý :-))), dále dojezdy oken na speciální knoflík (to bude pakárna) a obyč plovoučák..
Černá met. Nubira Wagon SX 1998, 2 airbagy, ABS, Klima, komplet v el.
Olda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Olda »

Pavel Beneš píše:Já si stavím dalkový centrál i s alarmem. Je tam normál hlídání všech dveří, odběr z baterie, otřesové čidlo, hlídání kapoty, čidla na šrouby na kolech!!!! (elektrony jsou dneska docela drahý :-))), dále dojezdy oken na speciální knoflík (to bude pakárna) a obyč plovoučák..
Myslíš že by jsi mohl blíže popsat(nejl. vyfotit) ty čidla na šroubech a ty dojezdy na okna(ty hlavně ;) ), díky za všechny komu se to hodí...
Renault Laguna GT 98, modrozelená, 3.0 V6 24V, 140KW-ex automat-nyní manual, plná polní, žihadlo
Nexi 1.5 16V Red Sedan-se odstěhovala do prahy
Fiat Uno 1.5i-zvaný arcixindl-je v pánu
Renault Laguna combi 98-se odstěhovala se do zlína
Obrázek
Brainman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Brainman »

panove ja se vam divim, asi nejste ze Smichova. K cemu takovy opatreni. Ja parkuju pred barakem pod balkonem, dvakrat mi vykradli Espero asi v 10 vecer, jednou rozbili okno a jednou vypacili kliku. mel jsem tam alarm s uz. cidly, nespaljsem, slysel jsem to zacit rvat a nez jsem dobehl k balkonu a otevrel ho, videl jsem dva cikany jak lezou z auta i s radiem. Nez jsem dobehl dolu a sedl do auta a zacal objizdet baraky, tak mili spoluobcane nekam zmizeli. Po druhe s radiem bez panelu, ktery jsem mel u sebe.

K cemu vsechne zabezpeceni, jen se smeju tomu cloveku co si dela cidla na kola
Renault Scenic RXi 2.0 IDE 16V 104kW Obrázek Daewoo Matiz I CD LPG
Pavel Beneš

úplně s tebou souhlasím, o takové auto si zloděj ani neopře ukradený kolo, ale já to chci na něm zkusit, protože třeba je to první krok... začnu na mojim a zjistím že to funguje i třeba na méďovi, kterých je v mé rodině hned několik...
Jinak naprosto úlet zaobírat se v dnešní době alarmem.... Koupit se dá za 1200 a montáž zvládně i kutil doma.. (ale mít vlastní samodomo.....)
Pavel Beneš

k dojezdům : Dají se koupit do 800 na předek a nebo v servisu udělat za podstatně dráž. Je to na principu měření velikosti proudu. Při nastavitelném "přepětí" automaticky vypne relé zavírání oken.

k nábojům: V magnetickém poli - Změnou mg. pole odstraněním šroubu, na kterém je magnet (to je ten trik) se spustí poplašný signál alarmu, který tuto funkci generuje v nastavených čas. intervalech.
Na konci závitu šroubu je permanentní magnet, který snímá snímač (něco jako princip ABS), který je umístěný na náboji (těle¨- které se netočí) jeho kontakty jsou rozepnuté magnetem a při sepnutí Týdátýdá...

Doufám, že teorie nebude dalším důkazem toho, jak nevyzpytatelná je praxe..... Pak vyfotím a dodám i s plánem .... .
Olda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Olda »

Pavel Beneš píše:k dojezdům : Dají se koupit do 800 na předek a nebo v servisu udělat za podstatně dráž. Je to na principu měření velikosti proudu. Při nastavitelném "přepětí" automaticky vypne relé zavírání oken .
Tak to abych důkladně promazal mechanizmus oken ;)
Chci to hlavně zapojit tak aby se mi to zavřelo při zamknutí...
Máš na ty dojezdy dodavatele kterého by jsi mohl doporučit?
Diky
Renault Laguna GT 98, modrozelená, 3.0 V6 24V, 140KW-ex automat-nyní manual, plná polní, žihadlo
Nexi 1.5 16V Red Sedan-se odstěhovala do prahy
Fiat Uno 1.5i-zvaný arcixindl-je v pánu
Renault Laguna combi 98-se odstěhovala se do zlína
Obrázek
Odpovědět

Zpět na „NUBIRA“