Pokud vas zajimaj vytazeny lemy tak se podivejte na www.nexiaclub.com na muj profil
MAm to vytazeny asi o 2cm z kazdy strany
vytahovanie blatnikou
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Reklama
mam ale nejdou mi poslat do galerie vubec nikam nevim procS.v.o.b.i.k píše:Máš nějaký fotky???huda m píše:Ivan píše:Jasně, že to sedí, Svobiku, to věřím, ale muselo se to nutně podepsat na zrychlení a maximálce. Jinak já s tím, že by mi Nexie plavala problém nemám. Kdo se mnou jel, potvrdí...
tak stim souhlasim mam 16"a rozjezd docela spatny
lemy mam vyklepane ale jeste to neni ono budu tam davat lemy z golfa1
ale az budou tak ucite je poslu
-
- Kontaktovat uživatele:
Mě nešli poslat když sem měl v názvu toho souboru háček nebo čárku nad písmenem,může to bejt tim...A nebo to pošli někomu mailem,ať to sem dá...já to klidně udělamhuda m píše:mam ale nejdou mi poslat do galerie vubec nikam nevim procS.v.o.b.i.k píše:Máš nějaký fotky???huda m píše:
tak stim souhlasim mam 16"a rozjezd docela spatny
lemy mam vyklepane ale jeste to neni ono budu tam davat lemy z golfa1
ale az budou tak ucite je poslu
a az prezujes na zimaky, pokud mas jako ja 175x70x13 tak to je mazecFranta P. píše:od té doby co tam mám 195/50 R15 tak nexie sedí v zatáčkách jako bejk a to mám sériové tlumiče a pružiny. jezdim u nás zatáčky ve větší rychlosti ve které bych si to na 175 netroufnul.
Akorád je těch padesátkách mnohem víc tvrdčí a hlavně je to mazec v kolejích od kamiónů.
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet